arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Av og til trenger jeg dette!

Av og til tenker jeg vi har godt av å skjemme bort oss selv litt. Det kan være alt fra å bruke litt ekstra tid på badet, ta med en god bok og en kopp kakao i sofaen eller som jeg gjorde i dag: lage i stand til en skikkelig god frokost! Med hjemmelagede knekkebrød, kakao, godt pålegg og oppskåren frukt må jeg ærlig innrømme at jeg koser meg skikkelig – spesielt når alt kan nytes til synet av vintersport på tv. Jeg kunne sikker bedrevet vintersport her ute og, for snakk om vær, men jeg tror jeg holder meg inne i dag..

frokostn2 frokostn3

Proteinkakao

4 dl skummet melk
1 scoop proteinpulver
1 ss bakekakao
Kok opp, og server!

Jeg er nemlig relativt sliten etter gårdagen, hvor typen, jeg og et vennepar av oss bega oss ut på listing av kjøkken og henting av sofa. Det meste gikk overraskende bra, helt til det kom noen for å hente den gamle sofaen vår. Guttene var en tur på Coop Obs Bygg for å få tak i noen hjørnelister mens Tonje og jeg holdt fortet hjemme da vi fikk en telefon fra en mann som gjerne ville ha den gamle sofaen. Jeg var selvsagt overlykkelig over å bli kvitt shiten etter bare 4 minutter på Finn, og en liten stund senere sto han på døren. Jeg hadde opplyst om at han måtte ha med noen til å bære, da vi bor i 4.de etg uten heis. «Ikke noe problem!» sa han, og dukket opp med sin far på nærmere 90…

For å slippe å vente på en annen bærehjelp fant Tonje og jeg derfor ut at vi likegreit kunne bære sofaen ned, men til vår store frustrasjon insisterte denne mannen (som ikke hadde et snev av praktisk sans) på å være med å bære. Det endte derfor med at vi flippet sofaen ned hver trappeavats og ba til Gud om at han måtte klare å ta i mot uten å knekke ryggen.

Da vi endelig kom ned gikk han for å hente bilen, og forsøkte deretter å rygge inn foran døra. Han legger om, litt for tidlig, og havner med det ene bakhjulet oppå steinkanten som omslutter blomsterbeddet. Enhver bilist med sunn fornuft ville da ha kjørt litt frem, lagt om andre veien og ventet med å legge over til man var forbi kanten, men ikke han her. 4 forsøk senere hadde han hele bilen oppi blomsterbedet.. Vi gav til slutt faen, lempet sofaen inn i bilen hans (som var alt for kort) og så deretter på at mannen dro derifra med en halv sofa hengende ut av bakluken…

Jeg skulle ønske jeg kunne fotodokumentere hele hendelsen! 😛

Derfor sitter jeg også her nå, med tekoppen i hånda (Typen tok all kakaoen. Igjen) og tenker at dagen i dag skal brukes til å lade opp batteriene og forberede den kommende uken.

frokostn3 frokostn frokostn5

Det jeg gleder meg aller mest til er at det straks er på tide å begynne og planlegge den kommende bootcampen. Hittil er vi 10 jenter som skal begi oss ut på 4 uker med trening, og jeg gleder meg skikkelig! Det blir masse styrketrening, en del kondisjon og forhåpentligvis en hel haug med latter underveis. Det er med andre ord en del som skal på plass, så her er det bare å begynne og jobbe 😀 Håper du får en deilig, avslappende søndag 😉

Kanskje du har lyst til å være med også? Send meg en mail, da vel!

[contact_form]

Ett svar til “Av og til trenger jeg dette!”

  1. Lene sier:

    Du er flink som unner deg en skikkelig søndagsfrokost som dette! Er veldig glad i det samme, men dessverre altfor dårlig til å faktisk gjøre det. På tide å gjøre det igjen snart! Lo godt av sofahendelsen, litt av et styr, men godt det gikk greit alt tatt i betraktning, hehe! Bootcampen høres veldig gøy ut, og hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg hengt meg på – men håper du deler litt på bloggen og/eller snap, så kan jeg late som jeg er med 😉

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits