arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Den perfekte frappén !

40 timer uten søvn merkes på kroppen, og da jeg stupte i seng i går kveld var jeg sikker på at jeg kom til å sovne som en stein. Den gang ei. Det var nesten som om kroppen min straffet meg for å ha sulteforet den på søvn ved å nekte meg bekjentskap med drømmene mine! Etter langt om lenge, og lengre enn langt, klarte jeg likevel å sovne, men nå er jeg akkurat like trøtt igjen.

Jeg kunne tatt meg en energidrikk og karet meg på trening, det er jeg sikker på, men jeg tror heller at jeg skal helle i meg et par appelsiner og krype forsiktig i køya igjen. Forhåpentligvis er jeg litt mer uthvilt når klokken nærmer seg 12, slik at jeg kan legge ut på ukens første løpeøkt, og til og med kjøre en runde med styrke i kveld etter litt mat? 😀

Men aller først:

APPELSINFRAPPÈ

P1060077

Jeg kan nesten garantere at det ikke er noe som smaker like godt i sommervarmen som denne, og det aller beste er at du knapt trenger å bruke en krone! Appelsinene nå på sommeren er superbillige og fulle av deilig fruktjuice og isbitene lager du selv ved å dytte en pose egnet til slikt i fryseren.

Per porsjon:

♥ 2 appelsiner
♥ 1/2 isbitpose
♥ 1 dose kjærlighet

Kutt av skallet på appelsinene og skjær ut i de enkelte båtene slik at vi får med minst mulig snærk. Klem ut saften av det som blir igjen og hell over i en blender sammen med isbitene.

P1060074

Skru på maks hastighet samtidig som du filosoferer over hvor deilig det egentlig er med sommer og hvor glade barna kommer til å bli når de får appelsinshake servert på verandaen. Server det hele direkte, og nyt!

P1060080P1060084

Det å ha slike deilige, gode og sunne fristelser for hånden nå som sommeren virkelig er her er gull for min del. Det gjør veien ned i chipsposen litt lengre, noe som absolutt er å foretrekke på en tirsdag. Eller onsdag. Jeg vet egentlig ikke hvilken dag det er i dag ;D I fryseren har jeg også noen isbiter av kokosmelk liggende, dere skal få vite hvorfor litt senere..

Har du noen gode tips til kos i sommervarmen?

//Camilla

2 svar til “Den perfekte frappén !”

  1. Cathrine sier:

    Å, dette må prøves! <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits