arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

9 personlige spørsmål!

I dag tenkte jeg vi skulle ta turen videre i spørsmålsrunden jeg kjørte for en stund tilbake, og svare på alle de «personlige» spørsmålene som kom inn.

MARITA spør:

God kveld ?
Hva er favoritt godiset ditt?

SJOKOLADE!! Ingen over, ingen ved siden av. Jeg kan godt kjøpe litt surt godis, også, men det blir alltid liggende igjen til slutt… Potetgull er også digg innimellom, men ikke på langt nær så deilig som kakodelen av smågodthylla.

Når du skal kose deg skikkelig, om det er mat/kaker/is/drikke/frukt/barer uansett hva, hva velger du?

Etter at vi kjøpte pizzastein i fjor må jeg nok tilstå at jeg har blitt en sucker for Italiensk pizza. Favoritten så langt er en hvit variant (med creme fraiche i steden for tomatsaus) med parmaskinke, mozarella og blåmuggost 😀 Jeg er også veldig glad i alle typer frukt, så min ulitmate lørdagskveld vil derfor bestå av Italiensk pizza med massevis av oppkuttet frukt og litt sjokkis til dessert.

Hva drømmer du om i fremtiden? Er det barn, giftermål og hele den pakka? Eller har du andre evt tilleggs drømmer?

Oi.. Det var et fryktelig vanskelig spørsmål!! :O Jeg vet faktisk ikke om jeg drømmer om barn en gang, akkurat nå virker det i allefall veldig fjernt for meg. Det er rart å tenke på at da min mor var på min alder så drev hun en gård, jobbet med unge rusmisbrukere og hadde to barn, mens jeg sitter her og blogger med en hund i sofaen..

Jeg har vel i utgangspunktet lyst på både barn og giftering, men for å være helt ærlig så er det helt andre ting som tar opp plass i synsfeltet mitt akkurat nå! Jeg jobber med å lansere en hjemmeside for fitnokjentene (whoop, det var den avsløringen!), og håper og tror at den skal falle i smak hos dere. I tillegg har jeg veldig mange andre tanker om ting jeg har lyst til å «utrette» på treningsfronten i tiden som kommer, da spesielt med tanke på trening og hvordan dette kan påvirke vår psykiske helse positivt. Drømmen er med andre ord først og fremst å skape noe her, så får vi se om det blir en kul på magen etterhvert! Det blir i allefall ikke i løpet av den nærmeste tiden. Med mindre A klusser med p-pillene mine, da.. XD

Hvilke serier MÅ du se?

Akkurat nå er jeg hektet på en serie som heter «thicker than water» som ligger ute på Netflix. Det er en svensk krimserie som foreløpig går over 2 sesonger, og jeg håper det kommer flere!! Har bare kommet halvveis i sesong 1, og gleder meg allerede til å sette på en ny episode i kveld. Jeg har elsket krim fra jeg var liten, og min store drøm som 15-åring var faktisk å bli kriminaltekniker! Den planen har åpenbart gått i vasken, men krimmen trykker jeg fremdeles til mitt hjerte. Om du er like glad i krim som meg kan jeg tipse deg om at Liza Marklund sin bokserie om Annika Bengtson ligger på Netflix under «den röda vargen».

VILDE spør:

Når fant du ut at trening og kosthold var noe du ønsket å arbeide med på større skala?

Det hele skjedde egentlig litt tilfeldig, da jeg vant en utdannelse gjennom AFPT i juni for 3 år siden. Jeg var akkurat ferdig med min bachelor i kjemi og hadde faktisk vært på intervju for en stilling jeg hadde veldig lyst på da jeg slang meg med i konkurransen. Samme dag som jeg fikk beskjed om at jeg vant utdannelsen fikk jeg også tilbud om jobb, så du kan si det var et ganske vanskelig valg!! Herregud, husker jeg var på førstegangsintervju sammen med mennesker som hadde både mastergrad og årevis med erfaring og hadde ikke akkurat troen, men jammen ble jeg ikke kalt inn til andregangsintervju! Jeg fikk selvsagt ikke den jobben, det hadde tatt seg ut, men de tilbød meg likevel en annen stilling som jeg takket nei til med et relativt tungt hjerte. Jeg hoppet derfor i dette med tanken om at det er «nå eller aldri», sammen med vissheten om at jeg alltids kan gå tilbake til kjemien om det skulle vise seg at dette var helt feil for meg. Lykken skulle ha det til at jeg valgte rett, og jeg angrer ikke et sekund!

Hvilke trening- eller kostholdsmyte irriterer deg mest?

Herer det jo et hav og velge mellom, men om jeg skal falle ned på bare én… så må det være den generelle tanken som så mange av oss sitter med: at en matvare enten er bra eller dårlig for oss. Jeg skulle så ønske at flere kunne forstå at en sunn hverdag handler om en balanse mellom aktivitet, maten vi spiser og menneskene vi omgås med, men at den ikke defineres av de ulike måltidene hver for seg! En hamburger eller en kveld med kaker og kos vil ikke påvirke noen ting negativt (kanskje heller motsatt), så lenge hverdagen er slik hverdagen skal være! Vi har en tendens til å krisemaksimere alt, og ende opp med tanken om at «alt er bortkastet» om vi unner oss noe digg eller tar en liten pause fra treningen, men det er heldigvis ikke slik det fungerer. Det er det du gjør mest av som er avgjørende, ikke det du gjør av og til.

Finnes det en «sunnere» matvare som du ikke liker smaken av?

AGURK!!!!! Jeg hater agurk som pesten, med mindre det serveres i en tzatziki. Forsøkte meg på en bit med det noen kalte en «smaksrik og søt agurk» da jeg var på Kypros, og holdt på å kaste opp. Jeg tror det er fordi den generelt smaker så lite: jeg liker mat som oser over av smaker, og brekker meg om jeg må spise opp en porsjon med mat som er emmen og daff i smaken…

Avslutningsvis vil jeg bare få sagt at det er fantisk å ha denne bloggen som et sted hvor en kan motta oppmuntring, støtte og forståelse, dette er det nok ikke bare jeg som føler på. Takk for at du er du!

Dette var jo ikke et spørsmål, men det fikk meg til å føle meg bra så jeg tok det med likevel. Tusen takk!!! 😀

ANETTE spør:

Hva er det morsomste med jobben din?

Det aller morsomste er nok at jeg får lov til å være meg selv. Ikke at jeg hadde hatt noe problem med dette i en annen jobb heller, altså.. hahaha XD
Men ja, jeg er så heldig at jeg får lov til å styre min egen hverdag og jobbe med morsomme mennesker, noe som gir meg lyst til å gi meg i kast med jobb hver eneste dag. I det siste har jeg også tatt to grep som jeg allerede nå merker at har vært veldig rikitge: jeg har snevret inn oppfølging av web- og stedlige kunder til å kun omhandle livsstilsendringer og jeg har avsluttet alle faste bloggavtaler. Sistnevnte er kanskje ikke det lureste jeg har gjort økonomisk, men fy søren så deilig det føles å selv kunne avgjøre hva jeg vil skrive om hver eneste dag!

Hva er den vanligste «feilen» man gjør i forbindelse med vektnedgang ?

De tror at det er en «once in a lifetime» greie.

Vektnedgang handler nemlig om så mye mer enn å spise mindre og trene mer! Selv om essensen ofte er at kostholds- og aktivitetsvaner må endres er det minst like viktig å forstå at de endringene man gjør må kunne vare livet ut. For hva vil skje dersom du returnerer til de vanene du i utgangspunktet hadde? Jo, vekten vil gjøre akkurat det samme! For å få til en varig vektnedgang er du med andre ord nødt til å se på det livet du lever i dag og finne ut av hva det er som gjør at du veier mer enn du egentlig ønsker. Er det for lite aktivitet? For lite grønnsaker? For mye sjokolade (hjelp)? Og ikke minst: er du villig til å endre på noe av dette for alltid for å komme til den vekten du ser for deg at du vil trives ved?

Når jeg jobber med mine kunder fokuserer vi ekstremt lite på vekten i seg selv, og snakker heller mye om hvilke grep kunden kan ta for å ha det bedre med deg selv. For de aller fleste vil nemlig et økt aktivitetsnivå og høyere inntak av frukt og grønt føre til en økt velværefølelse, i tillegg til at vekten «ubemerket» daler nedover! En av jentene sa det så fint her om dagen: «jeg har i det siste fokusert på å ta de valgene som er gode for meg, og plutselig passet den buksen som var for trang i mars!».

Med det ønsker jeg dere alle en strålende helg! På min plan står det «jobb» både lørdag og søndag – hva står det på din?

//Camilla

 

Ett svar til “9 personlige spørsmål!”

  1. Anonym sier:

    Syns du jenter kan gå med hva de vill uansett kroppsfasong? Jeg føler meg for feit til å gå i shorts..

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits