arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Derfor har jeg ikke blogget!

Det er vel ikke nødvendig med en innrømmelse for at dere skal skjønne at jeg ikke har blogget i det siste. Det er jo bare å klikke seg inn, så ser du at det er noen uker siden sist! Jeg sitter nemlig med jobb til oppunder øra, leser til en eksamen som er om tre uker og forsøker samtidig å få litt tid til å pusse opp hjemme. Det er enkelt og greit ikke nok timer i døgnet igjen til mer enn det, og med det har bloggen måttet lide. Sånn er det bare!

For meg er det nemlig viktig med en slags balanse mellom jobb og fritid, og selv om denne ikke akkurat er tilstede per i dag så forsøker jeg likevel å kutte ut det som ikke er aller høyst nødvendig. Bloggen faller utvilsomt i denne kategorien, da det rett og slett er noe jeg ser på som en hobby. En hobby som samtidig er å betrakte som jobb – om det gir noen mening?

Jeg er heldigvis ferdig med alt av eksamener ganske tidlig i desember, så jeg kommer sterkere tilbake om noen få uker! Jeg har tross alt lært utrolig mye over de siste månedene, og bare alle tanker om å prestere på eksamen er lagt bort håper jeg å få litt ned på papiret. I tillegg vil jeg gjerne fortelle dere om en del ting som skjer i 2018, men akkurat nå har jeg rett og slett hverken ork eller lyst. Eller jo, jeg kan jo si at jeg skal være en av trenerene som er med på i-form.nu  sin Energy Camp i April, og at du mer enn gjerne kan melde deg på HER dersom det skulle være interessant! Jeg lover deg at jeg kommer til å ose av både energi og treningsglede på denne reisen, og gleder meg virkelig til daglige treningsøkter med de som måtte bli med.

 

Vi snakkes uti desember en gang! Frem til da: ønsk meg lykke til, og fortell meg gjerne hva du vil lese mer om når jeg er tilbake 😀

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits