arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

10 personlige og litt kliss klass!

God morgen solstråler – er vel det jeg burde skrive som blogger, men jeg tror jeg har slått meg til ro med tanken om at jeg ikke passer så veldig godt i denne kategorien. Jeg kommer aldri til å bli nominert til noe som helst, og har heller ikke et mål om å leve av denne greia som har vokst frem her inne. Og det er egentlig en ganske digg følelse! For ved å gjøre det slik så bestemmer jeg helt selv. Dette er mitt fristed. Jeg kan skrive hvis jeg vil og la være om jeg ikke orker. Noe som ofte fører til at jeg faktisk orker. Er ikke det litt rart? Hvordan alt blir så mye letter om man ikke må?

Men, nok om meg og mitt, og over til… Meg og mitt! Hei, mitt favorittema, jo ;D I dag svarer jeg på 10 mer eller mindre personlige spørsmål fra Q-runden, enjoy :*

Kva utdanning har du?
Etter videregående har dette vært utdanningsforløpet mitt:

2008-2010: Jus, universitetet i Oslo
2010: Idrett 1, Bali
2011-2014: Kjemi/biokjemi, bachelor UMB / UIO
2014: PT, AFPT

Det er viktig å prøve seg frem, sier folk!

Er det din eller A sin hund?
Den er faktisk vår! Vi kjøpte Hugo (fullt navn: Hugu Oppenheimer Stokkeland Lorentzen) da vi hadde vært sammen i bare 5 måneder, fordi Andreas maste noe så inni helvete. Han hadde sett for seg at dette skulle bli en hyggelig affære med en liten bylt som kunne ligge i sofaen 24/7, men fikk seg fort et sjokk da det viste seg at dyret måtte ut og tisse hvert 50. minutt. Heldigvis var jeg litt bedre forberedt, så på en eller annen måte har vi fått til dette sånn ca. Han er veldig rar, noe som sikkert er vår skyld, men jeg tror han har det fint ;D

Når skal du og forloveden din gifte dere?
Det vet jeg ikke, men jeg tror kanskje vi har landet på Mai/Juni 2018. Onkel og tante har sagt seg villig til å låne oss gården deres, så jeg burde sikkert gi de en dato snart! Det blir med andre ord et skikkelig bondebryllup (jeg har lyst på helstekt gris) og kleskoden blir casual. Jeg orker ikke at folk kommer i gallakjoler.

Hva er din absolutt yndlingsmat?
ALT som inneholder farse!!! Da jeg var liten måtte mamma sette en regel om at vi ikke kunne ha farse mer enn 1 gang i uken, for jeg spiste meg fordervet hver eneste gang. De absolutte favorittene er kanskje fasert blomkål (blomkål kledd med farse, stekt i ovnen, servert med hvit saus og poteter) og kjøttpølse med potetmos ;D

Om du feks skal chille med en film eller noe til kvelds, og du skal ha sunn snacks, hva velger du da?
Jeg er veldig glad i druer og oppskårne Fuji-epler. Er ikke så flink til å lage proteinsnacks og sånt, synes heller ikke det er så godt. Også får jeg vondt i magen. Men frukt, det er gull <3 ÅJA, og ananas på boks 😀

Dersom du skulle valgt deg en personlig coach fra webcoaching-teamet til å trene deg, hvem ville du valgt og hvorfor?
Uu, godt spørsmål! Nå er jeg ikke lenger med i teamet, men det er en helt utrolig gjeng og jeg tror jeg kunne valgt hvem som helst av sjefene (Martin, Benjamin og Sigvar) og vært veldig fornøyd. Sistnevnte har jeg hatt tidligere, og jeg ser på det som en god investering den dag i dag!

Hvem inspirerer og motiverer deg?
Jeg er ikke så flink til å la meg inspirere og motivere av andre, men desto mer inspireres jeg av meg selv! Jeg blir veldig motivert av å se at jeg får til og mestrer, og kan få et skikkelig kick av å hale i land en prestasjon på egenhånd. Andreas motiverer meg også masse til å gjøre mitt aller beste, og selvsagt Tonje og Karoline – my bff´s. De får til så latterlig mye, og det gir meg et skikkelig girlpowerkick som får meg til å yte litt ekstra. Og Petter Stordalen, etter at jeg leste boken hans. Men etter å ha forsøkt å stå opp klokken 6 hver morgen slik som han gav jeg fort opp det motivasjonsprosjektet.

Sære (u)vaner du vil dele?
Jeg kler alltid av meg på badet og lar de ligge der, til Andreas store fortvilelse. Tidligere rota jeg enormt mye da jeg lagde mat, men dette har jeg på en eller annen måte klart å legge av meg. Jeg teller også alltid når jeg pusser tennene – 1-2-3-4-5-6-7-8, 1-2-3-4-5-6-7-8.. Også spiser jeg sjokolade hver dag, men det er en vane jeg liker B-)

Favorittpålegg (siden du nevnte det)?
Hmmmm… Er det lov å si brødskive med lettmajones og kjøttpølse? Ja, det er det! Og brunost. Med syltetøy under. Nam 😀

Har dere pratet mer om mini-Camilla/mini-Andreas..? ?
Andreas er jo klar som et egg, men jeg tror det blir en stund til enda. Han og kompisene har funnet ut at de skal ha felles pappaperm, som jeg og jentene får vel bare stille oss til disposisjon når de finner ut at tiden er inne?

Med det ønsker jeg dere en god helg! Kom dere ut og beveg dere litt, så smaker smågodtet ekstra godt i kveld. Eller druene, hva enn du velger <3

//Camilla

4 svar til “10 personlige og litt kliss klass!”

  1. Lene sier:

    Hahaha, jeg teller også til 8 når jeg pusser tennene! 😀

  2. Hahaha, fantastisk!! 😀

  3. Heidi sier:

    Nå ble jeg sykt nysgjerrig, hvorfor teller vi til 8 når vi pusser tenna?? ?

  4. Er vi enda flere?? ;D Jeg trooor kanskje det er fra da jeg spilte i korps, faktisk, det at «8» har blitt stopptallet. Kanskje? XD

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits