arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Du er så mye mer enn kroppen din

Det er ikke ofte jeg blir bedt om å beskrive min beste venninne, men skulle jeg gjort det ville jeg sagt at hun er flott. Helt fantastisk, faktisk! Hun er nemlig jenta som alltid stiller opp, som sier «ja» oftere enn «nei» og som spør om jeg vil være med å finne på noe når hun vet at jeg er hjemme alene. Hun er et arbeidsjern, og i en alder av 26 har hun allerede nailet en helt fantastisk jobb, som hun selvsagt utfører med vel bestått – hver eneste dag. Hun smiler hele tiden, forstår humoren min, minner meg på at jeg må ta med bankkort og mobil hjem fra jobb og passer på at jeg har med meg nøklene mine før jeg går ut. P1050409

Hun er rett og slett helt fantastisk, og jeg ville ikke byttet henne mot noe i hele verden.

Og hadde du spurt meg igjen, om hvorfor jeg liker henne, ville jeg ikke med et ord ha nevnt hverken kropp, utseende eller vekt, fordi det har så vanvittig lite å si. Jeg vet faktisk ikke om hun har celulitter, eller hvordan magen hennes ser ut når hun sitter, for det har jeg vitterlig aldri tenkt over. Jeg er litt for opptatt av å holde på min egen mage, der den rister av latter.

//Camilla

6 svar til “Du er så mye mer enn kroppen din”

 1. Tonje sier:

  Jeg er ubeskrivelig glad i deg Camilla!

 2. Christian sier:

  26 år????

 3. Selv er jeg 27 ass ;D

 4. OG jeg i deg, Tonje <3

 5. Anonym sier:

  Jeg så innlegget ditt om løping. Hvordan greide du på 3 uker å jogge 45 min i strekk? Jeg har jogget i 3mnd å får det enda ikke til?!? Hva gjør du for å greie det?

 6. Hei! Du, det første jeg kan tipse om er i allefall å løpe veldig sakte. Gunner man på både her og der blir man fort veldig sliten. I tillegg hadde jeg ikke klart det uten et godt opplegg fra Simen (https://www.facebook.com/simen.aaslund) som har tatt utgangspunkt i hvilken form jeg er i og hvor langt jeg vil nå! 🙂

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits