arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette er alfa omega om du vil ned i vekt!

 

Dere som følger meg på snap (camillalor) fikk garantert med dere gårdagens søtpotetfadese? Hahaha, det var helt kaos i heimen her når det plutselig luktet svidd hest i det klokken passerte 23.. Jeg hadde selvsagt klart å glemme hele brettet med søtpotetchips i ovnen, noe som resulterte i en lukt som jeg tror sitter i veggene enda. Det var nesten verre enn den gangen jeg glemte en kjele med egg på komfyren, og eggene til slutt eksploderte. Nesten.

Det ble med andre ord en sen middag i går, og av en eller annen grunn gjør dette at jeg er sprekker av sult når jeg våkner. Det er jo ingen logikk i dette – spiser man sent burde man jo være mett lenger, men da jeg våknet i dag tidlig skrek altså magen min så høyt at til og med bygningsarbeiderne på verandaen reagerte. En god frokost var med andre ord høyst nødvendig, og heldigvis kom det en pakke med påfyll av atkinsbarer (spons) i posten i går som jeg kunne kose meg med også! 😀 Favoritten er definitivt denne med kokos ♥

Jeg tror jeg spiser minst en boks cottage cheese om dagen, hvis ikke mer. Melkeprodukter i alle former, både skyr, kesam, kvarg, cottage cheese og gresk yoghurt er rett og slett mine redninger i hverdagen. Det er jo ikke mye annet du kan raske med deg fra butikken og spise på vei hjem fra bussen som faktisk inneholder godt med proteiner, lite sukker og en passelig mengde fett! Skulle jeg valgt noe annet ville det blitt lomper med kyllingskinke, men med lukta som utskilles fra dette når det åpner.. Nei takk! Melkeproduktene er derimot laget til å ta med, passer fint i veska, holder seg i romptemperatur i allefall i en dag og er enkle å få i seg uansett hvor trangt det skulle være om plassen på 21-bussen til helsfyr.

Og nettopp dette, å kunne ha med seg noe på bussen, tror jeg er alfa omega for de aller fleste dersom målet er å få orden på kostholdet. Er du som meg spiser du bare tre ganger om dagen og er fornøyd med det, men de aller fleste trenger å få i seg noe litt oftere slik at man har noe å stagge sulten med. Ikke minst er det gull å ha noe lett tilgjengelig når du kjenner lukten av nystekte boller trekke opp gjennom neseborene i det du går forbi Narvesen på vei til t-banen.. Det å ha noe i veska som du også vet er godt for deg er et kjempegodt tips og kan kanskje gjøre veien litt lettere å gå? Målet er jo ikke at du skal gå rundt å være sulten, men at du skal få i deg det du trenger og likevel nå de målene du har satt deg 🙂

Så stikk innom med butikken, rask med deg en skyr og putt i veska! Og ikke minst: Ha en fin onsdag 🙂

//Camilla

 

usikkerhet selvkritikk skyldfølelse

9 svar til “Dette er alfa omega om du vil ned i vekt!”

 1. Lene sier:

  «Chocolate coconut» er min favoritt også; pleier å unne meg en slik en innimellom! Smaker ekstra godt etter en løpetur, særlig hvis det regner 😉

  Lo godt av snapstoryen din i går kveld! Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heldigvis.

  Skyr, cottage cheese og kesam går igjen hos meg også. Det kan spises sammen med alt mulig, og er enkelt å tilberede! Jeg liker å holde meg til hovedmåltidene; frokost, (lunsj), middag og kvelds — men har funnet ut at jeg presterer best når jeg spiser lite om gangen (spiser meg aldri stappmett), og ikke minst tar meg god tid til å tygge maten skikkelig. Problemet nå er jo at jeg ikke får i meg nok i løpet av dagen, og på sikt vil jo det kræsje i forhold til at jeg dessuten trener annen hver dag. Ser ikke for meg at forbrenningen vil ha så godt av det heller. Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre? Jeg spiser alltid en frukt eller grønnsak som mellommåltid, men det gir meg jo ikke allverdens.

 2. Den er skikkelig god 😀

  Ja, det kan fort bli litt kræsj om man spiser for lite. Forbrenningen din vil nok overleve, men det er værre med humør og energi! Hva med å forsøke å legge inn litt mer energitette mellommåltider, som nøtter o.l.? Dette gir endel kalorier i tillegg til sunt fett og næringsstoffer. En neve nøtter oppi skyren smaker dessuten herlig 😀

 3. Natasha sier:

  Du har kjempefin blogg og skriver masse fornuftig og er en stor inspirasjon før mange, mange jenter og gutter! Men jeg savner variasjon i bildene dine! Skulle gjerne fått ett bedre innblikk på en måte, enn bare tallerkenen med havregryn og banen, eller atkinsbaren din ! Dette er ikke kritikk bare en liten påminnelse!

  Du er kjempeflink, med eller uten mage! ?

 4. Camilla sier:

  Nå trodde jeg du hadde tenkt til å fortelle oss at Atkinsbarer er alfa omega om du vil ned i vekt;-) Heldigvis var det ikke det du mente:-) Hos oss går det nå unna minst en boks Kesam om dagen. Et must i smoothies!

 5. Celine sier:

  Hei! Digger deg og din positive energi i mystory vindu mitt hver dag.. Jeg bare lurte på om du en dag ville enten tatt det rett på snapchat (mystory) eller laget et eget innlegg her på bloggen hvor du poster alt du spiser i løpet av en dag. Syns det er så utrolig gøy og inspirerende å se hva andre spiser, så hadde vært super kult om du gjorde det:-)

 6. Takk Natasha! Det skal jeg absolutt ta med meg videre – det beste jeg får er tross alt tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre bedre 😀 Har faktisk vært i litt opplæring hos en fotograf i dag, så da får vi håpe det blir litt bedre bilder fremover 😉
  Og tusen takk for alle de gode ordene <3

 7. Lene sier:

  Takk for tips! Kunne du forresten ha skrevet (mer; vet ikke om du har det tidligere) om restitusjon? Vil gjerne høre dine tanker om det og hvordan du restituerer deg!

 8. Så utrolig hyggelig, Celine! Det er det klart jeg kan gjøre, begge steder 😉 God helg!

 9. Uuuu, det var ikke dumt du! Det skal jeg forsøke å få til og skrive litt om 😀 Mitt beste tips kan du likevel få her og nå: sov. MASSE!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits