arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er en første gang for alt!

//inneholder annonselenker

Først og fremst må jeg bare få lov til å si takk for alle de utrolig hyggelig tilbakemeldingene jeg fikk i går! Fy søren for en herlig gjeng med mennesker dere er 😀 Takk for at dere gidder å følge med, tar dere tid til å gi meg gode råd og ikke minst for at dere heier på meg selv om jeg sjæl ikke føler at det er så forbanna mye å heie på til tider. Nå skal jeg ikke synke ned i en melankolsk grop, altså, jeg vet at jeg er bra nok og alt det der, men til tider kan man jammen stange litt i veggen likevel.

Det rare er at når jeg først fikk sagt alt dette, og lagt ut om alle tanker og følelser, så roet jeg meg også helt ned innvendig. Jeg har jo, som alle andre, en iboende trang til å opprettholde en viss fasade, men jeg forsøker jo likevel å dele det som foregår oppi hodet mitt. Ikke alt, selvsagt – dette er ikke en dagbok, men ting som dette tror jeg gjør mere godt enn vondt å skrive om. For når alle vet, vel da slipper jeg å late som. Også kan jeg samtidig vise at «yalla, ting går opp og ned her i gården også!», og det er kanskje greit?

Med en ro i kroppen kjenner jeg også at jeg virkelig skal gi meg selv tid til å tenke over hva som skal skje fremover, og ikke hoppe inn i noe nytt før jeg kjenner at det er «helt riktig». Om dette skjer før eller siden har jeg ikke peiling på, men jeg stresser ikke. Nå er det jo uansett påske!

 Øredobber // Bukse
Vintage Jakke fra Guess // Genser fra Tiger of Sweden

Jeg er i bunn og grunn ikke så veldig god på å ta ting med ro, og haster gjerne fra det ene til det andre, men akkurat denne gangen må jeg bare tørre å senke skuldrene og stresse ned. Rom behøver ikke å bli bygd hver dag, liksom. Det er greit med en pause i ny og ne!

Er du ikke enig?

//Camilla

2 svar til “Det er en første gang for alt!”

  1. Kristina LB sier:

    Hei! Når starter det opp ny runde med hjemmetrening? Jeg har veldig lyst å være med 🙂

  2. Hei Kristina! 😀 Ny runde starter 08.05 – bare send meg en mail på camilla@fitnok.no om du vil være med! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits