arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Confession: Jeg har ikke trent på tre dager.

Denne helgen har vært helt latterlig slitsom og morsom på en og samme gang, og jeg gleder meg sånn til å dele resultatet med dere! Jeg har nemlig pusset opp både stue og gang, helt fullstendig, for under 2000 kroner! 😀 Jeg syns egentlig det er ganske rått sjæl, og bare alt av møbler er tilbake på plass skal jeg ta litt bilder til dere 😉

Selv om det har vært en effektiv helg har det ikke blitt noe trening, noe jeg tror kroppen min er sabla glad for i dag. Det har totalt blitt nærmere 20 timer med malepenselen i hånden oppe på en stol, nede på gulvet og bøyd over diverse møbler, så både skuldre, rygg og hender er totalt kjørt. Jeg skulle etter planen hatt en løpeøkt på lørdag, men da penslene ble lagt ned i 19-tiden skrek kroppen min etter Champions Leaguefinale og thaimat, ikke bakkeintervaller. Jeg tok helt ærlig to runder med meg selv før jeg fant ut at jo, det ble fotball og take-away. Mest fordi jeg var sliten, men også fordi Andreas hadde bursdag og jeg tross alt hadde kastet han ut av leiligheten hele dagen (han skulle egentlig til Tromsø, ellers hadde jeg selvsagt aldri pusset opp på b-dagen hans – så er det sagt).

Skjermbilde 2016-05-29 kl. 11.23.28Hadde det vært en hvilken som helst annen økt så hadde jeg helt ærlig gitt blanke. Trening er jo noe jeg bedriver som et supplement til den aktiviteten jeg ellers gjennomfører, og etter en dag med maling trenger jeg ikke å supplere med noe som helst. Det blir litt som med kosttilskudd – jeg trenger jo ikke det om jeg får i meg det jeg behøver gjennom kosten ellers! Og for største delen av Norges befolkning tror jeg det er litt sånn – har vi tid og overskudd til å trene, så gjør vi det, men dersom overskuddet allerede er brukt opp på annen aktivitet (nei, at du er sliten etter en Netflixmaraton telles ikke), vel… Da kan vi kanskje gjøre noe annet?

Lørdagens bakkeintervaller må likevel tas igjen i dag, da jeg tross alt har et mål om å løpe Oslos bratteste… Maling gir meg tross alt ikke bedre kondis! Så selv om jeg i utgangspunktet er i mot dette med å ta igjen treninger, så må jeg faktisk gjøre det i dag. Selv om lysten ikke akkurat trenger seg på her jeg sitter og ser ut på regnværet..

Hvordan har dere gjort det med trening denne helgen?

P1050346

//Camilla

8 svar til “Confession: Jeg har ikke trent på tre dager.”

 1. Caroline sier:

  Straks ut å jogge i regnværet her og! ? God tur ?

 2. Guro N. sier:

  Det høres helt riktig ut at du ikke har trent i helgen. For meg er maling en hel helg mer slitsomt enn én times trening hver dag for å si det sånn 😀
  I helgen ble det en minijoggetur pluss en superenergisk fullkroppsøkt på gymmet. Trente bare mandag og tirsdag av ukedagene, så du kan tro energien var på plass lørdag morgen, haha!

 3. anonym sier:

  hei:) aldri kommentert bloggen din før nå hehe, men må si du er et utrolig bra forbilde, jeg har i flere år slitt med mat, altså tanker rundt mat men får heldigvis hjelp snart og jeg kjenner at da blir alt mye bedre for da vil motivasjonen for trening komme og, stå på med det du gjør og gratulerer så masse med forlovelsen:)

 4. whoop! 😀 Her ble det faktisk sol, så jeg hadde plutselig ingenting å klage på!

 5. Det hørtes helt herlig ut Guro! 😀 Ha en strålende uke 🙂

 6. Så hyggelig, anonym! 🙂
  Stol på at det kommer til å gå bra og tør å høre på de som vil hjelpe deg, så håper og tror i allefall jeg at alt kommer til å gå strålende til slutt. Masse masse lykke til!

 7. randi sier:

  Hei, jeg er ei jente på 34 som bare måtte kommentere hvor flott du ser ut i badedraktshooten på vg. Jeg sveipet tilfeldigvis innom. Tenker det er håp for fremtiden og mine barn når man har så gode forbilder som deg! Du er jo rett og slett nydelig!

 8. Så utrolig hyggelig Randi!!! Den kommentaren skal jeg virkelig ta med meg, tusen tusen takk! ?

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits