arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Bildedryss fra Kypros og en liten hemmelighet!

Jeg lovte dere en update fra Kypros i dag, og siden jeg er en dame som stort sett holder det jeg lover (i allefall i sånn 50% av tilfellene) så er det nettopp det dere skal få!

Jeg fortalte jo allerede i går om hvor nervøs jeg var, men det viste seg jo fort at dette var totalt unødvendige nerver. Makan til gjeng har jeg nemlig ikke møtt på en stund, og alle sammen fant fort tonen – og bondet over samme, dårlige humor. Det var vel egentlig det som gjorde turen så bra, all latteren! Og treningene, selvsagt. Men 11 treningsøkter kan fort bli litt langtekkelig om det ikke spes på med en eneste latterkule..

Vi var gjennom alt fra intervaller på stranden til bootcamp og styrke med strikk i løpet av uken og bygget oss gradvis oppover i intensitet og motstand fra dag 1. Det er tross alt meningen at alle skal kunne være med og gjennomføre med et smil om munnen! Samtidig fikk alle mulighet til å gå enten opp eller ned i intensitet på de ulike øktene, slik at de kunne justere treningsmengden ut i fra både form og erfaring.

Kos dere med bildene folkens! Her skal jeg i gang med siste innspurt på et prosjekt jeg har gnudd på og jobbet med i snart 6 måneder. Om alt går som det skal så vil jeg kunne publisere alt for dere i løpet av et par uker! Det er skikkelig rart hvor nervøs man kan bli for å vise frem noe man har brukt så mye tid og krefter på å sette sammen, men forhåpentligvis blir det helt kanon når det kommer ut. Og blir det ikke det.. Vel, da har jeg i alle fall forsøkt!! Jeg forteller alle mine kunder, venner og bekjente at de må tørre å satse på det de vil, så jeg kan jo liksom ikke være noe dårligere selv. Hver gang jeg har nevnt mine bekymringer for jentene har jeg fått noe slik tilbake:

«Du tvang meg til å slutte i jobben min, da må da du tørre det her»

Eller

«Nå har jeg bestilt tur til Bali helt alene, så nå holder du kjeft og knuser på».

Så… Da gjør jeg vel det da! Jeg skal dele ALT med dere så fort som mulig, og jeg lover dere… Det kommer til å bli bra! *believe in my self*

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits