arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er alltid noe som må gå gæærnt…

Ferdig pakket, ferdig innsjekket og klar for å boarde flyet en time før avgang – det er meg det! Til alle haterne som trodde jeg ikke kom til å klare det (hatere = mine nærmeste venner): HAHA.

De som kjenner meg tror nå at jeg lyver, men jeg startet faktisk dagen 0700 i dag tidlig. Da hadde jeg ligget og glodd i taket siden 0520, og kjente at det var på tide å gjøre noe. Jeg hadde tross alt ikke klart å gjøre meg ferdig med hverken pakking eller jobbing i går kveld, så det var tross alt nok å gjøre.. Effektiv var jeg ikke, men jeg har klart å pakke med meg både treningsstrikker, kosegenser og de fantastiske sminkekostene mine fra Meili, så jeg har faktisk trua på at jeg denne gangen har klart det umulig: å få med meg alt.

P1050810

Helt knirkefritt kan en reise likevel ikke alltid gå, noe jeg smertelig fikk oppleve i det jeg gikk gjennom gatene som lyste mot meg: «NO RETURN AFTER ENTRY». For det er nettopp det det betyr: Du kommer ikke tilbake igjen for å, til eksempel, veksle bursdagspengene som du har spart på i en mnd. Neida, det du da må gjøre er å komme deg hele veien ned til ankomst, gjennom tollen, inn i banken, opp i andre og deretter kjøre gjennom hele sikkerthetsdriten på nytt. Og i det øyeblikket du setter deg ned foran gaten og ser at det er 30 minutter til ombordstigning, da tenker du at det jammen var fint at du hørte på typen som sa du burde ha god tid 😉

P1050817

P1050818

Nå skal jeg vende oppmerksomheten min tilbake til den 250 grams tunge firkløveren jeg har liggende ved siden av meg på restauranten (JEJE) og straks forsøke å smiske meg til en plass på 1. klasse ved å smile og kanskje vise frem rumpa. Vi får se hva de krever.

//Camilla

6 svar til “Det er alltid noe som må gå gæærnt…”

 1. Kine sier:

  Er det lov å komme med et inderlig ønske om et blogginnlegg? Jeg ønsker meg veldig et fullkroppsprogram med øvelser der man utelukkende kan ta i bruk minibands! Reiser på ferie 8 juli og har akkurat gått til innkjøp av minibands nemlig 🙂 Jeg også gjerne smile pent, vise rompa eller begge deler om det er det som kreves asså! 😉

 2. Ellen sier:

  Haha, morsomt! Ønsker deg en god ferie.

  Et spørsmål: Ser at du har et nydelig kors på brystet. Er du kristen? 🙂

 3. Så klart! 😀 Og jeg kan avsløre at jeg har med meg minibands til Thailand, og at det nok kan være nettopp noe slik som er påtenkt 😉 Jeg sier selvsagt ikke nei takk til rumper likevel.. Hahahahha ;D
  Så ja – det kommer!

 4. Tusen takk, det fikk jeg i dåpsgave av mine besteforeldre! 🙂
  På spørsmålet om jeg er praktiserende kristen er nok svaret nei, men med en oldefar som var kirketjener og litt sånn så er jeg nok oppdratt i en kristen ånd 🙂

 5. Ida sier:

  For ei rumpe, jente! ? Nyt ferien! Og jeg må bare fortelle deg, du er SÅ inspirerende! Jeg blir faktisk oppriktig glad av å lese bloggen din.

  Men det er en liten ting jeg bare lurer på..
  Hver gang jeg vet jeg skal på en bikiniferie, kommer det en snikende redsel og panikk om at jeg skal legge på meg mens jeg er på ferie. Dette gjør meg også helt sinnsykt stressa LENGE før avreise, og jeg begynner å tenke at nå, nå skal jeg være superstreng med kosthold og trening slik at jeg ser bra ut i bikini. Men jo mer jeg tenker at jeg skal være sunn og trene, jo verre går dt. Jeg stresser veldig med det, og det blir til at jeg heller legger meg på sofaen og dytter i meg så mye drittmat at jeg til slutt nesten spyr. Også ligger jeg der og kjenner panikken for at jeg skal legge på meg kommer. Er det bare jeg som er slik? Dette kan ikke være normalt??? Det føles iallefall helt forferdelig

 6. Tusen tusen takk du! 😀
  Du er ABSOLUTT ikke alene om å føle det sånn, Ida! Jeg skrev litt om det i går og skal garantert innom det flere ganger før ferien er over. Da skal jeg absolutt ta med meg det du nevner her og utdype det litt! Du har jo helt rett – det at vi blir så redde for å legge på oss fører nesten til at vi gir opp før vi i det hele tatt har prøvd O.o
  Skal forsøke å ha et gjennomtenkt innlegg ferdig til mandag! 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits