arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Blir jeg lei meg?

Det er ikke feil å våkne til blå himmel på lørdag, dere! Er det flere enn meg som har planer om å være litt ute i dag? Jeg tenkte i alle fall jeg skulle snike meg en liten tur på trening nå i 10 tiden før jeg tar turen ut med en venninne.

Det å starte helgen med trening er for meg det beste jeg kan gjøre. Først og fremst setter det på en måte standarden for helga og gjør det litt lettere å holde seg unna mange av fristelsene som fort kan dukke opp nå som påsken er i gang, men i tillegg er det også deilig å kjenne at man har brukt kroppen skikkelig før man setter seg ned med en god kopp kaffe og en litt større frokost. Jeg vet at dette gjelder mange av dere også, så hvorfor ikke komme seg ut med en gang? Gå en tur, sett god musikk eller en lydbok på øret, ta en tur på senteret og kjøre gjennom dette programmet eller forsøk deg på et hjemmetreningsprogram. Det er ikke så mye som skal til 🙂

6L7A0125-2

Jeg vil også fortelle dere at jeg har lest gjennom absolutt alle kommentarene som har kommet de siste 3 dagene. Noen er hyggelige, og andre ikke fullt så, men uansett: lest er de. Jeg har også fått alle mailer, snapper og facebookmeldinger fra hver og en av dere, og jeg vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på det! Det som ofte går igjen er «jeg håper ikke du blir lei deg» og «ikke bry deg om hva de sier», men det er av en eller annen grunn lettere sagt enn gjort.

Først og fremst vil jeg bare si at jeg faktisk ikke blir lei meg, skuffet eller får følelsen av at jeg ikke er bra nok. Da Andreas la ut dette bildet av meg for vel 2 år siden, gråt jeg flere ganger på grunn av de dumme kommentarene, men nå har jeg på en eller annen måte lært meg å takle det. Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om det som blir skrevet, men heller at jeg er så forberedt på kommentarene at de er mulige å takle. For det er jo ikke noe nytt at noen synes jeg er for stor til å ha livets rett (dette er litt sarkastisk, har forstått at jeg må begynne å forklare det i klartekst) og ikke minst til å jobbe som PT. Eller, nei. Stryk det. Ikke for stor til å jobbe, men for stor til å lykkes. For stor til å ha så mange flotte jenter og gutter i ryggen som backer meg uansett hva som skjer, som er enige med meg når jeg ytrer meg om kropp og selvfølelse og som har meg som en av sine motivasjonskilder.

Det jeg er mest redd for er at dere skal bli såret eller lei dere. At dere skal føle på det umenneskelige kroppspresset alle Knutene der ute setter på oss jenter (og gutter) og som en følge av dette ende opp med følelsen av å ikke strekke til. Det jeg er redd for er at den jobben jeg gjør havner i skyggen av alle som forsøker å preache at jo, man må se ut slik for å passe inn.

Så til dere, jeg håper at dere ikke tar disse kommentarene til dere. Jeg håper dere vet at dere er mer enn gode nok akkurat slik dere er, at dere får til alt dere ønsker og at dere for all tid vil være fitnok <3

//Camilla

 

6 svar til “Blir jeg lei meg?”

 1. Cathrine sier:

  Ble så glad da jeg kom over bloggen din her om dagen, så befriende å lese om at det ikke handler om å være tynnest mulig, men å trives i den kroppen du har. Etter to barnefødsler er ikke kroppen den samme som før, og nå orker jeg ikke jage etter å få det til heller. Jeg trener og spiser sunt, men er glad i å kose meg, så noen ekstra kosekilo er nok der til evig og alltid? Men tusen takk for at du er du- en inspirasjon og en herlig frisk pust?? Varm klem fra meg til deg!

 2. Holly sier:

  Helt siden jeg ble «kjent» med deg har jeg sett opp til deg og hatt deg som et viktig forbilde med de idealene du fronter. Min respekt og beundring for deg bare vokser om dagen når jeg ser hvor støtt du står i kritikken, og ikke minst hvor reflektert og modent du svarer for deg. Du hjelper meg daglig til å lytte til kroppen, senke skuldrene og si til meg selv at jeg er god nok, stikk motsatt av hva mange andre såkalte inspiratorer og pt’er gjør med sine uoppnåelige krav og utseendekriterier. Vi trenger stemmen din Camilla, og jeg sender deg herved en stor takk og en god klem for den jobben du gjør! Mine jenter på ni og elleve skal definitivt bli introdusert for deg og bloggen din når tiden er inne, det er sånne forbilder som deg vi trenger! Tusen takk!

 3. Ingeborg sier:

  Flotte Camilla, nå føler jeg meg litt kjip som
  Ikke har spurt hvordan det har gått med deg disse dagene. Men det er mulig at jeg har gått utfra at du har hatt det bra, fordi du virker som har taklet kommentarene, og fordi jeg går utfra at du har flotte folk i livet ditt som hjelper dem med å takle dem.

  Jeg må ærlig innrømme at jeg tenker at disse folkene får ha sine meninger, men jeg synes disse meningene er dustete. Det er mulig at jeg hadde følt meg mer truffer og hvertfall ikke god nok hvis jeg hadde lest dem da jeg var på mitt største (type 125 kilo). Men nå vet jeg at jeg er god nok slik jeg er, selv om jeg enkelte dager sliter med hvordan magen ser ut. Du har mye av æren fordi jeg har klart å innse dette.

 4. Gompen sier:

  Flotte bilder 😀

 5. Renée sier:

  Hei Camilla
  Jeg følger det både op blogg, snap og Instagram. Jeg er nok ikke den som kommenterer mest, men jeg vil du skal vite at jeg setter pris på deg. Du gjør meg glad med dine innlegg. Hver gang jeg forteller noen om deg sier jeg hvor utrolig jordnær og ekte du er, for det gjør virkelig at du skiller deg ut fra alle de andre.
  Jeg har hatt store problemer med spising og trening, dette ble til det ekstreme og kroppen min gikk over en god periode på altfor lite mat og altfor mye trening. Jeg ble deprimert og følte meg styggere og tykkere for hver dag som gikk. Etter å gradvis komme meg opp av søla med god hjelp fra de rundt meg måtte jeg kutte ut med å følge de «perfekte» forbildene i sosiale medier. Men så fant jeg deg! Og du har gitt meg mye glede! Jeg rett og slett digger deg! Takk for at du er så ekte og byr på deg selv. Du er et stort forbilde på min vei til å like meg selv.. Takk❤️

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits