arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er en første gang for alt!

//inneholder annonselenker

Først og fremst må jeg bare få lov til å si takk for alle de utrolig hyggelig tilbakemeldingene jeg fikk i går! Fy søren for en herlig gjeng med mennesker dere er 😀 Takk for at dere gidder å følge med, tar dere tid til å gi meg gode råd og ikke minst for at dere heier på meg selv om jeg sjæl ikke føler at det er så forbanna mye å heie på til tider. Nå skal jeg ikke synke ned i en melankolsk grop, altså, jeg vet at jeg er bra nok og alt det der, men til tider kan man jammen stange litt i veggen likevel.

Det rare er at når jeg først fikk sagt alt dette, og lagt ut om alle tanker og følelser, så roet jeg meg også helt ned innvendig. Jeg har jo, som alle andre, en iboende trang til å opprettholde en viss fasade, men jeg forsøker jo likevel å dele det som foregår oppi hodet mitt. Ikke alt, selvsagt – dette er ikke en dagbok, men ting som dette tror jeg gjør mere godt enn vondt å skrive om. For når alle vet, vel da slipper jeg å late som. Også kan jeg samtidig vise at «yalla, ting går opp og ned her i gården også!», og det er kanskje greit?

Med en ro i kroppen kjenner jeg også at jeg virkelig skal gi meg selv tid til å tenke over hva som skal skje fremover, og ikke hoppe inn i noe nytt før jeg kjenner at det er «helt riktig». Om dette skjer før eller siden har jeg ikke peiling på, men jeg stresser ikke. Nå er det jo uansett påske!

 Øredobber // Bukse
Vintage Jakke fra Guess // Genser fra Tiger of Sweden

Jeg er i bunn og grunn ikke så veldig god på å ta ting med ro, og haster gjerne fra det ene til det andre, men akkurat denne gangen må jeg bare tørre å senke skuldrene og stresse ned. Rom behøver ikke å bli bygd hver dag, liksom. Det er greit med en pause i ny og ne!

Er du ikke enig?

//Camilla

2 svar til “Det er en første gang for alt!”

  1. Kristina LB sier:

    Hei! Når starter det opp ny runde med hjemmetrening? Jeg har veldig lyst å være med 🙂

  2. Hei Kristina! 😀 Ny runde starter 08.05 – bare send meg en mail på camilla@fitnok.no om du vil være med! 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits