arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det er nesten så jeg ikke tør å innrømme det…

Jeg har aldri forstått meg på mennesker som bare gjør ting. De som reiser seg først fra sofaen for å hente det som står igjen på kjøkkenet, de som er raskest ut døra når man skal ut på tur eller, enda rarere – de som faktisk initierer turen. Misforstå meg rett, jeg skulle jo ønske det var meg, men jeg har det bare ikke i meg. Tror jeg?

Det er jo ikke det at jeg ikke synes det er gøy å, for eksempel, gå på tur, men i øyeblikket når det skal gjennomføres virker alt annet mye mer ålright. Sofaen frister mer enn vintersko, bevoktning av Australias grense synes viktigere enn å komme seg over dørterskelen og plutselig blir jeg bare liggende inne. Som et slakt. Selv om jeg er 100% klar over at jeg hadde følt meg mye bedre om jeg bare hadde gått ut. Er det flere som kjenner seg igjen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det værste med det hele er jo at følelsen når man endelig kommer ut er helt overlegen. Man blir med en gang litt lettere på foten, kjenner at de tunge skuldrene forsvinner og får plutselig en følelse av velbehag og «sunnhet» skyldt over seg. Jeg blir stadig fascinert over at jeg ikke klarer å dra frem denne følelsen når jeg sitter inne og er i heftige diskusjoner med meg selv om jeg skal gidde å snøre på meg skoene eller ikke, men av en eller annen grunn er det ikke så lett. Og uten enoen bedre forklaring på det hele kan jeg bare konkludere med en ting: jeg er litt lat.

Målet for uken er derfor å være det motsatte: jeg skal reise meg litt fortere, komme meg ut litt oftere (hver dag!) og rett og slett forsøke å få inn litt bedre vaner på bevegelsesfronten enn jeg har per i dag! Det har allerede begynt bra, med tur både  i går og i dag, så nå er det vel bare å opprettholde den gode flyten 😉

Har du noen mål for uken?

//Camilla

TRUE er et sponset produkt

 

4 svar til “Det er nesten så jeg ikke tør å innrømme det…”

  1. Stine Aas Nundal sier:

    haha, er akkurat sånn sjæl. derfor er det så digg å ha timene med deg planlagt, for da må jeg opp og ut 😀 jeg betaler tilogmed for det! ser deg om noen timer, glerder meg ! 😀

  2. Hahaha, herlig! 😀 Digger de timene selv ass, gleder meg til å se deg!

  3. Jeanette sier:

    Hei! Synes du er veldig motiverende, flink og artig jente 🙂 Lurte på når man kan drikke de NOCCO drikkene? Før eller etter trening eller når som helst?

  4. Tusen takk Jeanette, utrolig koselig å høre 😀
    Jeg drikker True (synes de er bedre, og har avtale med dem), men Nocco inneholder så og si det samme. Koffeinen gir deg en liten kick før trening, i tillegg til at det inneholder vitaminer og mineraler. Det er også litt proteiner i de, men dette er såpass lite at det ikke vil ha noen særlig effekt, med mindre man faster og trenger litt energi. Med andre ord: jeg drikker de gjerne før trening, eller om jeg trenger litt ekstra energi!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits