arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dagens mobilitetsøkt og en ting jeg virkelig hater…

Å, fy søren, jeg har sovet så vanvittig dårlig i natt! Tirsdagens tunge markløft kjennes fremdeles på kroppen, og av en eller annen grunn er jeg vanvittig støl i fremsiden av låret. Dette har ført til  at jeg har våknet hver eneste gang jeg har beveget meg, om så bare det grann, og hver gang jeg har våknet har jeg irritert meg over Andreas. Fordi han puster. Herregud, tenk om han hadde snorket?

Jeg har nemlig kommet frem til at jeg har en helt latterlig lav terskel for hva jeg tolerer av menneskelige lyder. Lyder som egentlig er helt naturlige, slik som pusting, svelging, tygging og – jikes – den lyden som dukker opp når du puster inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Fy faen. Slutt med det. Og til meg selv: slutt å irritere deg. Mennesker som er i live lager lyder. Det er bedre enn alternativet. Men altså… Jeg kan ikke være den eneste som har det slik? ;D

Kroppen er i alle fall like herpet i dag som den var i går, og derfor tenkte jeg å kjøre en helt enkel mobilitetsøkt i dag, og litt kjerne. En økt hvor jeg får brukt kroppen litt, men som ikke krever alt for mye restitusjon. Det virker nemlig som om kroppen min er totalt ukapabel til å restituere seg selv om dagen, så da får jeg benytte muligheten til å teste ut litt andre ting! 😀

1: Utfallssekvens – 2 x 10 / side

2: Walking plank – 2 x 10

3: Worlds greatest stretch (variant): 2 x 10 / side / bevegelse (hånd i bakken / underarm i bakken)

4: Torakal bru – 2 x 8 / side 

Om kroppen føles grei høyner jeg kanskje med noen styrkeøvelser for overkroppen – beina skal få hvile seg frem til i morgen 🙂

Har du noe på din treningsplan i dag?

//Camilla

7 svar til “Dagens mobilitetsøkt og en ting jeg virkelig hater…”

 1. Ingeborg sier:

  I utgangspunktet hadde jeg en styrkeøkt på planen. Men fikk nok hodepine på jobb til at den utgikk. (En kombinasjon av lavtrykk og dårlig luft på møterom på jobb).

  Jeg fikk tips på twitter om en fin app til å gjøre «hjemme-yoga». Så da ble det en halvtimes «hjemme-yoga» nå i kveld. Var støl etter gårdagens styrke og intervaller, så fikk tøyd litt og styrket litt. Fin kveld.

 2. AG sier:

  Jeg blir helt gal av sånne lyder jeg også, kan få lyst til å slå ned selv mine aller nærmeste, bare på grunn av helt normale kroppslyder 😛 Herregud så slitsomt det er! Hehe. Visste du forresten at det faktisk er en diagnose, som heter misophonia? Det er heldigvis mange flere av oss! ??

 3. Så herlig Ingeborg!! Det hørtes ut som en veldig fin ting å gjøre, kan jeg spørre hva appen heter? 😀

 4. ENDA godt å høre!! ;D Kanskje jeg kan selvdiagnostisere meg med det, da? ;D

 5. Ingeborg sier:

  Den heter Down Dog. Har ikke prøvd den før i går, men det ser ut som det er flere valgmuligheter på var lang økta skal være og hva man skal fokusere på.

 6. Bitte sier:

  Helt hundre prosent enig med deg i at omega-3-fettsyrer er så viktig, spesielt for hjernen! Men dette vitaminer forbrenner fett… Blikke det litt fotballfrue, a? For det første er dette omdiskutert forskning, for det andre er det en sunn livsstil og trygghet i egen kropp som «forbrenner fett». Trodde det var det bloggen din handlet om, derfor jeg liker den. Så litt skuffa her. Kan være vi bare har forskjellige meninger da 🙂

 7. Hei Bitte, så hyggelig at du tar deg tid til å kommentere! 😀
  Jeg mener absolutt ikke at vitaminer brenner fett. Omega-3 er ikke et vitamin, men en essensiell fettsyre som faktisk har vist seg å kunne skru av og på gener som koder for nettopp fettforbrenning. Det har også vist seg å kunne ha positiv effekt på insulinresistens (diabetes type 2). Solveig Haga Staurland har en mastergrad i temaet og har skrevet en enkel innføring her: http://fitnessbloggen.no/aktiver-fettforbrennings-gener-med-omega-3-fettsyrer/

  Der er det også linket til masse relevant forskning 🙂

  For å oppsummere, rent biokjemisk (my education and stuff) hemmer omega-3 dannelsen av Malonyl-CoA – et stoff som er nødvendig for at fettsyntesen (Dannelsen av nye fettsyrer i kroppen) skal gå. Malonyl-CoA er også en direkte fettforbrenningshemmer (man kan i teorien ikke lage og bryte ned fettceller samtidig, om du er med på tanken). I tillegg aktiverer omega-3 en kjernereseptor (i cellene) som er viktig for både omsetning av fett og insulinfølsomhet 🙂

  Dette er med andre ord ikke ment som et «drikk sitronvann og gå ned i vekt»-innlegg ;D

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits