arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Den største sjansen jeg noen gang har tatt

Endelig fredag! Hva skal du bruke helgen til? 😀

Jeg vet at mange fremdeles er stuck på et kontor og såvidt klarer å skimte lyset i enden av den tunnelen vi kaller jobb, så jeg beklager på forhånd det jeg er i ferd med å si. For her sitter jeg altså, med kaffekoppen i den ene hånden og macen i den andre, godt plassert i en massasjestol hjemme hos Mutte. For dere som ikke er kjent med de ulike delene av familien min er det kanskje ikke så godt å forstå hva dette betyr, men jeg er altså hjemme hos bestefar og slapper av. Eller, slapper av er kanskje å dra det litt langt, for jeg kjemper en innbitt kamp mot nervene som kryper opp til overflaten hver eneste gang jeg minnes på at søndagen nærmer seg med stormskritt.

Jeg gruer meg ikke noe særlig til treningsdelen – det har jeg gjort så mange ganger at det er blitt litt som å sykle, men den biten hvor jeg skal stå foran 40 spente, forventningsfulle jenter og snakke om ting jeg mener er viktig.. WELL hello there nerves!! Misforstå meg rett, jeg gleder meg jo noe helt sinnsykt, men samtidig kjenner jeg at dette er et lite skritt ut av den komfortsonen jeg vanligvis befinner meg i. En komfortsone det er litt skummelt å bli værende i dersom målet er å utvikle seg, ikke bare som menneske, men også bransjemessig.6L7A1050For det er jo tross alt slik at det er lettere å bli værende der man er, enn å ta de sjansene som byr seg. Det er skummelt å satse det trygge for det usikre, selv om gevinsten kan bli stor. Og litt sånn føles det akkurat nå, som om jeg står på kanten av et stup og ikke helt vet hva som venter meg om jeg hopper. Eller, jeg har allerede hoppet. For jeg skal ikke bare holde et foredrag på søndag, jeg har også sagt opp en jobb som hittil har betalt alle regningene mine. En jobb jeg elsker, men som ikke har rom i hverdagen min lenger nå som målet er endret til noe helt annet.. Mer om dette skal dere selvsagt få vite senere, men først må jeg dra denne rumpa her ut i den friske luften man kun finner på bygda 😉

//Camilla

 

 

 

 

 

4 svar til “Den største sjansen jeg noen gang har tatt”

 1. Guro sier:

  Camilla, det du gjør er bare helt fantastisk! Det å gå ut av komfortsonen er jo det beste vi kan gjøre for å forbedre oss selv og som du sier har du jo sjansen til å gjøre noe du brenner enda mer for og da må du jo bare hoppe på! Det verste som kan skje er jo at det ikke fungerer og at du finner deg en fast jobb igjen. Er ikke det riktig? Masse lykke til og god helg!

 2. Julie Furu sier:

  Det er virkelig sant, vi må presse oss ut av den gode komfortsonen for å utvikle oss, faglig og som mennesker:) Nå er jeg helt sykt spent på hva som skjer videre med deg, du er jo ihvertfall et av mine største forbilder! Kos deg glugg ihjel i helgen:)

 3. Så utrolig huggelig, Guro!! Det har du faktisk helt rett i, og jeg skal ta med meg de ordene inn i uken.
  Håper din blir strålende!

 4. Julie – tusen takk! 😀
  Jeg skal selvsagt oppdatere dere med en gang jeg får lov, og det tikket nettopp inn en liten tekstmelding om at det kan bli allerede denne uken 😉
  Ha en flott mandag!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits