arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Du trenger P.T selv! Du er blekfeit!

I går ble et av innleggene fra bloggen her repostet av VG og jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt stolt. Det er jo utrolig morsomt at en så stor avis følger med på det jeg driver med og syns jeg gjør det bra! Det er jo også sånn at en liten tur innom VG gir økt synlighet av bloggen, flere besøkende og dermed flere kommentarer. Dette er nesten alltid hyggelig, og i går var det til og med hysterisk morsomt.

En mann så nemlig sitt snitt til å fortelle meg at jeg burde få meg PT sjæl, siden jeg tross alt er bleikfeit per dags dato. 

Jeg er ikke så vant til hatere, og jeg tror faktisk dette er den første ordentlige negative kommentaren jeg får her inne. Det jeg momentant lurer på er om det er feil av meg å feire det med sjokolade fra Atkins samtidig som jeg sender printscrean til alle vennene mine? Jeg klarer nemlig ikke å ta sånne kommentarer seriøst, uansett hvor hardt jeg forsøker.

2015-06-26 20.01.19

Jeg mener ikke at han ikke har rett, jeg har ikke tatt sol på det jeg kan huske, og hvordan man betegner en kroppsfasong er jo helt opp til den enkelte, men hva er det som gjør at vedkommende får seg til å fortelle dette til meg? Hvorfor bruker ikke dette mennesket heller tiden sin på å ta vare på de relasjonene han allerede har eller til å bli kjent med nye mennesker? Hvorfor har noen en iboende trang til å få andre mennesker til å føle seg dårlig? Man kan sikkert trekke frem en rekke psykososiale faktorer her, men jeg forholder meg til det eneste jeg kjenner til: de er ikke snille.

Nå skal jeg rett og slett komme meg på trening, spise digg lunsj med kjæresten og tre på meg den bleikfeite kjolen jeg har hengende på gjesterommet i størrelse 40. Hvem vet, kanskje kommentarføreren forsøker å plukke meg opp på byen i dag? Hahahha ;D

Ha en strålende dag, alle sammen, og sjekk gjerne ut instagram for å vinne 15 sjokolader fra Atkins (sponset premie) 🙂

//Camilla

 

20 svar til “Du trenger P.T selv! Du er blekfeit!”

 1. Thomas Oddsund sier:

  Bleikfeit er jo chill, kan spise alt som ikke er kaninfor.. #bleikfeitunite

 2. Tine sier:

  Takk Camilla!! Du er en så stor inspirasjons kilde når det gjelder trening:-) Kunne ønske flere PT var som deg, slik at vi som ikke er super spreke kan føle at vi også kan klare alt! Du er bare helt rå og det er sånne som deg som gir meg motivasjon og fortsette med trening og kosthold! Stå på:-D Ha en fantastisk helg!

 3. A sier:

  Han har det sikkert litt trist, inni seg!

  Men du.. Du burde begynne å merke reklame.

 4. Camilla sier:

  Det er så uteolig trist at enkelte mennesker har den trangen til å rakke ned på andre, (for å selv føle seg bedre? Hvem vet) Men det er viktig at man ikke lar slike kommentarer komme innpå seg. Og det ser det ikke ut til at du gjør heller, da en bekjent sa til meg at jeg det så ut som jeg hadde lagt på meg gikk jeg på butikken å kjøpte meg en pose smågodt!! 🙂 Du er super, og vi er mange som digger deg for den du er, og for det du gjør! 😀 God helg 🙂

 5. Ja, det kan jo være! 🙂
  Jeg reklamerer egentlig ikke for noenting, men jeg skal absolutt tenke masse over dette – vil ikke havne i den fella 😛 giveawayen er i samarbeid med Atkins og det er merket på insta, men du har helt rett i at jeg bør merke det her også!! Takk ?

 6. karoline sier:

  DU ER SÅ VANVITTIG HERLIG CAMILLA <3 <3 <3 <3

 7. Thea sier:

  Solarium er ikke bra. Det er heller ikke underernæring? Wohoooooo!!!

 8. Ingeborg sier:

  Det er trist at folk kan lire av seg idiotiske kommentarer. Men godt at du ikke lar det gå inn på deg.

  Hilsen en annen bleikfeit som digger deg og det du står for.

 9. HAHAHA, sant nok Thomas ;D

 10. Tusen tusen takk, Tine! Veldig hyggelig å høre at du liker det jeg driver med og ikke minst at det gir deg en god følelse av mestring – goal accomplished! 😀 Ha en strålende dag videre!

 11. Jeg er helt enig med deg, Camilla! Hahaha, liker responsen din – sånn skal det være ;D HA en super helg!!

 12. Tusen takk, Karoline!!! 😀 God helg <3

 13. Hahahhaaha ;D GOd helg!

 14. Ikke i det hele tatt – med så mange flotte jenter som dere rundt meg skal det litt til for å såre meg 😉 Ha en strålende helg!!

 15. Jenny sier:

  Så utrolig unødvendig kommentar! Han må da ha utrolig lite å gjøre, det kan jo hende at han selv ikke har det så bra, og da må han jo tråkke på de som faktisk er veldig sikre på seg selv og gjør det bra. Nei han er det ikke vits i å bruke noe energi på. Se det heller som ett kompliment at det er noen som sikkert er sjalu på hva du får til ? For tviler sterkt på at det er han som har fått noe han har skrevet på VG.
  Ha en fin helg videre!?

 16. Kristina sier:

  DIGGER deg, og måten du takler sånne kommentarar på, ja du gjør akkurat riktig. At det er folk som alltid skal sitte bak tastaturet og rakke ned på folk, de er så svake og rett og slett litt teite. Jeg satt selv og scrollet gjennom noen gamle screenshot og kom over noen fra bloggen min for ørten år siden, om at jeg var så stygg, fett hår, burde spise gulrøtter uten dipp, trene den lubne kroppen og bruke sminke og finere klær. Haha, jeg husker jeg LO godt der.

 17. Marita sier:

  Camilla, du er en sann inspirasjon i deg selv. Det er forfriskende å følge med på hverdagen din, det du deler med oss gir hvert fall meg en følelse av at det er oppnåelig. Det du fronter med blogg og sosiale medier er i mine øyne en sunn livsstil og sunne holdninger til trening og kosthold. Man må kunne kose seg også, selv om man forsøker å spise sunnest mulig. Du er rett og slett rå, og jeg blir alltid i bedre humør av å se bildene du legger ut på Insta 🙂 før jeg leste denne posten din så jeg et bilde som sa det at det er ikke deg hatere misliker, men det er dem selv, fordi du er en refleksjon av det de ønsker å være. Følte det var meget godt sagt 😉 stå på, du vet vi heier på deg!

 18. Hahahaha, herlig Jenny ;D Tusen takk!!

 19. Folk er tvers igjennom råtne av og til, hvordan får de seg selv til å lire av seg slike kommentarer? Bra du ler av det og ikke tar det til deg – for det er det faktisk ikke verdt! 😀

 20. Tusen takk, Marita! Det er nettopp dette jeg jobber for å fremme, og at det slår gjennom gjør meg rett og slett tvers igjennom veldig glad. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive ned denne kommentaren til meg – det betyr mer enn du tror 🙂 Ha en strålende uke!

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits