arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er lov å ta livet med ro!

Hei og hopp, akkurat nå er livet faktisk topp! Er nettopp landet på hotellsenga etter en økt på gymmet som hotellet har avtale med, og må si jeg føler meg relativt bra. Vi skal snart ut og se hva gamlebyen har å by på, men først tenkte jeg å gi dere en liten update!

I går var vi nemlig på Kevin Hart, og gode gud så morsomt det var. Jeg lo så jeg nesten tisset på meg flere ganger, og holdt samtidig for ørene både titt og ofte fordi jeg ble så flau. Spesielt under oppvarmingen som ble holdt av The Plastic Cup Boyz – det var rett og slett så mye griseprat at jeg lo, grein og rødmet på en og samme gang. Med andre ord helt perfekt!

smile1

Vi dro hjem rett etter showet, kræsjet i senga og sov helt til klokken ringte i dag tidlig. Hver gang jeg reiser på ferie er det nemlig som om kroppen min fortår hvor sliten den egentlig er, og ender med å gå inn i total dvalemodus. 9 timer søvn i natt var ikke nok, så etter en nydelig frokost var jeg faktisk nødt til å gå å legge meg en time til før jeg orket å ta fatt på dagen!

frokost1 frokost2

Det er jo kanskje det ferier skal brukes til, også? Å lade opp til hverdagen? Ofte blir det jo nesten til at man kommer hjem mer sliten enn man var når man dro! Det orker jeg ikke denne gangen. Planen er derfor å la tiden gå litt sakte, nyte lange frokoster, rolige spaserturer og gode samtaler. Vi har ikke en eneste plan om å rekke hverken det ene eller det andre, og det kjenner jeg at er veldig, veldig deilig!

Likevel må jeg innrømme at det å få inn en økt på treningssenteret er litt alfa-omega for meg på en sånn tur. Det blir ofte mye mat og lite aktivitet (selv om man gjerne går mye), så det å kjenne at man bruker kroppen sin er rett og slett noe jeg bare må. Det handler ikke så mye om å bruke kalorier for å kunne spise mer eller what not, men rett og slett av å gi kroppen min en følelse av at den har blitt brukt til noe fornuftig! Er dere ikke litt enig med meg?

Dagens økt ble enkel og grei: litt markløft på meg og bøy på gubben før vi rundet hele apparatparken på gymmet. Det er like morsomt hver gang, og vi smiler og ler oss gjennom hele økta 😛 Jeg anbefaler deg en sånn økt, helt uten mål og mening, neste gang du er på ferie 😉

P1040083 trening1 TRENING2

Har du trent i dag også, kanskje? 🙂

Nå stikker vi en liten tur til gamlebyen for å se om vi finner oss noe å spise, så snakkes vi i morgen! Ha en strålende dag 😀

//Camilla

 

7 svar til “Det er lov å ta livet med ro!”

 1. Tone sier:

  Tightsen Camilla! Tightsen!

 2. ADIDAS, Tone, ADIDAS!!! ;D

 3. Camilla sier:

  Klart jeg har trent!! Styrke på treningssenter??????

 4. Ingeborg sier:

  Onsdag er fast treningsfag. ?(styrke + intervaller i dag)

 5. Ingeborg sier:

  Eventuelt treningsDag

 6. Hahaha, liker det! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits