arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det desidert verste jeg vet..

Jeg hater å være syk. Følelsen av en hals kledd i sandpapir, ører fyllt opp av gummi og bihuler som skriker i det du forsøker å ta på deg sokkene er ikke direkte god, men det siste året har jeg hatt denne alt for ofte. Tidligere var jeg aldri sjuk. Da de andre lå hjemme med den årlige influensaen var jeg frisk og freidig og løste matteproblemer som en gud (matte har alltid vært mitt sterke fag). Ikke før jeg flyttet tilbake til Oslo etter et par år på Ås ble jeg kjent med hva som faktisk lå i begrepet «bihulebetennelsen».

teJeg tror ikke jeg lyver når jeg sier at grunnen til at jeg er mere syk nå rett og slett er fordi jeg sjeldent gir meg selv tid til å slappe av. Kroppen min er i konstant høygir. Hjernen min er i givakt 24/7 på jakt etter noe nytt å henge fingrene i og selv når jeg har en dag fri er jeg inne på mail, facebook, instagram og blogg i allefall 85 ganger i løpet av dagen.

Selv om jeg vet hva som er grunnen ser jeg at å endre denne måten å være på er ekstremt vanskelig. Jeg tror rett og slett jeg trenger noen gode tips for å få det til! Kanskje dere kan dele deres med meg?

Hva gjør du for å slappe av og koble av fra alt som skjer rundt deg?

Jeg setter pris på alle tips jeg kan få 🙂

 

//Camilla

 

 

10 svar til “Det desidert verste jeg vet..”

 1. Victoria sier:

  Slå av mobilen og se en hel sesong av en serie! Hvis det er vanskelig å legge fra seg telefonen, legg den i en kurv eller et skap når du kommer hjem og tving deg selv til minst 2 timer mobilfri;)

 2. Bianca sier:

  Hei Camilla,
  Kjipt å høre at du har blitt syk, men er sikkert den beste måten kroppen din har for å sier ifra at du trenger en pause…
  Jeg gikk selv på samme smellen i våren… Skaff deg noen kvelder fri, der du tenker på andre ting enn det du gjør hele dagen. Ser en film, ta en kopp én kaffi i byen- kanskje to… 🙂 Prøvd spa? Finn på noe som du synes er gøy, ellers blir det bare enda mer stress!
  Håper du finner ut av det 🙂 god bedring!!!

 3. Stine sier:

  Mitt beste tips for å koble helt ut, er å hekle. Hadde en svært stressende høst for 2 år siden, og det resulterte i hjemmeheklede julegaver til hele familien og alle venninnene mine. Vinn-vinn der altså 🙂

 4. Hedda sier:

  I går gjorde jeg noe jeg sjeldent gjør om dagen; gikk en rolig tur alene med podcast på ørene. La meg videre på sofaen med podcasten i og lukket øynene og fikk en god stund der også uten å konstant sjekke insta, mail osv. Anbefales! Lørdagsrådet for en god latter eller f eks Sannhetsministeriet dersom du vil høre på noe litt smart.

 5. Jeg prøver å legge fra meg mobilen og lese 30 minutter før leggetid, hver kveld! God bedring finis! <3

 6. Dette tipset fulgte jeg både tirsdag og onsdag – takk Victoria! 😀

 7. Det er nok ikke så dumt tenkt det, den kroppen er finurlig når det kommer til å si i fra! Takk for tipsene, jeg skal absolutt finne noen kvelder i uken som bare er mine og gjøre noe jeg liker. Det lukter «lese bok» lang vei 😀
  Formen er mye bedre nå, tusen takk! 😀

 8. Uu, kanskje jeg burde forsøke meg på strikking? Tror jeg bør mestre det før jeg begynner med heklingen. Jeg syns jo strikketøy er så sinnsykt fint, så det var absolutt ikke en dum ide! Tusen takk 😀

 9. ÅÅ, det var absolutt ikke dumt, Hedda! Hvor laster du ned podcastene dine? Lørdagsrådet elsker jeg selvsagt, haha. De problemene som sendes inn der er bare helt fantastiske ;D

 10. Absolutt ikke dumt, Henriette! Tror jeg må ta tilbake kveldslesingen jeg også 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits