arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Confession: Jeg har ikke trent på tre dager.

Denne helgen har vært helt latterlig slitsom og morsom på en og samme gang, og jeg gleder meg sånn til å dele resultatet med dere! Jeg har nemlig pusset opp både stue og gang, helt fullstendig, for under 2000 kroner! 😀 Jeg syns egentlig det er ganske rått sjæl, og bare alt av møbler er tilbake på plass skal jeg ta litt bilder til dere 😉

Selv om det har vært en effektiv helg har det ikke blitt noe trening, noe jeg tror kroppen min er sabla glad for i dag. Det har totalt blitt nærmere 20 timer med malepenselen i hånden oppe på en stol, nede på gulvet og bøyd over diverse møbler, så både skuldre, rygg og hender er totalt kjørt. Jeg skulle etter planen hatt en løpeøkt på lørdag, men da penslene ble lagt ned i 19-tiden skrek kroppen min etter Champions Leaguefinale og thaimat, ikke bakkeintervaller. Jeg tok helt ærlig to runder med meg selv før jeg fant ut at jo, det ble fotball og take-away. Mest fordi jeg var sliten, men også fordi Andreas hadde bursdag og jeg tross alt hadde kastet han ut av leiligheten hele dagen (han skulle egentlig til Tromsø, ellers hadde jeg selvsagt aldri pusset opp på b-dagen hans – så er det sagt).

Skjermbilde 2016-05-29 kl. 11.23.28Hadde det vært en hvilken som helst annen økt så hadde jeg helt ærlig gitt blanke. Trening er jo noe jeg bedriver som et supplement til den aktiviteten jeg ellers gjennomfører, og etter en dag med maling trenger jeg ikke å supplere med noe som helst. Det blir litt som med kosttilskudd – jeg trenger jo ikke det om jeg får i meg det jeg behøver gjennom kosten ellers! Og for største delen av Norges befolkning tror jeg det er litt sånn – har vi tid og overskudd til å trene, så gjør vi det, men dersom overskuddet allerede er brukt opp på annen aktivitet (nei, at du er sliten etter en Netflixmaraton telles ikke), vel… Da kan vi kanskje gjøre noe annet?

Lørdagens bakkeintervaller må likevel tas igjen i dag, da jeg tross alt har et mål om å løpe Oslos bratteste… Maling gir meg tross alt ikke bedre kondis! Så selv om jeg i utgangspunktet er i mot dette med å ta igjen treninger, så må jeg faktisk gjøre det i dag. Selv om lysten ikke akkurat trenger seg på her jeg sitter og ser ut på regnværet..

Hvordan har dere gjort det med trening denne helgen?

P1050346

//Camilla

8 svar til “Confession: Jeg har ikke trent på tre dager.”

 1. Caroline sier:

  Straks ut å jogge i regnværet her og! ? God tur ?

 2. Guro N. sier:

  Det høres helt riktig ut at du ikke har trent i helgen. For meg er maling en hel helg mer slitsomt enn én times trening hver dag for å si det sånn 😀
  I helgen ble det en minijoggetur pluss en superenergisk fullkroppsøkt på gymmet. Trente bare mandag og tirsdag av ukedagene, så du kan tro energien var på plass lørdag morgen, haha!

 3. anonym sier:

  hei:) aldri kommentert bloggen din før nå hehe, men må si du er et utrolig bra forbilde, jeg har i flere år slitt med mat, altså tanker rundt mat men får heldigvis hjelp snart og jeg kjenner at da blir alt mye bedre for da vil motivasjonen for trening komme og, stå på med det du gjør og gratulerer så masse med forlovelsen:)

 4. whoop! 😀 Her ble det faktisk sol, så jeg hadde plutselig ingenting å klage på!

 5. Det hørtes helt herlig ut Guro! 😀 Ha en strålende uke 🙂

 6. Så hyggelig, anonym! 🙂
  Stol på at det kommer til å gå bra og tør å høre på de som vil hjelpe deg, så håper og tror i allefall jeg at alt kommer til å gå strålende til slutt. Masse masse lykke til!

 7. randi sier:

  Hei, jeg er ei jente på 34 som bare måtte kommentere hvor flott du ser ut i badedraktshooten på vg. Jeg sveipet tilfeldigvis innom. Tenker det er håp for fremtiden og mine barn når man har så gode forbilder som deg! Du er jo rett og slett nydelig!

 8. Så utrolig hyggelig Randi!!! Den kommentaren skal jeg virkelig ta med meg, tusen tusen takk! ?

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits