arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

10 personlige og litt kliss klass!

God morgen solstråler – er vel det jeg burde skrive som blogger, men jeg tror jeg har slått meg til ro med tanken om at jeg ikke passer så veldig godt i denne kategorien. Jeg kommer aldri til å bli nominert til noe som helst, og har heller ikke et mål om å leve av denne greia som har vokst frem her inne. Og det er egentlig en ganske digg følelse! For ved å gjøre det slik så bestemmer jeg helt selv. Dette er mitt fristed. Jeg kan skrive hvis jeg vil og la være om jeg ikke orker. Noe som ofte fører til at jeg faktisk orker. Er ikke det litt rart? Hvordan alt blir så mye letter om man ikke må?

Men, nok om meg og mitt, og over til… Meg og mitt! Hei, mitt favorittema, jo ;D I dag svarer jeg på 10 mer eller mindre personlige spørsmål fra Q-runden, enjoy :*

Kva utdanning har du?
Etter videregående har dette vært utdanningsforløpet mitt:

2008-2010: Jus, universitetet i Oslo
2010: Idrett 1, Bali
2011-2014: Kjemi/biokjemi, bachelor UMB / UIO
2014: PT, AFPT

Det er viktig å prøve seg frem, sier folk!

Er det din eller A sin hund?
Den er faktisk vår! Vi kjøpte Hugo (fullt navn: Hugu Oppenheimer Stokkeland Lorentzen) da vi hadde vært sammen i bare 5 måneder, fordi Andreas maste noe så inni helvete. Han hadde sett for seg at dette skulle bli en hyggelig affære med en liten bylt som kunne ligge i sofaen 24/7, men fikk seg fort et sjokk da det viste seg at dyret måtte ut og tisse hvert 50. minutt. Heldigvis var jeg litt bedre forberedt, så på en eller annen måte har vi fått til dette sånn ca. Han er veldig rar, noe som sikkert er vår skyld, men jeg tror han har det fint ;D

Når skal du og forloveden din gifte dere?
Det vet jeg ikke, men jeg tror kanskje vi har landet på Mai/Juni 2018. Onkel og tante har sagt seg villig til å låne oss gården deres, så jeg burde sikkert gi de en dato snart! Det blir med andre ord et skikkelig bondebryllup (jeg har lyst på helstekt gris) og kleskoden blir casual. Jeg orker ikke at folk kommer i gallakjoler.

Hva er din absolutt yndlingsmat?
ALT som inneholder farse!!! Da jeg var liten måtte mamma sette en regel om at vi ikke kunne ha farse mer enn 1 gang i uken, for jeg spiste meg fordervet hver eneste gang. De absolutte favorittene er kanskje fasert blomkål (blomkål kledd med farse, stekt i ovnen, servert med hvit saus og poteter) og kjøttpølse med potetmos ;D

Om du feks skal chille med en film eller noe til kvelds, og du skal ha sunn snacks, hva velger du da?
Jeg er veldig glad i druer og oppskårne Fuji-epler. Er ikke så flink til å lage proteinsnacks og sånt, synes heller ikke det er så godt. Også får jeg vondt i magen. Men frukt, det er gull <3 ÅJA, og ananas på boks 😀

Dersom du skulle valgt deg en personlig coach fra webcoaching-teamet til å trene deg, hvem ville du valgt og hvorfor?
Uu, godt spørsmål! Nå er jeg ikke lenger med i teamet, men det er en helt utrolig gjeng og jeg tror jeg kunne valgt hvem som helst av sjefene (Martin, Benjamin og Sigvar) og vært veldig fornøyd. Sistnevnte har jeg hatt tidligere, og jeg ser på det som en god investering den dag i dag!

Hvem inspirerer og motiverer deg?
Jeg er ikke så flink til å la meg inspirere og motivere av andre, men desto mer inspireres jeg av meg selv! Jeg blir veldig motivert av å se at jeg får til og mestrer, og kan få et skikkelig kick av å hale i land en prestasjon på egenhånd. Andreas motiverer meg også masse til å gjøre mitt aller beste, og selvsagt Tonje og Karoline – my bff´s. De får til så latterlig mye, og det gir meg et skikkelig girlpowerkick som får meg til å yte litt ekstra. Og Petter Stordalen, etter at jeg leste boken hans. Men etter å ha forsøkt å stå opp klokken 6 hver morgen slik som han gav jeg fort opp det motivasjonsprosjektet.

Sære (u)vaner du vil dele?
Jeg kler alltid av meg på badet og lar de ligge der, til Andreas store fortvilelse. Tidligere rota jeg enormt mye da jeg lagde mat, men dette har jeg på en eller annen måte klart å legge av meg. Jeg teller også alltid når jeg pusser tennene – 1-2-3-4-5-6-7-8, 1-2-3-4-5-6-7-8.. Også spiser jeg sjokolade hver dag, men det er en vane jeg liker B-)

Favorittpålegg (siden du nevnte det)?
Hmmmm… Er det lov å si brødskive med lettmajones og kjøttpølse? Ja, det er det! Og brunost. Med syltetøy under. Nam 😀

Har dere pratet mer om mini-Camilla/mini-Andreas..? ?
Andreas er jo klar som et egg, men jeg tror det blir en stund til enda. Han og kompisene har funnet ut at de skal ha felles pappaperm, som jeg og jentene får vel bare stille oss til disposisjon når de finner ut at tiden er inne?

Med det ønsker jeg dere en god helg! Kom dere ut og beveg dere litt, så smaker smågodtet ekstra godt i kveld. Eller druene, hva enn du velger <3

//Camilla

4 svar til “10 personlige og litt kliss klass!”

  1. Lene sier:

    Hahaha, jeg teller også til 8 når jeg pusser tennene! 😀

  2. Hahaha, fantastisk!! 😀

  3. Heidi sier:

    Nå ble jeg sykt nysgjerrig, hvorfor teller vi til 8 når vi pusser tenna?? ?

  4. Er vi enda flere?? ;D Jeg trooor kanskje det er fra da jeg spilte i korps, faktisk, det at «8» har blitt stopptallet. Kanskje? XD

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits