arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Den største sjansen jeg noen gang har tatt

Endelig fredag! Hva skal du bruke helgen til? 😀

Jeg vet at mange fremdeles er stuck på et kontor og såvidt klarer å skimte lyset i enden av den tunnelen vi kaller jobb, så jeg beklager på forhånd det jeg er i ferd med å si. For her sitter jeg altså, med kaffekoppen i den ene hånden og macen i den andre, godt plassert i en massasjestol hjemme hos Mutte. For dere som ikke er kjent med de ulike delene av familien min er det kanskje ikke så godt å forstå hva dette betyr, men jeg er altså hjemme hos bestefar og slapper av. Eller, slapper av er kanskje å dra det litt langt, for jeg kjemper en innbitt kamp mot nervene som kryper opp til overflaten hver eneste gang jeg minnes på at søndagen nærmer seg med stormskritt.

Jeg gruer meg ikke noe særlig til treningsdelen – det har jeg gjort så mange ganger at det er blitt litt som å sykle, men den biten hvor jeg skal stå foran 40 spente, forventningsfulle jenter og snakke om ting jeg mener er viktig.. WELL hello there nerves!! Misforstå meg rett, jeg gleder meg jo noe helt sinnsykt, men samtidig kjenner jeg at dette er et lite skritt ut av den komfortsonen jeg vanligvis befinner meg i. En komfortsone det er litt skummelt å bli værende i dersom målet er å utvikle seg, ikke bare som menneske, men også bransjemessig.6L7A1050For det er jo tross alt slik at det er lettere å bli værende der man er, enn å ta de sjansene som byr seg. Det er skummelt å satse det trygge for det usikre, selv om gevinsten kan bli stor. Og litt sånn føles det akkurat nå, som om jeg står på kanten av et stup og ikke helt vet hva som venter meg om jeg hopper. Eller, jeg har allerede hoppet. For jeg skal ikke bare holde et foredrag på søndag, jeg har også sagt opp en jobb som hittil har betalt alle regningene mine. En jobb jeg elsker, men som ikke har rom i hverdagen min lenger nå som målet er endret til noe helt annet.. Mer om dette skal dere selvsagt få vite senere, men først må jeg dra denne rumpa her ut i den friske luften man kun finner på bygda 😉

//Camilla

 

 

 

 

 

4 svar til “Den største sjansen jeg noen gang har tatt”

 1. Guro sier:

  Camilla, det du gjør er bare helt fantastisk! Det å gå ut av komfortsonen er jo det beste vi kan gjøre for å forbedre oss selv og som du sier har du jo sjansen til å gjøre noe du brenner enda mer for og da må du jo bare hoppe på! Det verste som kan skje er jo at det ikke fungerer og at du finner deg en fast jobb igjen. Er ikke det riktig? Masse lykke til og god helg!

 2. Julie Furu sier:

  Det er virkelig sant, vi må presse oss ut av den gode komfortsonen for å utvikle oss, faglig og som mennesker:) Nå er jeg helt sykt spent på hva som skjer videre med deg, du er jo ihvertfall et av mine største forbilder! Kos deg glugg ihjel i helgen:)

 3. Så utrolig huggelig, Guro!! Det har du faktisk helt rett i, og jeg skal ta med meg de ordene inn i uken.
  Håper din blir strålende!

 4. Julie – tusen takk! 😀
  Jeg skal selvsagt oppdatere dere med en gang jeg får lov, og det tikket nettopp inn en liten tekstmelding om at det kan bli allerede denne uken 😉
  Ha en flott mandag!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits