arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Derfor er du ikke lykkelig.

Siden i går har jeg fått så mange henvendelser at jeg enda ikke har kommet meg gjennom dem. Jeg sitter her med følelsen av å ikke strekke til, samtidig som jeg er utrolig stolt av å ha klart å skape et produkt som det er så stor interesse for! Fremdeles er det over 30 mailer jeg ikke har rukket å sende ut, men jeg får ta dagen til hjelp slik at det blir gjort ordentlig – er jo ingen vits å haste gjennom dette! Så da sitter jeg her da, med frokosten på den ene siden og macen på den andre, og sender ut de beste svarene jeg overhodet klarer å formulere 🙂 (TRUE = sponset produkt)

true

Med alle disse mailene følger det selvsagt også en del tanker, og jeg kommer ikke unna temaet selvblide i dag heller. For jeg blir rett og slett lei meg når jeg hører om alle som sliter med nettopp dette. Det er ikke måte på alt det stygge vi forteller oss selv, alt vi ikke er fornøyde med og alt vi har lyst til å forbedre. Vekta styrer så utrolig mye, og det er så utrolig trist!

Jeg mener, jeg burde av en eller annen grunn sikkert ikke være 100% fornøyd med å være den jeg er. Jeg har litt for mye både her og der ( i følge noen) og hadde sikkert ikke hatt vondt av å ta av meg noen kilo. Det kan godt hende at jeg gjør dette også, men jeg velger å tro at det likevel ikke vil endre på måten jeg ser på meg selv, hvor bra jeg har det eller hvor mye jeg er verdt som menneske. Alt for ofte settes det likhetstegn mellom det å være fit og det å være lykkelig, selv om jeg tror at studier på området ville ha vist noe helt annet. Vi ser ut til å glemme at det ikke er hvordan vi ser ut, men heller hvordan vi ser på oss selv som faktisk er avgjørende.

Hva forteller du egentlig til deg selv når du står foran speilet om morgenen? At du er for tjukk, at du ikke har liten nok nese, at kinnbeina er for lite fremtredende og at magen kunne vært mindre? Eller at du har en fantastisk humor, at du har flotte bein og at du er en person som alle vennene dine er mega happy for å kjenne?

Vi er så utrolig flinke til å fokusere på alt som ikke er bra, at vi glemmer alle de gode sidene vi bærer på. Det er trist, men dessverre også en realitet for alt for mange.

Spørsmålet er jo selvfølgelig hva vi kan gjøre for å endre dette, og selv om svaret er ganske enkelt er det likevel veldig vanskelig å gjennomføre: vær snill med deg selv. Fokuser på det positive og jobb med det du vil endre. Ikke dra deg selv ned i gjørma, men jobb med å løfte deg opp! Det krever arbeid og innsats, men fy faen det er så jævlig verdt det (ferdig med å banne nå).

//Camilla

 

4 svar til “Derfor er du ikke lykkelig.”

  1. Lene sier:

    Det er godt vi har en person som deg, Camilla! Du er tvers igjennom god du <3

  2. Mariam sier:

    Eg likar deg ..

  3. Åh, så utrolig hyggelig Lene! 😀 Takk <3

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits