arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette gleder jeg meg til i 2017

Listen burde i utgangspunktet bli veldig kort, for jeg vetta søren om jeg har råd til hverken ferie eller nye klær, men det er altså ikke det materielle jeg skal snakke om her. For vet du? Klær, reiser og en dyr TV kan aldri gjøre meg lykkelig. Selv om sistnevnte står ganske høyt på ønskelista.

Nei, det jeg gleder meg mest til i 2017 er å tilbringe tid med de jeg er skikkelig glad i. I løpet av 2016 vokste det nemlig frem en liten gruppe mennesker som har blitt utrolig viktige for meg. Jeg har flere ganger i løpet av livet kjent på følelsen av at jeg egentlig ikke passer inn, men nå er denne forsvunnet som dugg for solen. For første gang føler jeg meg skikkelig hjemme i andres nærvær, jeg vet at jeg har noen å tilbringe både 17. mai og nyttårsaften med (selv om vi i år valgte sofavarianten), og det er rett og slett veldig deilig! I året som kommer blir det uhorvelige mengder grilling, noen av oss reiser til Danmark i juni og jeg hører rykter om at jentene skal drikke så mye vin at de kommer til å stille spørsmål på det lokale vinmonopolet. Og det er bare 3 av oss.

Jeg gleder meg også til å se mer til familien min, for som mamma sier: jeg er alt for lite hjemme. Hun pleier å starte hver jævla samtale med
«Ja hallo det er a Nina Johansen Gundersen.»
– Hei mamma, det er Camilla.
«Camilla åkken?»
– Dattera de….
«mæææhh!! Je visste da itte at du hadde nummeret mitt hell je! Husker da så vidt stæmmen dinn!», så det er vel på tide at jeg tar affære før hun gjør meg både arveløs og det som verre er.

Til og med svigers skal jeg se mer til dette året, og det blir minst like bra. Der hvor mamma har det med å dytte støvsugeren i trynet på meg med en gang jeg kommer hjem (jeg elsker deg), så får vi her lov til å sitte i ro og mak uten å måtte gjøre noe som helst, samtidig som lillebroren til Andreas underholder oss med de siste nyhetene fra livet sitt. Noe som er mer enn man skulle tro.

Sist, men ikke minst gleder jeg meg til å tilbringe mer kvalitetstid med han jeg bor med, og ikke bare sitte og spille spill på Messenger når vi endelig har litt tid for oss selv (har dere fått med dere dette?? Det er fantastisk!). Jeg gleder meg til ukentlige treningsøkter, gode middager og timesvis i armkroken, og tror nesten ikke jeg kan få det noe bedre! Bortsett fra kanskje når vi skal på The Well til uken og få massasje, men det skjer jo ikke akkurat ofte.

Alt i alt gleder jeg meg til et sosialt 2017, til å bruke mer tid på de jeg liker (og mindre tid på de jeg ikke har plass til) og ting jeg setter pris på å gjøre. Egentlig det samme som jeg gleder meg til hvert eneste år, så får vi se om jeg klarer å gjennomføre det dette året.

//Camilla

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits