arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Drøm deg til varmere strøk med denne middagen: Gyros!

God formiddag alle sammen! Nå har jeg akkurat hatt besøk av VG og jeg må si det var ganske moro 😀 De har nettopp lansert et nytt magasin, vektklubb, som kommer til å komme ut ca 4 ganger i året og i den neste utgaven finner du altså meg. Jeg kan nesten ikke avsløre hva vi har snakket om, men dere som leser bloggen min gjevnlig har sikkert en liten anelse om hva det kan dreie seg om. Jeg får tilsendt noen av bildene som ble tatt om ikke alt for lenge, og håper jeg kan dele de med dere etterhvert ;D

Før de kom på besøk i dag måtte jeg selvsagt shine opp leiligheten. Jeg visste at de skulle ta bilder, men da de endte opp med å knipse både på badet, kjøkkenet og stua priste jeg meg selv lykkelig for at jeg faktisk hadde giddet å vaske over alle gulvene. Det var ingen enkel jobb skal jeg si deg, for før jeg i det hele tatt kom i gang fant jeg ut at jeg måtte skifte støvsugerpose. Dette er i og for seg en ganske lett jobb, så lenge du har en som passer. Det hadde jeg selvsagt ikke, og etter utallige runder med saks og makt var hele gangen støvlagt. Med bare en time igjen til det ringte på døra fikk jeg faktisk smått panikk, men det ordnet seg heldigvis! Både sminke, hår og klær kom på (kanskje ikke perfekt, men hvem bryr seg), og bildene endte faktisk opp som relativt ålrighte 🙂

Resten av dagen i dag går med til trening og jobb, men aller først tenkte jeg å dele gårdagens fantastiske middag med dere. Jeg har for alvor ønsket sommeren velkommen inn i stua, har til og med tatt frem sommerputene mine, og derfor syns jeg også det var på tide med en skikkelig sommerlig middag. Den skulle selvsagt ha blitt tilberedt på grillen, men stekeplaten får duge enn så lenge.

Gyros med tzatziki

DSC_0455

2 kyllingfileter
1 SS oregano
1 ts hvitløkspulver
Saften fra 1/4 sitron
Salt og pepper

1 boks mager kesam
1/2 revet agurk
1 fedd hvitløk
1 klype søtning
Salt og pepper

2 Pitabrød

Sett ovnen på 200 grader og legg pitabrødene inn før du begynner på kylling og tzatziki. Alternativt kan du riste brødene i en brødrister 🙂

Begynn med å kutte opp kyllingen i passelige biter og vend sammen med krydderet. Smør pannen med en ts olje, hell kyllingen oppi og stek mens du lager tzatzikien.

Riv agurken og legg det over på et rent kjøkkenhåndkle. Brett håndklet rundt agurken og klem så ut vannet over vasken før du har det over i en bolle sammen med mager kesam og presset hvitløk. Tilsett salt og pepper etter behov. PS: du kan godt lage denne dagen i forvegen, da vil den smake enda bedre ved servering!

Server herligheten sammen med en god salat (tomat og løk er et must) og en dæsj ketchup, samtidig som du drømmer deg tilbake til sene sommerkvelder i Hellas… Bon apetite!

DSC_0454
DSC_0450

Har du noen gode middagstips å dele med meg, i det jeg skal til å planlegge maten for ukens siste tre dager? 🙂

//Camilla

 

3 svar til “Drøm deg til varmere strøk med denne middagen: Gyros!”

  1. Julie Furu sier:

    Hei Camilla:D Så moro med besøk av VG da! Tusen takk for middagstips! Dette skal på neste ukes plan:) Jeg hadde fajitas her om dagen, og det er mitt middagstips, noe av det beste jeg har spist på lenge, og så enkelt og raskt! (Et must i ukedagene). Men jeg må prøve å finne en sukkerfri variant av krydderet, blir litt mye i sånne poser.. Ellers er det jo bare paprika, rødløk og fullkornslefser, og guacamole og kesam til såklart:D

  2. Julie Furu sier:

    Ææ, og såklart kylling da?

  3. Det hørtes faktisk ikke gæærnt ut!! Det blir nok noe i den duren her i dag 😀 Takk, Julie! <3

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits