arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er ikke ofte det skjer, men..

//Sponset behandling

Jeg tror ikke jeg kan defineres som en person som skjemmer bort meg selv så mye. Jeg var sist på spa i 2007, faktisk tror jeg det er den eneste gangen jeg har vært på spa, og massasje er ikke noe som blir nytt veldig jevnlig, annet enn når jeg tvinger Andreas til å flekke frem Biothermen og gnu nakken min litt. Det jeg likevel er veldig, veldig glad i er å gå til frisøren. Ikke at jeg gjør det så ofte heller, 2016 har vel skjemt meg bort med hele 3 turer, men det skjer i allefall! p1070273Det er no med å legge seg bakover i en litt utilpasset frisørstol og få hodebunnsmassasje som appellerer til meg, og spesielt når magikerene drar frem disse fantastiske produktene du ikke får noe annet sted enn i frisørsalongen. De sier liksom at man kan kjøpe med seg den samme shampooen hjem, men jeg får aldri håret mitt til å lukte så godt hjemme, så noe lureri må det være.

I allefall stakk jeg innom Jenny hos Auster frisør denne mandagen, og gav henne frie tøyler. Dette kan jo være skummelt i seg selv, men med tanke på at hun nettopp har begynt å jobbe som frisør etter endt skolegang skal jeg innrømme at frykten stakk litt dypere enn vanlig. Jeg mener, det kunne jo gått til helvete. Det viste seg dog at denne redselen var 100% ubegrunnet, for da jeg gikk ut derifra noen timer senere med velduftende hår, en fornøyd hodebunn og en helt nydelig, beige balayage kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd! Det er ikke ofte jeg ser meg selv i speilet og blir blåst overende (eller, jo), men nå ble jeg altså det.

Om du skal fikse på klippen nå før jul, eller er klar for å møte 2017 med nyfrisørt hår, så har hun 50% på alle behandlinger – fra klipp til farge – og jeg anbefaler henne på det varmeste! Du får kontakt med Jenny HER.

p1070277

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits