arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det føles skikkelig dritt.

Jeg innbiller meg at jeg er kjent for å være en relativt positiv person, men da jeg våknet opp i dag tidlig til det som egentlig er min favorittdag (heia mandag!) var jeg alt annet enn positiv. Etter en lang, og utrolig hyggelig, dag på Tusenfryd i går verker nemlig ankelen min som besatt og jeg merker at jeg nå begynner å bli skikkelig lei. Jeg kan ikke være så aktiv som jeg ønsker, lange turer med hunden er det bare å se langt etter og det spøker for Oslos bratteste som går av stabelen om bare 5 uker – og det er ikke en dritt jeg får gjort med det!P1050819

Aller kjipest er det rett og slett fordi jeg virkelig har lyst. Jeg tør nesten ikke å si det, men jeg savner løpeturene i skogen, blodsmaken i kjeften og flyten i beina! Jeg savner å kjenne på følelsen av mestring som dukker opp etter det siste, blytunge intervalldraget opp helvetesbakken, godt akkompagnert av et par lår som skjelver mer enn gele.

Aller mest savner jeg muligheten til å gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil det, og selv om jeg vet at det blir bra igjen føles det ikke slik akkurat nå. Jeg vet jo at jeg ikke må holde meg vekke fra løping og knedominante øvelser for alltid, men søren heller… Det føles skikkelig dritt å måtte sette alt på vent!

Det jeg må forsøke å huske oppi all selvmedlidenheten er at dette garantert ikke er siste gang kroppen, hodet eller livet går på en smell. Det kommer til å skje igjen, og helt sikkert på mye verre måter enn denne gangen. Jeg kan selvsagt legge meg ned å gråte, noe jeg forresten har gjort, men jeg må også plukke meg selv opp igjen, slå meg sjøl litt på kinnet og bli bevisst på hvilke muligheter jeg har – ikke bare se begrensningene. Såklart er det tungt av og til, selvsagt har jeg lov til å synes litt synd på mæ sjæl, men jeg kan søren ikke bli liggende der nede i grøfta og tute!

Så, nå skal jeg sette på meg hodetelefonene, ta meg sammen og trene litt. Hele økten legges ut på snao (@camillalor) slik at du kan gjøre det samme om du er klar for det? 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits