arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Av og til trenger jeg dette!

Av og til tenker jeg vi har godt av å skjemme bort oss selv litt. Det kan være alt fra å bruke litt ekstra tid på badet, ta med en god bok og en kopp kakao i sofaen eller som jeg gjorde i dag: lage i stand til en skikkelig god frokost! Med hjemmelagede knekkebrød, kakao, godt pålegg og oppskåren frukt må jeg ærlig innrømme at jeg koser meg skikkelig – spesielt når alt kan nytes til synet av vintersport på tv. Jeg kunne sikker bedrevet vintersport her ute og, for snakk om vær, men jeg tror jeg holder meg inne i dag..

frokostn2 frokostn3

Proteinkakao

4 dl skummet melk
1 scoop proteinpulver
1 ss bakekakao
Kok opp, og server!

Jeg er nemlig relativt sliten etter gårdagen, hvor typen, jeg og et vennepar av oss bega oss ut på listing av kjøkken og henting av sofa. Det meste gikk overraskende bra, helt til det kom noen for å hente den gamle sofaen vår. Guttene var en tur på Coop Obs Bygg for å få tak i noen hjørnelister mens Tonje og jeg holdt fortet hjemme da vi fikk en telefon fra en mann som gjerne ville ha den gamle sofaen. Jeg var selvsagt overlykkelig over å bli kvitt shiten etter bare 4 minutter på Finn, og en liten stund senere sto han på døren. Jeg hadde opplyst om at han måtte ha med noen til å bære, da vi bor i 4.de etg uten heis. «Ikke noe problem!» sa han, og dukket opp med sin far på nærmere 90…

For å slippe å vente på en annen bærehjelp fant Tonje og jeg derfor ut at vi likegreit kunne bære sofaen ned, men til vår store frustrasjon insisterte denne mannen (som ikke hadde et snev av praktisk sans) på å være med å bære. Det endte derfor med at vi flippet sofaen ned hver trappeavats og ba til Gud om at han måtte klare å ta i mot uten å knekke ryggen.

Da vi endelig kom ned gikk han for å hente bilen, og forsøkte deretter å rygge inn foran døra. Han legger om, litt for tidlig, og havner med det ene bakhjulet oppå steinkanten som omslutter blomsterbeddet. Enhver bilist med sunn fornuft ville da ha kjørt litt frem, lagt om andre veien og ventet med å legge over til man var forbi kanten, men ikke han her. 4 forsøk senere hadde han hele bilen oppi blomsterbedet.. Vi gav til slutt faen, lempet sofaen inn i bilen hans (som var alt for kort) og så deretter på at mannen dro derifra med en halv sofa hengende ut av bakluken…

Jeg skulle ønske jeg kunne fotodokumentere hele hendelsen! 😛

Derfor sitter jeg også her nå, med tekoppen i hånda (Typen tok all kakaoen. Igjen) og tenker at dagen i dag skal brukes til å lade opp batteriene og forberede den kommende uken.

frokostn3 frokostn frokostn5

Det jeg gleder meg aller mest til er at det straks er på tide å begynne og planlegge den kommende bootcampen. Hittil er vi 10 jenter som skal begi oss ut på 4 uker med trening, og jeg gleder meg skikkelig! Det blir masse styrketrening, en del kondisjon og forhåpentligvis en hel haug med latter underveis. Det er med andre ord en del som skal på plass, så her er det bare å begynne og jobbe 😀 Håper du får en deilig, avslappende søndag 😉

Kanskje du har lyst til å være med også? Send meg en mail, da vel!

[contact_form]

Ett svar til “Av og til trenger jeg dette!”

  1. Lene sier:

    Du er flink som unner deg en skikkelig søndagsfrokost som dette! Er veldig glad i det samme, men dessverre altfor dårlig til å faktisk gjøre det. På tide å gjøre det igjen snart! Lo godt av sofahendelsen, litt av et styr, men godt det gikk greit alt tatt i betraktning, hehe! Bootcampen høres veldig gøy ut, og hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg hengt meg på – men håper du deler litt på bloggen og/eller snap, så kan jeg late som jeg er med 😉

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits