arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Derfor bør du unne deg en god helgefrokost!

I går ble snuten vendt nordover og «hjem» til mamma. Det er ikke så ofte jeg er hjemme, men når jeg først tar turen er det alltid like hyggelig. Mamma disker opp med god mat (det er selvsagt her jeg har alle mine skills fra), stefar drar noen strofer på nordnorsk som ikke egner seg for deres ører og lillesøster snakker om alle de nye seriene jeg bare måååå se. Det beste er likevel at vi alltid har fryseren full av viltkjøtt, og at en vanlig fredagsmiddag ser ut som det her…

biffI helgene liker jeg å starte dagene med en stor, god og fristende frokost. Dette er min måte å ønske fridagene velkommen på, og jeg ville på ingen måte vært foruten. Det er nok en vanlig tanke at man skal være flink også i helgene, men hvorfor ikke gjøre begge deler – være flink og kose seg? Det er jo gjerne sånn at en solid frokost holder deg mett en god stund. Jeg pleier derfor å kjøre på med en  solid frokost før jeg tar dagen fatt. Jeg passer på å drikke godt gjennom hele dagen og ta meg en liten tur på trening og på denne måten blir jeg gjerne ikke sulten igjen før til kvelds. Jeg kan derfor, med god samvittighet, unne meg både en god frokost og middag! Kjenner jeg sulten komme snikende i løpet av dagen løser jeg dette enkelt og greit med en stor salat med magert kjøtt og cottage cheese eller magre meieriprodukter og frukt.

Ikke bare er denne frokostvanen en glede i seg selv, men den fungerer også som en god motivasjon i hverdagen. Det å vite at jeg kan unne meg både brie, brunost og eggesalat bare lørdagen er et faktum gjør det litt lettere å holde seg til eggerøre med salat ellers i uken. Nå kan jo selvsagt både brie og eggesalat implementeres i det daglige kostholdet også, men for min del blir dette litt for energitett og passer best til helgekosen.

frokost frokost2frokost3

Unner du deg en god frokost i helgene?

Håper du får en helt fantastisk helg! Her står trening, hundetur, litt jobb og sofakos på planen 😀

//Camilla

2 svar til “Derfor bør du unne deg en god helgefrokost!”

  1. Kristina sier:

    Hurra for innlegget! Jeg vil si jeg absolutt unnet meg en god helgefrokost, det ble cottage cheese med yoghurt, etterfulgt av en oreo-kjeks til frokost-dessert. Haha 😀 Balanse er best og alt med måte 🙂

  2. CamillaL sier:

    I dag ble det en Sanwich til frokostdessert for meg – helt innafor!! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits