arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Du trenger P.T selv! Du er blekfeit!

I går ble et av innleggene fra bloggen her repostet av VG og jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt stolt. Det er jo utrolig morsomt at en så stor avis følger med på det jeg driver med og syns jeg gjør det bra! Det er jo også sånn at en liten tur innom VG gir økt synlighet av bloggen, flere besøkende og dermed flere kommentarer. Dette er nesten alltid hyggelig, og i går var det til og med hysterisk morsomt.

En mann så nemlig sitt snitt til å fortelle meg at jeg burde få meg PT sjæl, siden jeg tross alt er bleikfeit per dags dato. 

Jeg er ikke så vant til hatere, og jeg tror faktisk dette er den første ordentlige negative kommentaren jeg får her inne. Det jeg momentant lurer på er om det er feil av meg å feire det med sjokolade fra Atkins samtidig som jeg sender printscrean til alle vennene mine? Jeg klarer nemlig ikke å ta sånne kommentarer seriøst, uansett hvor hardt jeg forsøker.

2015-06-26 20.01.19

Jeg mener ikke at han ikke har rett, jeg har ikke tatt sol på det jeg kan huske, og hvordan man betegner en kroppsfasong er jo helt opp til den enkelte, men hva er det som gjør at vedkommende får seg til å fortelle dette til meg? Hvorfor bruker ikke dette mennesket heller tiden sin på å ta vare på de relasjonene han allerede har eller til å bli kjent med nye mennesker? Hvorfor har noen en iboende trang til å få andre mennesker til å føle seg dårlig? Man kan sikkert trekke frem en rekke psykososiale faktorer her, men jeg forholder meg til det eneste jeg kjenner til: de er ikke snille.

Nå skal jeg rett og slett komme meg på trening, spise digg lunsj med kjæresten og tre på meg den bleikfeite kjolen jeg har hengende på gjesterommet i størrelse 40. Hvem vet, kanskje kommentarføreren forsøker å plukke meg opp på byen i dag? Hahahha ;D

Ha en strålende dag, alle sammen, og sjekk gjerne ut instagram for å vinne 15 sjokolader fra Atkins (sponset premie) 🙂

//Camilla

 

20 svar til “Du trenger P.T selv! Du er blekfeit!”

 1. Thomas Oddsund sier:

  Bleikfeit er jo chill, kan spise alt som ikke er kaninfor.. #bleikfeitunite

 2. Tine sier:

  Takk Camilla!! Du er en så stor inspirasjons kilde når det gjelder trening:-) Kunne ønske flere PT var som deg, slik at vi som ikke er super spreke kan føle at vi også kan klare alt! Du er bare helt rå og det er sånne som deg som gir meg motivasjon og fortsette med trening og kosthold! Stå på:-D Ha en fantastisk helg!

 3. A sier:

  Han har det sikkert litt trist, inni seg!

  Men du.. Du burde begynne å merke reklame.

 4. Camilla sier:

  Det er så uteolig trist at enkelte mennesker har den trangen til å rakke ned på andre, (for å selv føle seg bedre? Hvem vet) Men det er viktig at man ikke lar slike kommentarer komme innpå seg. Og det ser det ikke ut til at du gjør heller, da en bekjent sa til meg at jeg det så ut som jeg hadde lagt på meg gikk jeg på butikken å kjøpte meg en pose smågodt!! 🙂 Du er super, og vi er mange som digger deg for den du er, og for det du gjør! 😀 God helg 🙂

 5. Ja, det kan jo være! 🙂
  Jeg reklamerer egentlig ikke for noenting, men jeg skal absolutt tenke masse over dette – vil ikke havne i den fella 😛 giveawayen er i samarbeid med Atkins og det er merket på insta, men du har helt rett i at jeg bør merke det her også!! Takk ?

 6. karoline sier:

  DU ER SÅ VANVITTIG HERLIG CAMILLA <3 <3 <3 <3

 7. Thea sier:

  Solarium er ikke bra. Det er heller ikke underernæring? Wohoooooo!!!

 8. Ingeborg sier:

  Det er trist at folk kan lire av seg idiotiske kommentarer. Men godt at du ikke lar det gå inn på deg.

  Hilsen en annen bleikfeit som digger deg og det du står for.

 9. HAHAHA, sant nok Thomas ;D

 10. Tusen tusen takk, Tine! Veldig hyggelig å høre at du liker det jeg driver med og ikke minst at det gir deg en god følelse av mestring – goal accomplished! 😀 Ha en strålende dag videre!

 11. Jeg er helt enig med deg, Camilla! Hahaha, liker responsen din – sånn skal det være ;D HA en super helg!!

 12. Tusen takk, Karoline!!! 😀 God helg <3

 13. Hahahhaaha ;D GOd helg!

 14. Ikke i det hele tatt – med så mange flotte jenter som dere rundt meg skal det litt til for å såre meg 😉 Ha en strålende helg!!

 15. Jenny sier:

  Så utrolig unødvendig kommentar! Han må da ha utrolig lite å gjøre, det kan jo hende at han selv ikke har det så bra, og da må han jo tråkke på de som faktisk er veldig sikre på seg selv og gjør det bra. Nei han er det ikke vits i å bruke noe energi på. Se det heller som ett kompliment at det er noen som sikkert er sjalu på hva du får til ? For tviler sterkt på at det er han som har fått noe han har skrevet på VG.
  Ha en fin helg videre!?

 16. Kristina sier:

  DIGGER deg, og måten du takler sånne kommentarar på, ja du gjør akkurat riktig. At det er folk som alltid skal sitte bak tastaturet og rakke ned på folk, de er så svake og rett og slett litt teite. Jeg satt selv og scrollet gjennom noen gamle screenshot og kom over noen fra bloggen min for ørten år siden, om at jeg var så stygg, fett hår, burde spise gulrøtter uten dipp, trene den lubne kroppen og bruke sminke og finere klær. Haha, jeg husker jeg LO godt der.

 17. Marita sier:

  Camilla, du er en sann inspirasjon i deg selv. Det er forfriskende å følge med på hverdagen din, det du deler med oss gir hvert fall meg en følelse av at det er oppnåelig. Det du fronter med blogg og sosiale medier er i mine øyne en sunn livsstil og sunne holdninger til trening og kosthold. Man må kunne kose seg også, selv om man forsøker å spise sunnest mulig. Du er rett og slett rå, og jeg blir alltid i bedre humør av å se bildene du legger ut på Insta 🙂 før jeg leste denne posten din så jeg et bilde som sa det at det er ikke deg hatere misliker, men det er dem selv, fordi du er en refleksjon av det de ønsker å være. Følte det var meget godt sagt 😉 stå på, du vet vi heier på deg!

 18. Hahahaha, herlig Jenny ;D Tusen takk!!

 19. Folk er tvers igjennom råtne av og til, hvordan får de seg selv til å lire av seg slike kommentarer? Bra du ler av det og ikke tar det til deg – for det er det faktisk ikke verdt! 😀

 20. Tusen takk, Marita! Det er nettopp dette jeg jobber for å fremme, og at det slår gjennom gjør meg rett og slett tvers igjennom veldig glad. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive ned denne kommentaren til meg – det betyr mer enn du tror 🙂 Ha en strålende uke!

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits