arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

3 flaue, men fantastiske, historier ;D

La meg begynne med det minst flaue først: det virker som om jeg har fått tilbake min opprinnelige døgnrytme. Den hvor jeg faktisk legger meg tidlig, og står opp før sola er på vei ned igjen. Herremin, jeg husker tilbake til da jeg jobbet både på Elixia og i Fresh – da var jeg oppe 0500 flere dager i uken uten et eneste problem (okay, jeg lagde kanskje en seng av alle boblejakkene på jobb og sov litt innimellom), men det siste året har rett og slett vært traust på denne fronten. Jeg har ikke fått sove på nettene, noe jeg aldri har hatt et eneste problem med tidligere og har i allefall ikke kommet meg opp om morgenen, noe som nok har skapt en unødvendig dårlig spiral. Det er jo ikke så sabla lett å få sove på kvelden når det er 12 timer siden du sto opp liksom.. MEN, nå er jeg altså tilbake på et ålright spor (*pei pei pei*) og det føles digg! Middagen er ferdig laget (bolognese etter trening i kveld – den blir jo bedre jo lengre den står), 10.000 skritt er gjennomført (fordi jeg glemte tomater på butikken og måtte gå flere turer), hunden er lufta og mye jobb er allerede gjennomført. What lizm. Er jeg blitt effektiv igjen? Sistnevnte kan mest sannsynlig argumenteres i mot, men jeg har i allefall fått tilbake litt nødvendig energi, og det kjennes *DEILIG*.

Men, nok om meg. Og mer om meg. Gud, det er favorittutsagnet mitt! Jeg har nemlig forstått at sånne halvpersonlige innlegg, det er det dere virkelig digger. Det og de store tankene om kropp, trening og helse, men jeg orker rett og slett ikke skrive om det hver eneste dag. Det krever litt mer enn å lire av meg 5 flaue øyeblikk gjennom livet mitt, for de er det tross alt nok å ta av.

  1. Bukseløs på Elixia
    Det er en grunn til at jeg har en liten skrekk mot chins med strikk, og det er det en usedvanlig god grunn til! For noen år siden jobbet jeg nemlig iherdig mot å klare chins med egen kroppsvekt, og det å bruke strikk var ofte et alternativ jeg tø til. Det er jo lurt, man får gjort bevegelsen med en motstand man tolererer, men det er også verdt å merke at strikken er laget av gummi og av og til hekter seg fast i ting. For å gjøre en kort historie enda kortere: da jeg skulle ta min andre repetisjon, hektet strikken seg fast i den nydelige yogabuksen jeg hadde på meg, og et kvart sekund senere var rumpa mi til utstilling midt inne på Elixia. Treningsøkten ble raskt avsluttet, og jeg har aldri trent i baggye yogabukser siden.
  2. Søplebilhaikeren
    En ting skal være sikkert og visst: Det er ikke bare bare å komme seg hjem fra byen på natta. Eller, om morgenen da, som det var i dette tilfellet. Jeg hadde vært ute på byen i Tønsberg, havnet på nach på en gedigen båt og våknet noe forfjamset klokken 0700 med en telefon tom for strøm. Jeg bodde på den tiden hjemme hos pappa og så for meg den noget kleine stemningen som kunne oppstå når eldstedattera kom vandrende inn gjennom inngangsdøra midt på dagen, og løp derfor ut i gata med på desperat jakt etter en taxi. 0700 en søndag morgen var dog ikke primetime for taxivirksomheten i denne vakre byen, og ikke en eneste bil var å spotte!! Jeg begynte små smått å gå hjemover, med vonde føtter i høye heler, da jeg fikk øye på en søplebil på vei utover mot Nøtterøy. Det er jo allerede slått fast at jeg ikke eier skam, men det toppet seg kanskje da jeg hoppet midt ut i veien, stoppet bilen og spurte om de tilfeldigvis skulle mot Teie. Noe de skulle. Det ble ikke taxi hjem fra byen, men de to hyggelige herrene slapp meg pent av like nede i bakken fra pappa, og jeg kunne glad og fornøyd vandre hjem med en god historie og fortelle.

  3. Dritings i Disneyland 
    I motsetning til i Norge serverer de i Orlando både den ene og andre alkoholsorten på slike familiesteder, noe jeg og min venninne sårt fikk erfare. Vi hadde vært i Disneyland, eller verden kanskje, i flere timer, da vi oppdaget at vi var sultne. Skikkelig sultne. Vi tok turen til Epcotsenteret og satte oss ned ved en fin, liten italiensk restaurant hvor vi bestilte den beste pizzaen jeg noensinne har spist og en liter med Sangria. Tingen med Sangria er jo at det smaker saft, og at en liter i så tilfelle ikke er så veldig mye! Etter en liten halvtime ble det derfor en liter til, og jeg vet ikke om vi endte regninga der eller ikke. I allefall ble vi etterhvert både mette og fornøyde, betalte for oss og gikk strålende fornøyde der i fra. Vi hadde ikke kommet mange metrene før en italiensk servitør huker tak i oss og på flytende engelsk spør om det var vi som eide de to veskene, mobilene, hattene og posene som sto igjen ved bordet der vi satt? Vi måtte selvsagt bekrefte dette, fant ut at vi hadde fått nok (det var tross alt midnatt) og satte oss på bussen hjem. Trodde vi. Vi oppdaget selvsagt ikke feilen før vi befant oss midt inne i en mørk, dyster amerikansk skog. Igjen måtte jeg begi meg ut på en desperat taxijakt, og denne gangen var det heldigvis akkurat det vi fikk tak i.

Med det sier jeg takk for meg og skrur over på stafetten på NRK 1 ;D

Og du? Om du kunne tenke deg å lære mer om rumpetrening så kan du fremdeles melde deg på kurset som settes opp 02. april! Du får både en teoretisk og en praktisk innføring i dette, i tillegg til at jeg vil ha en egen bolk om livsstilsendring. Gleder meg! 😀

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits