arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Blir jeg lei meg?

Det er ikke feil å våkne til blå himmel på lørdag, dere! Er det flere enn meg som har planer om å være litt ute i dag? Jeg tenkte i alle fall jeg skulle snike meg en liten tur på trening nå i 10 tiden før jeg tar turen ut med en venninne.

Det å starte helgen med trening er for meg det beste jeg kan gjøre. Først og fremst setter det på en måte standarden for helga og gjør det litt lettere å holde seg unna mange av fristelsene som fort kan dukke opp nå som påsken er i gang, men i tillegg er det også deilig å kjenne at man har brukt kroppen skikkelig før man setter seg ned med en god kopp kaffe og en litt større frokost. Jeg vet at dette gjelder mange av dere også, så hvorfor ikke komme seg ut med en gang? Gå en tur, sett god musikk eller en lydbok på øret, ta en tur på senteret og kjøre gjennom dette programmet eller forsøk deg på et hjemmetreningsprogram. Det er ikke så mye som skal til 🙂

6L7A0125-2

Jeg vil også fortelle dere at jeg har lest gjennom absolutt alle kommentarene som har kommet de siste 3 dagene. Noen er hyggelige, og andre ikke fullt så, men uansett: lest er de. Jeg har også fått alle mailer, snapper og facebookmeldinger fra hver og en av dere, og jeg vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på det! Det som ofte går igjen er «jeg håper ikke du blir lei deg» og «ikke bry deg om hva de sier», men det er av en eller annen grunn lettere sagt enn gjort.

Først og fremst vil jeg bare si at jeg faktisk ikke blir lei meg, skuffet eller får følelsen av at jeg ikke er bra nok. Da Andreas la ut dette bildet av meg for vel 2 år siden, gråt jeg flere ganger på grunn av de dumme kommentarene, men nå har jeg på en eller annen måte lært meg å takle det. Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om det som blir skrevet, men heller at jeg er så forberedt på kommentarene at de er mulige å takle. For det er jo ikke noe nytt at noen synes jeg er for stor til å ha livets rett (dette er litt sarkastisk, har forstått at jeg må begynne å forklare det i klartekst) og ikke minst til å jobbe som PT. Eller, nei. Stryk det. Ikke for stor til å jobbe, men for stor til å lykkes. For stor til å ha så mange flotte jenter og gutter i ryggen som backer meg uansett hva som skjer, som er enige med meg når jeg ytrer meg om kropp og selvfølelse og som har meg som en av sine motivasjonskilder.

Det jeg er mest redd for er at dere skal bli såret eller lei dere. At dere skal føle på det umenneskelige kroppspresset alle Knutene der ute setter på oss jenter (og gutter) og som en følge av dette ende opp med følelsen av å ikke strekke til. Det jeg er redd for er at den jobben jeg gjør havner i skyggen av alle som forsøker å preache at jo, man må se ut slik for å passe inn.

Så til dere, jeg håper at dere ikke tar disse kommentarene til dere. Jeg håper dere vet at dere er mer enn gode nok akkurat slik dere er, at dere får til alt dere ønsker og at dere for all tid vil være fitnok <3

//Camilla

 

6 svar til “Blir jeg lei meg?”

 1. Cathrine sier:

  Ble så glad da jeg kom over bloggen din her om dagen, så befriende å lese om at det ikke handler om å være tynnest mulig, men å trives i den kroppen du har. Etter to barnefødsler er ikke kroppen den samme som før, og nå orker jeg ikke jage etter å få det til heller. Jeg trener og spiser sunt, men er glad i å kose meg, så noen ekstra kosekilo er nok der til evig og alltid? Men tusen takk for at du er du- en inspirasjon og en herlig frisk pust?? Varm klem fra meg til deg!

 2. Holly sier:

  Helt siden jeg ble «kjent» med deg har jeg sett opp til deg og hatt deg som et viktig forbilde med de idealene du fronter. Min respekt og beundring for deg bare vokser om dagen når jeg ser hvor støtt du står i kritikken, og ikke minst hvor reflektert og modent du svarer for deg. Du hjelper meg daglig til å lytte til kroppen, senke skuldrene og si til meg selv at jeg er god nok, stikk motsatt av hva mange andre såkalte inspiratorer og pt’er gjør med sine uoppnåelige krav og utseendekriterier. Vi trenger stemmen din Camilla, og jeg sender deg herved en stor takk og en god klem for den jobben du gjør! Mine jenter på ni og elleve skal definitivt bli introdusert for deg og bloggen din når tiden er inne, det er sånne forbilder som deg vi trenger! Tusen takk!

 3. Ingeborg sier:

  Flotte Camilla, nå føler jeg meg litt kjip som
  Ikke har spurt hvordan det har gått med deg disse dagene. Men det er mulig at jeg har gått utfra at du har hatt det bra, fordi du virker som har taklet kommentarene, og fordi jeg går utfra at du har flotte folk i livet ditt som hjelper dem med å takle dem.

  Jeg må ærlig innrømme at jeg tenker at disse folkene får ha sine meninger, men jeg synes disse meningene er dustete. Det er mulig at jeg hadde følt meg mer truffer og hvertfall ikke god nok hvis jeg hadde lest dem da jeg var på mitt største (type 125 kilo). Men nå vet jeg at jeg er god nok slik jeg er, selv om jeg enkelte dager sliter med hvordan magen ser ut. Du har mye av æren fordi jeg har klart å innse dette.

 4. Gompen sier:

  Flotte bilder 😀

 5. Renée sier:

  Hei Camilla
  Jeg følger det både op blogg, snap og Instagram. Jeg er nok ikke den som kommenterer mest, men jeg vil du skal vite at jeg setter pris på deg. Du gjør meg glad med dine innlegg. Hver gang jeg forteller noen om deg sier jeg hvor utrolig jordnær og ekte du er, for det gjør virkelig at du skiller deg ut fra alle de andre.
  Jeg har hatt store problemer med spising og trening, dette ble til det ekstreme og kroppen min gikk over en god periode på altfor lite mat og altfor mye trening. Jeg ble deprimert og følte meg styggere og tykkere for hver dag som gikk. Etter å gradvis komme meg opp av søla med god hjelp fra de rundt meg måtte jeg kutte ut med å følge de «perfekte» forbildene i sosiale medier. Men så fant jeg deg! Og du har gitt meg mye glede! Jeg rett og slett digger deg! Takk for at du er så ekte og byr på deg selv. Du er et stort forbilde på min vei til å like meg selv.. Takk❤️

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits