arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Det må være lov å være misfornøyd

Jeg får av og til inntrykket av at folk tror at jeg svever rundt på en rosa sky og får lykke og glede kastet etter meg uansett hvor jeg går. At «dårlige dager» ikke finnes i mitt repertoar og at jeg «alltid smiler». Sistnevnte er for så vidt riktig, det er sjeldent jeg møter andre mennesker uten et smil, men det betyr likevel ikke at jeg alltid spyr ut regnbuer. Jeg orker bare ikke, og ser ikke vitsen i, å ta med meg de dårlige dagene mine utenfor de 4 veggene som utgjør leiligheten min. De dårlige dagene deler jeg med Andreas og gode venner, ikke med kunder på jobb, og slik tenker jeg det skal være.

Likevel er det viktig for meg å fortelle dere at selv jeg, dama som elsker livet, har dager hvor alt er dritt. Hvor det som dukker opp i speilet helst skulle vært retusjert før det traff netthinnen min og hvor jeg på ingen måte er fornøyd med hverken kropp eller livet. Og vet du hva? Det er helt greit. Det skal være litt sånn. Jeg kaller det å være menneskelig, og ingenting annet. Det betyr ikke at jeg er deprimert, misfornøyd med livet eller sliter med noe som helst, men rett og slett at jeg – som alle andre – har gode og dårlige dager. Selvsagt er jeg for at man skal være glad i den kroppen man har, og den personen man er, men faen heller. Det er lov å være misfornøyd i blant også.

Så det!

//Camilla

2 svar til “Det må være lov å være misfornøyd”

  1. Cecilie sier:

    NAM! dette er en av mine favoritter også 🙂
    Ha en herlig dag!

  2. Takk det samme søta! 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits