arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Den flinke piken

God morgen solstråle! Jeg håper du både har sovet godt og hatt en nydelig helg, og ikke minst at skallebanken ikke er alt for fremtredende etter gårdagens strabaser? Jeg skulle selv ønske jeg hadde litt hodepine i dag, ettersom jeg egentlig var bedt med på Helbillies på Ål i går, men den gang ei. Her ble det hjemmehelg, jobbings og vasking av hus! Planen var egentlig å slappe av, og jeg forsøkte meg både fredag og lørdag kveld, men jeg må bare innrømme at det klør for mye i kroppen etter både bevegelse og hjernetrim til at jeg klarer å sitte stille. _DSC3673

Eller, jeg vet ikke om det klør, eller om det er en form for dårlig samvittighet som kommer skyllende over meg i det jeg nærmer meg en halvtime på sofaen? Jeg ser klokka tikke seg fremover, sakte, men sikkert og med mindre jeg faktisk har noe å gjøre, som å lese manuset til det nye skuespillet om Harry Potter, så får jeg fort vondt i hodet. Ikke på den måten du kanskje tenker, det er ikke en dundrende, trykkende hodepine, nei. Det er ei ung jente med perfekt hud, gode karakterer og fantastiske venner som trenger seg inn bak venstre pannebrask og gnåler om at jeg kunne gjort alt så mye bedre. At jeg kunne klart enda mer om jeg bare hadde skjerpet meg litt og faktisk begynt å ta i et tak. Jeg tror hun på folkemunne kalles den «flinke piken», og jeg tror det er fler enn meg som får besøk av henne innimellom.

På fredag vant jeg, på lørdag vant hun, og slik er det bare i blant. Åpningskampen i Rio ble sett mens jeg vasket klær, og Harry Potter og dødstalismanene gikk i bakgrunnen mens jeg oppdaterte noen av sidene her inne. Klokken 2230. En lørdag kveld. Og det er ikke noe jeg er stolt av. Jeg burde klart å legge fra meg jobben, spist pizza med typen og utsatt sideoppdateringen til i dag. Jeg burde klare å strukturere alt bedre, slik at jeg faktisk har fri når jeg har fri. Men hvem vet, kanskje det er den flinke piken som forteller meg dette også?

Jeg forsøker igjen neste uke, så får vi se hvem som vinner da!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits