arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ei litta throwback til da jeg var revyartist

Jeg har lyst til å begynne dette innlegget med å si «endelig fredag», men skal jeg være helt ærlig merker jeg ikke så himla mye til hvilken dag det er. Jeg har kanskje litt bedre samvittighet når jeg sover lenge på en lørdag enn på en mandag, men bortsett fra det går det liksom mye i det samme. Det jobbes, gjespes, møtes og trenes, og det skal jeg helt sikkert bruke helgen til også.

Jeg burde jo selvsagt ha et mye mer spennende liv enn dette, jeg har tross alt blitt jodlet om i Trondheim. Og fått upvotes. Og blitt kalt for «bloggeren Fitnok», selv om jeg egentlig heter Camilla. 20161006_224159

Som Q-kjendis skal man vel bare være fornøyd med den oppmerksomheten man får, men det gjør altså hverken meg eller livet mitt noe mer spennende av den grunn. Egentlig tror jeg det bunner i at jeg er litt for lat og litt for lite glad i å menge meg med folk som i utgangspunktet ikke har lyst til å menge seg med meg. Jeg liker liksom middagsselskaper hjemme med rødvin og brettspill, og velger dette foran premierefester anyday. Ikke at jeg noen gang har blitt invitert på en premierefest. Bortsett fra da jeg selv var skuespiller under the o so mighty UkaIÅs for 4 år siden, men det telles liksom ikke. Selv om jeg var fabelaktig.

Jeg synger ved 1:40

Vil du ikke noe annet enn å se meg: spol til 03:00

Jeg kan ennå huske, takket være facebook som nå minner meg på at dette skjedde for 4 år siden, den gangen jeg overlegent rappet foran hundrevis av mennesker hver eneste dag, og da jeg stolt proklamerte at vi kvinner burde få lov til å legge egg i stedenfor å ha mensen. Man kan med andre ord si at behovet for å vise seg frem alltid har vært der, og at det er rimelig tvilsomt at det kommer til å gi seg med det første.

Sett deg tilbake og nyt, og god helg!

//Camilla

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits