arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Alt er ikke bare fryd og gammen

Heia folkens! Nå sitter jeg her og gruer meg til morgendagens store begivenhet, samtidig som jeg vurderer om jeg skal spise noe mer i dag eller ikke. Neida, ikke på ekte, men jo. De tankene dukker faktisk opp hos meg også når jeg vet at jeg skal stå i bare badedrakt foran et kamera i morgen. Det er kanskje teit av meg å si det, men jeg synes det er viktig å få frem at alt ikke bare er fryd og gammen til enhver tid her i huset heller! Jeg har dager hvor jeg syns ting er dritt, hvor kroppen er stygg og hvor jeg helst vil leve på kyllingfilet og brokkoli, og det må være greit. For dersom vi forventer at alt skal være 100% perfekt hele tiden, vel. Da vet jeg om noen som kommer til å bli skuffa..!

Likevel kommer disse dagene sjeldnere og sjeldnere. De styrer ikke lenger livet mitt, og jeg klarer å ta det for akkurat det det er: nerver for å være naken på film (eller nesten) og for å bli dømt på grunn av dette. Enda lettere blir det når det ligger en ved siden av meg i senga som sier: kan du ikke bare være deg selv? Du er jo helt nydelig akkurat slik du er!

Med det er jeg klar for å ta et steg ut av komfortsonen i morgen, som meg selv og ingen andre. P1050298P1050296

4 svar til “Alt er ikke bare fryd og gammen”

 1. Kristel Moe sier:

  hvem var du badedraktmodell for?
  gleder meg til å se bildene, for jeg er 100% sikker på at du så helt smashing ut!

  Du er en veldig stor inspirasjon for meg, og du ble ikke noe mindre forbilde da jeg leste at du skulle være badedraktmodell.
  Stå på beste Camilla! og gratulerer med forlovelsen!

 2. Linn sier:

  Kjenner igjen følelsen.. tett som bare det her.. god blanding av allergi, forkjølelse/influensa og muligens litt bihulebetennelse på toppen av det hele.. blir lite trening når man er liggende og å gå på do i andre etasje eller kjøre til behandling gjør en svett nok? hehe.. fremover nå blir det mindre og mindre turer ute og kun muligheter til å trene inne da jeg desverre får astmatendenser av gresspollenet.. krysser fingrene for ok form i morra ☺☺

 3. Æsj, det er skikkelig kjedelig :/ Godt at det er et alternativ å være inne! 😀

 4. Det var jeg for MinMote.no og Trendguiden! 😀 Åh, tusen tusen takk Kristel – det er utrolig hyggelig å høre <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits