arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Den perfekte frokosten?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er et direkte frokostmenneske, og det blir sjeldent til at jeg får i meg noe mat før det har gått både 2 og 3 timer av dagen. Det har lenge versert en myte om at frokost «starter forbrenningen», men heldigvis stemmer ikke dette. Forbrenningen kan tross alt oppsummeres som alle de prosessene i kroppen som akkumulativt gjør at den kan leve, og det hadde vært ganske leit om døden hadde inntruffet straks etter oppvåkning. Hver eneste dag.

Vil du lese deg opp på flere myter? Sjekk ut siden til Maks Prestasjon!

 Uansett begynner sulten å melde seg her rett etter at jeg har kommet meg på jobb, og da synes jeg det er greit å ha noen gode alternativer for hånden. Eller for å være ærlig: ett godt alternativ. Jeg er ikke storforbruker av alternativer på frokostfronten, og har vel holdt meg til egg i en eller annen form det siste året. Egg inneholder alle de aminosyrene vi trenger (aminosyrer = de byggeklossene som til sammen blir prioteiner) for å ha en velfungerende kropp, i tillegg til alle vitaminer forutenom C. Jeg har prøvd meg på varianter både med og uten brød, men har kommet frem til at to skiver av den grove typen holder meg mett mye lenger enn egg alene!
p1070086 p1070087

Favorittfrokosten er derfor blitt to skiver dansk rugbrød (det ferske) med litt smøreost (snøfrisk), to stekte egg og 5-6 cherrytomater. Som den fruktomanen jeg er må jeg selvsagt ha ei litta klase med druer eller et eple også. Denne frokosten dekker med andre ord alle de behov jeg måtte ha, og holder meg mett til langt på dag.

Hvem vet, kanskje den faller i smak hos deg også?

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits