arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er lett å fokusere på alt det negative..

God ettermiddag alle sammen! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Selv var jeg så heldig å få lov til å begynne dagen med verdens beste, fineste og flotteste nevø og det er på sånne dager jeg forstår hvor heldig jeg egentlig er. Hvor heldig jeg er som har mennesker som jeg elsker over alt på jord i umiddelbar nærhet, som har råd til mat på butikken og som kan ta meg fri fra jobb innimellom og gjøre akkurat det jeg har lyst til.
P1040771P1040781Ikke minst er jeg heldig som har en kropp som fungerer, et hode som spiller på lag og energi nok til å kunne gjennomføre det som faller meg inn! Dette er på ingen måte noe som er en selvfølge, og jeg tror nok flere enn meg hadde hatt godt av å tenke litt på dette av og til. Det kan godt hende at det er ting du ønsker å gjøre noe med – det være seg å gå ned i vekt, begynne å trene eller spise sunnere, men så lenge ting ellers er bra vil dette falle på plass bare du tar de riktige grepene, sakte og sikkert. For det å ha mål og strekke seg mot er både vel og bra, men å la disse ta over plassen for alt som ellers er bra tror i alle fall ikke jeg at er særlig hensiktsmessig. Da er det fort gjort å falle ned i et hull hvor tankene om alt som enda ikke er i boks overskygger de tingene som har falt på plass.

Så, mens jeg sitter her og hører på favorittlisten min på Spotify vil jeg bare be deg om å være bevisst på alt du har, selv om du jobber mot enda mer 🙂
P1040803 P1040802

//Camilla

2 svar til “Det er lett å fokusere på alt det negative..”

  1. Kesia sier:

    Åh jeg trengte den spillelista i dag! Takk 😀

  2. Bare hyggelig 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits