arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er ikke ofte det skjer, men..

//Sponset behandling

Jeg tror ikke jeg kan defineres som en person som skjemmer bort meg selv så mye. Jeg var sist på spa i 2007, faktisk tror jeg det er den eneste gangen jeg har vært på spa, og massasje er ikke noe som blir nytt veldig jevnlig, annet enn når jeg tvinger Andreas til å flekke frem Biothermen og gnu nakken min litt. Det jeg likevel er veldig, veldig glad i er å gå til frisøren. Ikke at jeg gjør det så ofte heller, 2016 har vel skjemt meg bort med hele 3 turer, men det skjer i allefall! p1070273Det er no med å legge seg bakover i en litt utilpasset frisørstol og få hodebunnsmassasje som appellerer til meg, og spesielt når magikerene drar frem disse fantastiske produktene du ikke får noe annet sted enn i frisørsalongen. De sier liksom at man kan kjøpe med seg den samme shampooen hjem, men jeg får aldri håret mitt til å lukte så godt hjemme, så noe lureri må det være.

I allefall stakk jeg innom Jenny hos Auster frisør denne mandagen, og gav henne frie tøyler. Dette kan jo være skummelt i seg selv, men med tanke på at hun nettopp har begynt å jobbe som frisør etter endt skolegang skal jeg innrømme at frykten stakk litt dypere enn vanlig. Jeg mener, det kunne jo gått til helvete. Det viste seg dog at denne redselen var 100% ubegrunnet, for da jeg gikk ut derifra noen timer senere med velduftende hår, en fornøyd hodebunn og en helt nydelig, beige balayage kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd! Det er ikke ofte jeg ser meg selv i speilet og blir blåst overende (eller, jo), men nå ble jeg altså det.

Om du skal fikse på klippen nå før jul, eller er klar for å møte 2017 med nyfrisørt hår, så har hun 50% på alle behandlinger – fra klipp til farge – og jeg anbefaler henne på det varmeste! Du får kontakt med Jenny HER.

p1070277

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits