arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Den flinke piken

God morgen solstråle! Jeg håper du både har sovet godt og hatt en nydelig helg, og ikke minst at skallebanken ikke er alt for fremtredende etter gårdagens strabaser? Jeg skulle selv ønske jeg hadde litt hodepine i dag, ettersom jeg egentlig var bedt med på Helbillies på Ål i går, men den gang ei. Her ble det hjemmehelg, jobbings og vasking av hus! Planen var egentlig å slappe av, og jeg forsøkte meg både fredag og lørdag kveld, men jeg må bare innrømme at det klør for mye i kroppen etter både bevegelse og hjernetrim til at jeg klarer å sitte stille. _DSC3673

Eller, jeg vet ikke om det klør, eller om det er en form for dårlig samvittighet som kommer skyllende over meg i det jeg nærmer meg en halvtime på sofaen? Jeg ser klokka tikke seg fremover, sakte, men sikkert og med mindre jeg faktisk har noe å gjøre, som å lese manuset til det nye skuespillet om Harry Potter, så får jeg fort vondt i hodet. Ikke på den måten du kanskje tenker, det er ikke en dundrende, trykkende hodepine, nei. Det er ei ung jente med perfekt hud, gode karakterer og fantastiske venner som trenger seg inn bak venstre pannebrask og gnåler om at jeg kunne gjort alt så mye bedre. At jeg kunne klart enda mer om jeg bare hadde skjerpet meg litt og faktisk begynt å ta i et tak. Jeg tror hun på folkemunne kalles den «flinke piken», og jeg tror det er fler enn meg som får besøk av henne innimellom.

På fredag vant jeg, på lørdag vant hun, og slik er det bare i blant. Åpningskampen i Rio ble sett mens jeg vasket klær, og Harry Potter og dødstalismanene gikk i bakgrunnen mens jeg oppdaterte noen av sidene her inne. Klokken 2230. En lørdag kveld. Og det er ikke noe jeg er stolt av. Jeg burde klart å legge fra meg jobben, spist pizza med typen og utsatt sideoppdateringen til i dag. Jeg burde klare å strukturere alt bedre, slik at jeg faktisk har fri når jeg har fri. Men hvem vet, kanskje det er den flinke piken som forteller meg dette også?

Jeg forsøker igjen neste uke, så får vi se hvem som vinner da!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits