arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det føles skikkelig dritt.

Jeg innbiller meg at jeg er kjent for å være en relativt positiv person, men da jeg våknet opp i dag tidlig til det som egentlig er min favorittdag (heia mandag!) var jeg alt annet enn positiv. Etter en lang, og utrolig hyggelig, dag på Tusenfryd i går verker nemlig ankelen min som besatt og jeg merker at jeg nå begynner å bli skikkelig lei. Jeg kan ikke være så aktiv som jeg ønsker, lange turer med hunden er det bare å se langt etter og det spøker for Oslos bratteste som går av stabelen om bare 5 uker – og det er ikke en dritt jeg får gjort med det!P1050819

Aller kjipest er det rett og slett fordi jeg virkelig har lyst. Jeg tør nesten ikke å si det, men jeg savner løpeturene i skogen, blodsmaken i kjeften og flyten i beina! Jeg savner å kjenne på følelsen av mestring som dukker opp etter det siste, blytunge intervalldraget opp helvetesbakken, godt akkompagnert av et par lår som skjelver mer enn gele.

Aller mest savner jeg muligheten til å gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil det, og selv om jeg vet at det blir bra igjen føles det ikke slik akkurat nå. Jeg vet jo at jeg ikke må holde meg vekke fra løping og knedominante øvelser for alltid, men søren heller… Det føles skikkelig dritt å måtte sette alt på vent!

Det jeg må forsøke å huske oppi all selvmedlidenheten er at dette garantert ikke er siste gang kroppen, hodet eller livet går på en smell. Det kommer til å skje igjen, og helt sikkert på mye verre måter enn denne gangen. Jeg kan selvsagt legge meg ned å gråte, noe jeg forresten har gjort, men jeg må også plukke meg selv opp igjen, slå meg sjøl litt på kinnet og bli bevisst på hvilke muligheter jeg har – ikke bare se begrensningene. Såklart er det tungt av og til, selvsagt har jeg lov til å synes litt synd på mæ sjæl, men jeg kan søren ikke bli liggende der nede i grøfta og tute!

Så, nå skal jeg sette på meg hodetelefonene, ta meg sammen og trene litt. Hele økten legges ut på snao (@camillalor) slik at du kan gjøre det samme om du er klar for det? 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits