arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette kosttilskuddet øker fettforbrenningen!

/Inneholder annonselenker

God ettermiddag barn! Nå har jeg akkurat landa i sofaen etter å ha tatt helgevasken. Mamma ringte klokken 1350 og sa «jeg kommer i dag jeg! Drar om 10 minutter», så da var det jo ikke annet å gjøre enn å fjerne litt støv. Enten det, eller så må jeg regne med at mamsen går og skriver navnet sitt over alt i hele leiligheten, akkurat slik mødre skal <3


Dagen i dag startet ganske trått, ettersom Andreas nå har bestemt seg for å få orden på kroppen min. Jeg vet jo at jeg burde få i meg ting som omega-3 og vitamin-D, men av en eller annen grunn glemmer jeg det alltid. Ikke fordi jeg ikke vil ta det, men fordi det ikke er en del av min daglige rutine. Jeg er superavhengig av vaner for å få ting til å gå opp, rett og slett fordi hjernen min stort sett er helt andre steder. Derfor lager han nå en liten coctail av greier hver morgen, som han tvinger meg til å drikke.

Altså, jeg vet at det er godt for meg, spesielt omega-3en. Jeg spiser ikke så mye fisk (burde være et mål), og selv om jeg er glad i makrell i tomat får jeg ofte sure oppstøt av det, så det blir til at jeg heller velger noe annet til lunsj. MEN! Nå har jeg tatt lakseoljen min i hele to dager, og er klar for å høste de enorme helsefordelene dette kan gi meg i fremtiden. Om jeg fortsetter, selvsagt.

Omega-3 er nemlig en essensiell fettsyre, noe som betyr at kroppen ikke klarer å lage den selv. Den er primært viktig for optimal funksjon i nervesystemet og øynene, og for barn er det også veldig viktig for utvikling av hjernen. I tillegg virker omega-3 betennelsesdempende, og kan være med på å aktivere ulike gener som gjør at vi får en mer effektiv fettforbrenning, og ikke minst gener som kan hindre fettdannelse.

Omega-3

♥ Øker kroppens evne til å forbrenne fett
♥ Kan redusere dannelsen av fettdannende gener
♥ Betennelsesdempende
♥ Essensielt element i sentralnervesystemet, øyet og hjernen
♥ Øker opptaket av fettløselige vitaminer (A, D, E, K)
♥ Komponent i cellemembraner (gjør de mykere, mettede fettsyrer gjør de hardere)

Det er med andre ord ekstremt mange gode grunner til å ta omega-3 dersom du ikke allerede har nok av dette i kroppen. Marine kilder anbefales (fra fisk/alger o.l.), da omega-3 fra planter (alfalinolensyre) må omdannes til «brukbar» omega-3 i kroppen. Omdannelsesraten er ekstremt lav, noe som vil si at du må spise veldig mye av dette for å få i deg de anbefalte mengdene. Selv bruker jeg DENNE varianten – den smaker ikke høgg, og jeg går ikke og gulper på den hele dagen. Vinn vinn! 1 SS per dag er nok 🙂

Tar du omega-3?

Nå skal jeg ut og handle litt pizzastæsj til mamma dukker opp, og forberede meg til morgendagens bursdag for min nevø som fyller 2 år! 😀 Håper dere får en fin helg 🙂

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits