arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er nesten så jeg ikke tør å innrømme det…

Jeg har aldri forstått meg på mennesker som bare gjør ting. De som reiser seg først fra sofaen for å hente det som står igjen på kjøkkenet, de som er raskest ut døra når man skal ut på tur eller, enda rarere – de som faktisk initierer turen. Misforstå meg rett, jeg skulle jo ønske det var meg, men jeg har det bare ikke i meg. Tror jeg?

Det er jo ikke det at jeg ikke synes det er gøy å, for eksempel, gå på tur, men i øyeblikket når det skal gjennomføres virker alt annet mye mer ålright. Sofaen frister mer enn vintersko, bevoktning av Australias grense synes viktigere enn å komme seg over dørterskelen og plutselig blir jeg bare liggende inne. Som et slakt. Selv om jeg er 100% klar over at jeg hadde følt meg mye bedre om jeg bare hadde gått ut. Er det flere som kjenner seg igjen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det værste med det hele er jo at følelsen når man endelig kommer ut er helt overlegen. Man blir med en gang litt lettere på foten, kjenner at de tunge skuldrene forsvinner og får plutselig en følelse av velbehag og «sunnhet» skyldt over seg. Jeg blir stadig fascinert over at jeg ikke klarer å dra frem denne følelsen når jeg sitter inne og er i heftige diskusjoner med meg selv om jeg skal gidde å snøre på meg skoene eller ikke, men av en eller annen grunn er det ikke så lett. Og uten enoen bedre forklaring på det hele kan jeg bare konkludere med en ting: jeg er litt lat.

Målet for uken er derfor å være det motsatte: jeg skal reise meg litt fortere, komme meg ut litt oftere (hver dag!) og rett og slett forsøke å få inn litt bedre vaner på bevegelsesfronten enn jeg har per i dag! Det har allerede begynt bra, med tur både  i går og i dag, så nå er det vel bare å opprettholde den gode flyten 😉

Har du noen mål for uken?

//Camilla

TRUE er et sponset produkt

 

4 svar til “Det er nesten så jeg ikke tør å innrømme det…”

  1. Stine Aas Nundal sier:

    haha, er akkurat sånn sjæl. derfor er det så digg å ha timene med deg planlagt, for da må jeg opp og ut 😀 jeg betaler tilogmed for det! ser deg om noen timer, glerder meg ! 😀

  2. Hahaha, herlig! 😀 Digger de timene selv ass, gleder meg til å se deg!

  3. Jeanette sier:

    Hei! Synes du er veldig motiverende, flink og artig jente 🙂 Lurte på når man kan drikke de NOCCO drikkene? Før eller etter trening eller når som helst?

  4. Tusen takk Jeanette, utrolig koselig å høre 😀
    Jeg drikker True (synes de er bedre, og har avtale med dem), men Nocco inneholder så og si det samme. Koffeinen gir deg en liten kick før trening, i tillegg til at det inneholder vitaminer og mineraler. Det er også litt proteiner i de, men dette er såpass lite at det ikke vil ha noen særlig effekt, med mindre man faster og trenger litt energi. Med andre ord: jeg drikker de gjerne før trening, eller om jeg trenger litt ekstra energi!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits