arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er alltid noe som må gå gæærnt…

Ferdig pakket, ferdig innsjekket og klar for å boarde flyet en time før avgang – det er meg det! Til alle haterne som trodde jeg ikke kom til å klare det (hatere = mine nærmeste venner): HAHA.

De som kjenner meg tror nå at jeg lyver, men jeg startet faktisk dagen 0700 i dag tidlig. Da hadde jeg ligget og glodd i taket siden 0520, og kjente at det var på tide å gjøre noe. Jeg hadde tross alt ikke klart å gjøre meg ferdig med hverken pakking eller jobbing i går kveld, så det var tross alt nok å gjøre.. Effektiv var jeg ikke, men jeg har klart å pakke med meg både treningsstrikker, kosegenser og de fantastiske sminkekostene mine fra Meili, så jeg har faktisk trua på at jeg denne gangen har klart det umulig: å få med meg alt.

P1050810

Helt knirkefritt kan en reise likevel ikke alltid gå, noe jeg smertelig fikk oppleve i det jeg gikk gjennom gatene som lyste mot meg: «NO RETURN AFTER ENTRY». For det er nettopp det det betyr: Du kommer ikke tilbake igjen for å, til eksempel, veksle bursdagspengene som du har spart på i en mnd. Neida, det du da må gjøre er å komme deg hele veien ned til ankomst, gjennom tollen, inn i banken, opp i andre og deretter kjøre gjennom hele sikkerthetsdriten på nytt. Og i det øyeblikket du setter deg ned foran gaten og ser at det er 30 minutter til ombordstigning, da tenker du at det jammen var fint at du hørte på typen som sa du burde ha god tid 😉

P1050817

P1050818

Nå skal jeg vende oppmerksomheten min tilbake til den 250 grams tunge firkløveren jeg har liggende ved siden av meg på restauranten (JEJE) og straks forsøke å smiske meg til en plass på 1. klasse ved å smile og kanskje vise frem rumpa. Vi får se hva de krever.

//Camilla

6 svar til “Det er alltid noe som må gå gæærnt…”

 1. Kine sier:

  Er det lov å komme med et inderlig ønske om et blogginnlegg? Jeg ønsker meg veldig et fullkroppsprogram med øvelser der man utelukkende kan ta i bruk minibands! Reiser på ferie 8 juli og har akkurat gått til innkjøp av minibands nemlig 🙂 Jeg også gjerne smile pent, vise rompa eller begge deler om det er det som kreves asså! 😉

 2. Ellen sier:

  Haha, morsomt! Ønsker deg en god ferie.

  Et spørsmål: Ser at du har et nydelig kors på brystet. Er du kristen? 🙂

 3. Så klart! 😀 Og jeg kan avsløre at jeg har med meg minibands til Thailand, og at det nok kan være nettopp noe slik som er påtenkt 😉 Jeg sier selvsagt ikke nei takk til rumper likevel.. Hahahahha ;D
  Så ja – det kommer!

 4. Tusen takk, det fikk jeg i dåpsgave av mine besteforeldre! 🙂
  På spørsmålet om jeg er praktiserende kristen er nok svaret nei, men med en oldefar som var kirketjener og litt sånn så er jeg nok oppdratt i en kristen ånd 🙂

 5. Ida sier:

  For ei rumpe, jente! ? Nyt ferien! Og jeg må bare fortelle deg, du er SÅ inspirerende! Jeg blir faktisk oppriktig glad av å lese bloggen din.

  Men det er en liten ting jeg bare lurer på..
  Hver gang jeg vet jeg skal på en bikiniferie, kommer det en snikende redsel og panikk om at jeg skal legge på meg mens jeg er på ferie. Dette gjør meg også helt sinnsykt stressa LENGE før avreise, og jeg begynner å tenke at nå, nå skal jeg være superstreng med kosthold og trening slik at jeg ser bra ut i bikini. Men jo mer jeg tenker at jeg skal være sunn og trene, jo verre går dt. Jeg stresser veldig med det, og det blir til at jeg heller legger meg på sofaen og dytter i meg så mye drittmat at jeg til slutt nesten spyr. Også ligger jeg der og kjenner panikken for at jeg skal legge på meg kommer. Er det bare jeg som er slik? Dette kan ikke være normalt??? Det føles iallefall helt forferdelig

 6. Tusen tusen takk du! 😀
  Du er ABSOLUTT ikke alene om å føle det sånn, Ida! Jeg skrev litt om det i går og skal garantert innom det flere ganger før ferien er over. Da skal jeg absolutt ta med meg det du nevner her og utdype det litt! Du har jo helt rett – det at vi blir så redde for å legge på oss fører nesten til at vi gir opp før vi i det hele tatt har prøvd O.o
  Skal forsøke å ha et gjennomtenkt innlegg ferdig til mandag! 😀

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits