arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Dette skulle ikke skje.

Jeg tror at dagen i dag har vært så langt fra betegnelsen «optimal» som overhodet mulig. I går var det nemlig duket for Super Bowl her hjemme i stuen, og vi kunne selvsagt ikke kaste inn håndkleet før treneren til Broncos hadde badet i den velkjente bøtta med Gatorade. Morsomt var det, tro det eller ei så er jeg faktisk ganske inn i NFL, men jeg må ærlig innrømme at det å krype til køys 0500 har preget store deler av dagen i dag. I allefall når bygningsarbeiderne igjen var på plass utenfor soveromsvinduet i det klokken hadde slått 07…

nfl nfl2

På en eller annen måte kom jeg meg opp, fikk vasket ansiktet og rasket med meg en True og en Atkinsbar før jeg føk på jobb, og det gikk faktisk veldig fint. Det var gøy å kjøre gjennom første time med to nye kunder med litt av redskapene fra helga i tenketanken og det er selvsagt alltid like morsomt å presse på de samme gamle. Da jeg derimot tråkket inn døra hjemme litt over 13, da brøt helvete løs. Andreas hadde nemlig ryddet opp hjemme, men latt potetgullet stå på bordet…

Jeg er sinnsykt stolt over at jeg klarte å holde meg unna sjokoladen og sukkeret i går, men potetgullet i dag tok altså innersvingen på meg. Ikke at det gjør noe, definisjonsmessig er februar sukkerfri, men likevel. Det skulle ikke skje. Men men, spist er spist (bokstavelig talt) og det er jo ingenting å gjøre noe med, annet enn å løfte haka og se videre fremover. Jeg kan velge å banke meg selv opp innvendig, men det kommer det ikke noe godt ut av og helt ærlig så har jeg egentlig ikke så dårlig samvittighet heller. Jeg er sliten, sulten og trøtt, skal ha bootcamp med 10 flotte jenter i tre timer om ikke lenge og trenger rett og slett litt energi. Så får jeg heller sørge for at resten av uka blir bedre 🙂

Er det fler enn meg som har bommet litt denne helgen?

//Camilla

8 svar til “Dette skulle ikke skje.”

 1. Kristina sier:

  Jeg bomma fullstendig. Jeg var hundepass med broren min, og tror du ikke han hadde en gedigen sjokoladekake i kjøleskapet som jeg bare måtte forsyne meg av?? Hallo, sjokolade altså… og ellers så er nok sjokolade noe jeg alt for ofte spiser uansett. SUKK!

 2. Miriam sier:

  Uff jeg tror ikke jeg hadde klart å fungere med så lite søvn!! Så du «fortjente» det potetgullet hehe.
  You go girl 🙂

  Pizzaen så super digg ut! er det noe fancy oppskrift eller «vanlig» pizza?

 3. Ida sier:

  Jeg liker deg 🙂 Og ærligheten din. Og tankegangen. Du er flott på mange måter!
  Bootcamp i tre timer hørtes utfordrende og gøy ut 🙂

  Bommet selv i går. Det kom plutselig potetgull på bordet her også. Klarte ikke å stå imot.. Dro på trening og hadde en fantastisk økt. En av de beste på lenge. Men klarte søren meg ikke å stå imot potetgullet etter trening heller.. Og jeg som ikke er glad i potetgull engang.

  I dag frister det heldigvis ikke 🙂

 4. Margrethe sier:

  Hei Camilla! Er kjempeglad i bloggen din. Du skriver veldig mye interessant.

  Jeg lurte på om du har noen tips til hva man skal gjøre når hjernen er sulten og magen er mett? Noen ganger spiser jeg bare for å spise, selv om jeg er mett. Hvordan klarer man å stå i mot?

  Stor klem 🙂

 5. Tusen takk Margrethe! Beklager litt sent svar herfra 🙂
  Åh, det var et godt spørsmål! Det kommer jo litt an på hva situasjonen er – dersom du ender opp med å spise godteri kan du jo kutte opp litt grønnsaker eller frukt? Det er ofte vanskelig å slutte med spisingen, men man kan alltid finne på noe annet å spise eller gjøre! 😀

 6. Tusen takk Ida! Sånt skjer, og da er det så utrolig digg når man ser at det faktisk ikke gjøre noe! 😀 Håper du har hatt en fin helg!

 7. Haha, DET tenkte jeg også! 😀 Takk 😀
  Det var en helt vanlig oppskrift med hvetemel og det hele B-)

 8. Altså sånn skjer jo! Vi plukker oss opp og fortsetter på en ny dag og en ny uke, det klarer vi 😀

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits