arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette skulle ikke skje.

Jeg tror at dagen i dag har vært så langt fra betegnelsen «optimal» som overhodet mulig. I går var det nemlig duket for Super Bowl her hjemme i stuen, og vi kunne selvsagt ikke kaste inn håndkleet før treneren til Broncos hadde badet i den velkjente bøtta med Gatorade. Morsomt var det, tro det eller ei så er jeg faktisk ganske inn i NFL, men jeg må ærlig innrømme at det å krype til køys 0500 har preget store deler av dagen i dag. I allefall når bygningsarbeiderne igjen var på plass utenfor soveromsvinduet i det klokken hadde slått 07…

nfl nfl2

På en eller annen måte kom jeg meg opp, fikk vasket ansiktet og rasket med meg en True og en Atkinsbar før jeg føk på jobb, og det gikk faktisk veldig fint. Det var gøy å kjøre gjennom første time med to nye kunder med litt av redskapene fra helga i tenketanken og det er selvsagt alltid like morsomt å presse på de samme gamle. Da jeg derimot tråkket inn døra hjemme litt over 13, da brøt helvete løs. Andreas hadde nemlig ryddet opp hjemme, men latt potetgullet stå på bordet…

Jeg er sinnsykt stolt over at jeg klarte å holde meg unna sjokoladen og sukkeret i går, men potetgullet i dag tok altså innersvingen på meg. Ikke at det gjør noe, definisjonsmessig er februar sukkerfri, men likevel. Det skulle ikke skje. Men men, spist er spist (bokstavelig talt) og det er jo ingenting å gjøre noe med, annet enn å løfte haka og se videre fremover. Jeg kan velge å banke meg selv opp innvendig, men det kommer det ikke noe godt ut av og helt ærlig så har jeg egentlig ikke så dårlig samvittighet heller. Jeg er sliten, sulten og trøtt, skal ha bootcamp med 10 flotte jenter i tre timer om ikke lenge og trenger rett og slett litt energi. Så får jeg heller sørge for at resten av uka blir bedre 🙂

Er det fler enn meg som har bommet litt denne helgen?

//Camilla

8 svar til “Dette skulle ikke skje.”

 1. Kristina sier:

  Jeg bomma fullstendig. Jeg var hundepass med broren min, og tror du ikke han hadde en gedigen sjokoladekake i kjøleskapet som jeg bare måtte forsyne meg av?? Hallo, sjokolade altså… og ellers så er nok sjokolade noe jeg alt for ofte spiser uansett. SUKK!

 2. Miriam sier:

  Uff jeg tror ikke jeg hadde klart å fungere med så lite søvn!! Så du «fortjente» det potetgullet hehe.
  You go girl 🙂

  Pizzaen så super digg ut! er det noe fancy oppskrift eller «vanlig» pizza?

 3. Ida sier:

  Jeg liker deg 🙂 Og ærligheten din. Og tankegangen. Du er flott på mange måter!
  Bootcamp i tre timer hørtes utfordrende og gøy ut 🙂

  Bommet selv i går. Det kom plutselig potetgull på bordet her også. Klarte ikke å stå imot.. Dro på trening og hadde en fantastisk økt. En av de beste på lenge. Men klarte søren meg ikke å stå imot potetgullet etter trening heller.. Og jeg som ikke er glad i potetgull engang.

  I dag frister det heldigvis ikke 🙂

 4. Margrethe sier:

  Hei Camilla! Er kjempeglad i bloggen din. Du skriver veldig mye interessant.

  Jeg lurte på om du har noen tips til hva man skal gjøre når hjernen er sulten og magen er mett? Noen ganger spiser jeg bare for å spise, selv om jeg er mett. Hvordan klarer man å stå i mot?

  Stor klem 🙂

 5. Tusen takk Margrethe! Beklager litt sent svar herfra 🙂
  Åh, det var et godt spørsmål! Det kommer jo litt an på hva situasjonen er – dersom du ender opp med å spise godteri kan du jo kutte opp litt grønnsaker eller frukt? Det er ofte vanskelig å slutte med spisingen, men man kan alltid finne på noe annet å spise eller gjøre! 😀

 6. Tusen takk Ida! Sånt skjer, og da er det så utrolig digg når man ser at det faktisk ikke gjøre noe! 😀 Håper du har hatt en fin helg!

 7. Haha, DET tenkte jeg også! 😀 Takk 😀
  Det var en helt vanlig oppskrift med hvetemel og det hele B-)

 8. Altså sånn skjer jo! Vi plukker oss opp og fortsetter på en ny dag og en ny uke, det klarer vi 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits