arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette gleder jeg meg til i 2017

Listen burde i utgangspunktet bli veldig kort, for jeg vetta søren om jeg har råd til hverken ferie eller nye klær, men det er altså ikke det materielle jeg skal snakke om her. For vet du? Klær, reiser og en dyr TV kan aldri gjøre meg lykkelig. Selv om sistnevnte står ganske høyt på ønskelista.

Nei, det jeg gleder meg mest til i 2017 er å tilbringe tid med de jeg er skikkelig glad i. I løpet av 2016 vokste det nemlig frem en liten gruppe mennesker som har blitt utrolig viktige for meg. Jeg har flere ganger i løpet av livet kjent på følelsen av at jeg egentlig ikke passer inn, men nå er denne forsvunnet som dugg for solen. For første gang føler jeg meg skikkelig hjemme i andres nærvær, jeg vet at jeg har noen å tilbringe både 17. mai og nyttårsaften med (selv om vi i år valgte sofavarianten), og det er rett og slett veldig deilig! I året som kommer blir det uhorvelige mengder grilling, noen av oss reiser til Danmark i juni og jeg hører rykter om at jentene skal drikke så mye vin at de kommer til å stille spørsmål på det lokale vinmonopolet. Og det er bare 3 av oss.

Jeg gleder meg også til å se mer til familien min, for som mamma sier: jeg er alt for lite hjemme. Hun pleier å starte hver jævla samtale med
«Ja hallo det er a Nina Johansen Gundersen.»
– Hei mamma, det er Camilla.
«Camilla åkken?»
– Dattera de….
«mæææhh!! Je visste da itte at du hadde nummeret mitt hell je! Husker da så vidt stæmmen dinn!», så det er vel på tide at jeg tar affære før hun gjør meg både arveløs og det som verre er.

Til og med svigers skal jeg se mer til dette året, og det blir minst like bra. Der hvor mamma har det med å dytte støvsugeren i trynet på meg med en gang jeg kommer hjem (jeg elsker deg), så får vi her lov til å sitte i ro og mak uten å måtte gjøre noe som helst, samtidig som lillebroren til Andreas underholder oss med de siste nyhetene fra livet sitt. Noe som er mer enn man skulle tro.

Sist, men ikke minst gleder jeg meg til å tilbringe mer kvalitetstid med han jeg bor med, og ikke bare sitte og spille spill på Messenger når vi endelig har litt tid for oss selv (har dere fått med dere dette?? Det er fantastisk!). Jeg gleder meg til ukentlige treningsøkter, gode middager og timesvis i armkroken, og tror nesten ikke jeg kan få det noe bedre! Bortsett fra kanskje når vi skal på The Well til uken og få massasje, men det skjer jo ikke akkurat ofte.

Alt i alt gleder jeg meg til et sosialt 2017, til å bruke mer tid på de jeg liker (og mindre tid på de jeg ikke har plass til) og ting jeg setter pris på å gjøre. Egentlig det samme som jeg gleder meg til hvert eneste år, så får vi se om jeg klarer å gjennomføre det dette året.

//Camilla

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits