arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Bli med meg og legg en slagplan!

 

bilde123

I dag tenkte jeg at skulle gi dere en liten oppsummering av de siste dagene, siden bloggingen min ikke har vært helt on point. Jeg har rett og slett vært så stresset med jobb, sykdom og kåringen av ShapeUp-jenta at jeg så vidt har orket å tenke på og produsere noe godt materiell til dere. Det beklager jeg, men samtidig kan jeg glede dere med at jeg nå er tilbake for fullt og er klar for å ta denne bloggen til et nytt nivå! I løpet av de neste ukene kommer jeg til å legge en fast bloggplan, og du må gjerne være med på å påvirke den:

Hva ønsker du å lese mer om?

Du kan på alle måter være med å påvirke hvilken retning denne bloggen tar – jeg vil (forhåpentligvis) være meg selv uansett! Jeg må bare sette en strek ved «outfits of the day», da jeg knapt vet hvor klærne mine kommer fra og du uansett ikke har mulighet til å kjøpe det samme, siden de fleste er omtrent 100 år gamle.

Men, tilbake til tema: de siste dagene. Jeg har jo ligget syk som bare det siden torsdag og er fremdeles ikke helt frisk. Dagene har med andre ord vært preget av min klaging og syting, og ikke fullt så mye gjennomføring og «lets do it». På søndag fant jeg likevel ut at nok fikk være nok og tok meg en liten tur for å hilse på lillesøster og verdens (selvsagt) vakreste nevø.

2015-09-06 16.23.03-12015-09-06 16.22.47-2I tillegg til å være verdens beste mamma og den fineste lillesøsteren i hele verden er også Fanny en habil kokk. Da jeg dukket opp (etter å ha rotet rundt på nordstrand en stund) hadde hun derfor disket opp med hjemmelaget, sukkerfri chiasjokolade! Så da satt jeg der og trykte i meg en plate med sjokolade da, med god samvittighet til og med! 😀

Jeg tenkte jeg skulle spørre om jeg ikke kunne være så snill å få oppskrift på denne – om dere vil ha?

2015-09-06 15.52.41

 

I går ble det en liten formiddagstrim med Katarina (dvs 15 minutter med lavintensitetssykling og litt tøying) før vi fant ut at det var bedre å bruke den gjenværende energien på litt god gammeldags shopping. Jeg fant meg, tro det eller ei, en bukse og en topp og har dermed utvidet klesskapet mitt 100%.

Dagen i dag skal brukes til å passe på den nydelige nevøen igjen, jobbe en del og forhåpentligvis får jeg inn en lett treningsøkt også. Føler virkelig at kroppen har forfalt etter to uker nesten uten trening, selv om jeg vet at sannheten er en helt annen. Det er rart hvordan manglende aktivitet påvirker hode og humør hos meg og jeg ser virkelig frem til å komme back on track 🙂

Håper du får en nydelig tirsdag og at du nyter det faktum at solen har valgt å titte frem.

//Camilla

 

 

4 svar til “Bli med meg og legg en slagplan!”

 1. Linn Therese sier:

  Innom for å ønske deg en fantastisk fin onsdag, skjønne og vakre du! Håper du nyter den til det fulle 🙂

  Stor klem fra Linn Therese!

 2. Elisabeth sier:

  Hei! Tar oppfordringen fra snap, og legger igjen en kommentar til deg;)
  Jeg leser bloggen din hver dag, og jeg blir ofte glad og motivert! Så, tusen takk:)
  Tips til innlegg; jeg liker veldig godt hjemmetreningsprogrammene dine for hele kroppen, og kjører et av dem fast 3 ganger i uka! Lag gjerne flere! 😀

 3. CamillaL sier:

  Tusen takk og det samme til deg, Linn Therese!! 😀

 4. CamillaL sier:

  Så utrolig hyggelig, Elisabeth! 😀
  Hjemmetreningsprogrammer skal bli – jeg digger de faktisk selv også.. 😛
  Ha en strålende dag!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits