arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette kosttilskuddet øker fettforbrenningen!

/Inneholder annonselenker

God ettermiddag barn! Nå har jeg akkurat landa i sofaen etter å ha tatt helgevasken. Mamma ringte klokken 1350 og sa «jeg kommer i dag jeg! Drar om 10 minutter», så da var det jo ikke annet å gjøre enn å fjerne litt støv. Enten det, eller så må jeg regne med at mamsen går og skriver navnet sitt over alt i hele leiligheten, akkurat slik mødre skal <3


Dagen i dag startet ganske trått, ettersom Andreas nå har bestemt seg for å få orden på kroppen min. Jeg vet jo at jeg burde få i meg ting som omega-3 og vitamin-D, men av en eller annen grunn glemmer jeg det alltid. Ikke fordi jeg ikke vil ta det, men fordi det ikke er en del av min daglige rutine. Jeg er superavhengig av vaner for å få ting til å gå opp, rett og slett fordi hjernen min stort sett er helt andre steder. Derfor lager han nå en liten coctail av greier hver morgen, som han tvinger meg til å drikke.

Altså, jeg vet at det er godt for meg, spesielt omega-3en. Jeg spiser ikke så mye fisk (burde være et mål), og selv om jeg er glad i makrell i tomat får jeg ofte sure oppstøt av det, så det blir til at jeg heller velger noe annet til lunsj. MEN! Nå har jeg tatt lakseoljen min i hele to dager, og er klar for å høste de enorme helsefordelene dette kan gi meg i fremtiden. Om jeg fortsetter, selvsagt.

Omega-3 er nemlig en essensiell fettsyre, noe som betyr at kroppen ikke klarer å lage den selv. Den er primært viktig for optimal funksjon i nervesystemet og øynene, og for barn er det også veldig viktig for utvikling av hjernen. I tillegg virker omega-3 betennelsesdempende, og kan være med på å aktivere ulike gener som gjør at vi får en mer effektiv fettforbrenning, og ikke minst gener som kan hindre fettdannelse.

Omega-3

♥ Øker kroppens evne til å forbrenne fett
♥ Kan redusere dannelsen av fettdannende gener
♥ Betennelsesdempende
♥ Essensielt element i sentralnervesystemet, øyet og hjernen
♥ Øker opptaket av fettløselige vitaminer (A, D, E, K)
♥ Komponent i cellemembraner (gjør de mykere, mettede fettsyrer gjør de hardere)

Det er med andre ord ekstremt mange gode grunner til å ta omega-3 dersom du ikke allerede har nok av dette i kroppen. Marine kilder anbefales (fra fisk/alger o.l.), da omega-3 fra planter (alfalinolensyre) må omdannes til «brukbar» omega-3 i kroppen. Omdannelsesraten er ekstremt lav, noe som vil si at du må spise veldig mye av dette for å få i deg de anbefalte mengdene. Selv bruker jeg DENNE varianten – den smaker ikke høgg, og jeg går ikke og gulper på den hele dagen. Vinn vinn! 1 SS per dag er nok 🙂

Tar du omega-3?

Nå skal jeg ut og handle litt pizzastæsj til mamma dukker opp, og forberede meg til morgendagens bursdag for min nevø som fyller 2 år! 😀 Håper dere får en fin helg 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits