arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En dag kan faktisk ikke bli bedre enn dette!

Du vet når vekkerklokka de ringer klokken 0630 på en lørdag, og du virkelig tror at verden er i ferd med å gå under? Vel. Slik startet dagen i går. Heldigvis ble det bedre da jeg kom på hvorfor ørene mine var fylt med den skingrende lyden av en utålmodig telefon: Jeg skulle jo på bootcamp! Og jeg måtte selvsagt se fantastisk ut, da jeg kom til å møte på et tonn med mennesker som vanligvis kun har sett gjennom skjermen på telefonen min og vise verca.

Jeg blir alltid litt sosialt utilpass i settinger hvor mange mennesker møtes og obviously kun har lyst til å vise sine beste sider. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det har noe å gjøre med at jeg innbiller meg at alle har en forventning til hvordan jeg er som person. At mange gjennom for eksempel instagram eller bloggen har laget seg et bilde av hvem jeg er, og at de blir skuffet dersom jeg ikke lever opp til dette. Det blir litt som at man setter et fjes på en radiostemme, og det overhode ikke stemmer over med virkeligheten når man ser vedkommende for første gang. Er dere med meg? Denne utilpassheten varer dog heldigvis ikke så lenge og etter omtrent 15 minutter var jeg varm i trøya og den ekte Camilla fikk skinne gjennom

12921980_10156841645335171_1229968059_o12948395_10156841603600171_37295769_o 12952738_10156841645295171_667620427_o 12953195_10156841645310171_599383121_o

Det hele var over rundt klokken 13, men Jørgine, Martine og jeg fant ut at dette ikke var noe tidspunkt å kaste inn håndkle på. Når man først har fått lov til å tilbringe tiden med så mange fine damer må man jo utnytte det til det fulle? Med Aboslute Music og Britney rungende ut av høytaleranlegget, shtappfulle handleposer i bagasjen og vin nok til en hel bataljon satte vi derfor kursen for Bøler, hvor årets desidert beste musikkvideo kom til å ta form i løpet av kvelden… Mer enn dette skal jeg ikke røpe akkurat nå, men følg med senere i dag, så kanskje du får se hele?

Screenshot_2016-04-03-11-02-37Screenshot_2016-04-03-11-02-51

Nyt søndagen, folkens!

//Camilla

[Instagram-feed]

6 svar til “En dag kan faktisk ikke bli bedre enn dette!”

 1. Åsne Time sier:

  Din vinkling av og forhold til trening, må være årsaken til at jeg elsker denne bloggen! Hvorfor jeg trener? Svaret må være at det gir meg masse energi, samtidig som treningen hjelper meg til å oppnå de mål jeg har satt for meg selv og kroppen min – ikke bare utseendemessig, men også sett ut fra et helseperspektiv! Stå på videre – du INSPIRERER!

 2. Anita sier:

  av og til for å få en bedre kropp utseendemessig (litt overvektig), noen ganger fordi JEG liker å trene. Noen ganger for å holde depresjonen I sjakk, men alt for sjeldent trener jeg lett (ere) og for morro. .. trist.. Hvordan ha det gøy med trening??? Noen gode tips?

 3. Så utrolig hyggelig, Åsne! Det skal jeg 😀
  Høres ut som en perfekt grunn til å lea litt på kroppen, stå på videre du også! 😀

 4. Jeg tror vi alle har forskjellige grunner til å trene, og det at jeg gjør det på grunn av en ting betyr ikke at alt annet er feil! Det å holde en depresjon i sjakk er jo et fantastisk mål i seg selv, og det må du gjøre på den måten du føler er best – noe bare du vet hvordan er 🙂
  Mine beste tips for å bli glad i treningen er først og fremst at du gjør noe du liker. Er du som meg digger du å sette på deg headsettet og være helt alene på trening, andre elsker det sosiale. Jeg er også kjempefan av gruppetimer, mens du har de som ikke ville dratt på en slik for alt i verden!

  Med andre ord: Gjør det som får deg fremover, som motiverer deg og som får deg til å faktisk komme deg på senteret! 🙂

 5. Treningsglad sier:

  Å kunne løpe, løfte og tøye kroppen. Kjenne at den fungerer. Og så er følelsen etter ei god økt det beste i verden. Gleden sv å faktisk kunne bevege seg vokser på meg. Før var det mye mer det å se best mulig ut. Men det jaget ødelegger gleden av å trene for meg. Å så er det ikke noe å nekte på, at man kan spise litt ekstra når man trener 🙂
  Du inspirerer meg veldig!!

 6. Åh, nå fikk jeg lyst til å trene! 😀
  Utrolig godt oppsummert, flere skulle hatt ditt syn på dette!

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits