arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ei litta throwback til da jeg var revyartist

Jeg har lyst til å begynne dette innlegget med å si «endelig fredag», men skal jeg være helt ærlig merker jeg ikke så himla mye til hvilken dag det er. Jeg har kanskje litt bedre samvittighet når jeg sover lenge på en lørdag enn på en mandag, men bortsett fra det går det liksom mye i det samme. Det jobbes, gjespes, møtes og trenes, og det skal jeg helt sikkert bruke helgen til også.

Jeg burde jo selvsagt ha et mye mer spennende liv enn dette, jeg har tross alt blitt jodlet om i Trondheim. Og fått upvotes. Og blitt kalt for «bloggeren Fitnok», selv om jeg egentlig heter Camilla. 20161006_224159

Som Q-kjendis skal man vel bare være fornøyd med den oppmerksomheten man får, men det gjør altså hverken meg eller livet mitt noe mer spennende av den grunn. Egentlig tror jeg det bunner i at jeg er litt for lat og litt for lite glad i å menge meg med folk som i utgangspunktet ikke har lyst til å menge seg med meg. Jeg liker liksom middagsselskaper hjemme med rødvin og brettspill, og velger dette foran premierefester anyday. Ikke at jeg noen gang har blitt invitert på en premierefest. Bortsett fra da jeg selv var skuespiller under the o so mighty UkaIÅs for 4 år siden, men det telles liksom ikke. Selv om jeg var fabelaktig.

Jeg synger ved 1:40

Vil du ikke noe annet enn å se meg: spol til 03:00

Jeg kan ennå huske, takket være facebook som nå minner meg på at dette skjedde for 4 år siden, den gangen jeg overlegent rappet foran hundrevis av mennesker hver eneste dag, og da jeg stolt proklamerte at vi kvinner burde få lov til å legge egg i stedenfor å ha mensen. Man kan med andre ord si at behovet for å vise seg frem alltid har vært der, og at det er rimelig tvilsomt at det kommer til å gi seg med det første.

Sett deg tilbake og nyt, og god helg!

//Camilla

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits