arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En dag kan faktisk ikke bli bedre enn dette!

Du vet når vekkerklokka de ringer klokken 0630 på en lørdag, og du virkelig tror at verden er i ferd med å gå under? Vel. Slik startet dagen i går. Heldigvis ble det bedre da jeg kom på hvorfor ørene mine var fylt med den skingrende lyden av en utålmodig telefon: Jeg skulle jo på bootcamp! Og jeg måtte selvsagt se fantastisk ut, da jeg kom til å møte på et tonn med mennesker som vanligvis kun har sett gjennom skjermen på telefonen min og vise verca.

Jeg blir alltid litt sosialt utilpass i settinger hvor mange mennesker møtes og obviously kun har lyst til å vise sine beste sider. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror det har noe å gjøre med at jeg innbiller meg at alle har en forventning til hvordan jeg er som person. At mange gjennom for eksempel instagram eller bloggen har laget seg et bilde av hvem jeg er, og at de blir skuffet dersom jeg ikke lever opp til dette. Det blir litt som at man setter et fjes på en radiostemme, og det overhode ikke stemmer over med virkeligheten når man ser vedkommende for første gang. Er dere med meg? Denne utilpassheten varer dog heldigvis ikke så lenge og etter omtrent 15 minutter var jeg varm i trøya og den ekte Camilla fikk skinne gjennom

12921980_10156841645335171_1229968059_o12948395_10156841603600171_37295769_o 12952738_10156841645295171_667620427_o 12953195_10156841645310171_599383121_o

Det hele var over rundt klokken 13, men Jørgine, Martine og jeg fant ut at dette ikke var noe tidspunkt å kaste inn håndkle på. Når man først har fått lov til å tilbringe tiden med så mange fine damer må man jo utnytte det til det fulle? Med Aboslute Music og Britney rungende ut av høytaleranlegget, shtappfulle handleposer i bagasjen og vin nok til en hel bataljon satte vi derfor kursen for Bøler, hvor årets desidert beste musikkvideo kom til å ta form i løpet av kvelden… Mer enn dette skal jeg ikke røpe akkurat nå, men følg med senere i dag, så kanskje du får se hele?

Screenshot_2016-04-03-11-02-37Screenshot_2016-04-03-11-02-51

Nyt søndagen, folkens!

//Camilla

[Instagram-feed]

6 svar til “En dag kan faktisk ikke bli bedre enn dette!”

 1. Åsne Time sier:

  Din vinkling av og forhold til trening, må være årsaken til at jeg elsker denne bloggen! Hvorfor jeg trener? Svaret må være at det gir meg masse energi, samtidig som treningen hjelper meg til å oppnå de mål jeg har satt for meg selv og kroppen min – ikke bare utseendemessig, men også sett ut fra et helseperspektiv! Stå på videre – du INSPIRERER!

 2. Anita sier:

  av og til for å få en bedre kropp utseendemessig (litt overvektig), noen ganger fordi JEG liker å trene. Noen ganger for å holde depresjonen I sjakk, men alt for sjeldent trener jeg lett (ere) og for morro. .. trist.. Hvordan ha det gøy med trening??? Noen gode tips?

 3. Så utrolig hyggelig, Åsne! Det skal jeg 😀
  Høres ut som en perfekt grunn til å lea litt på kroppen, stå på videre du også! 😀

 4. Jeg tror vi alle har forskjellige grunner til å trene, og det at jeg gjør det på grunn av en ting betyr ikke at alt annet er feil! Det å holde en depresjon i sjakk er jo et fantastisk mål i seg selv, og det må du gjøre på den måten du føler er best – noe bare du vet hvordan er 🙂
  Mine beste tips for å bli glad i treningen er først og fremst at du gjør noe du liker. Er du som meg digger du å sette på deg headsettet og være helt alene på trening, andre elsker det sosiale. Jeg er også kjempefan av gruppetimer, mens du har de som ikke ville dratt på en slik for alt i verden!

  Med andre ord: Gjør det som får deg fremover, som motiverer deg og som får deg til å faktisk komme deg på senteret! 🙂

 5. Treningsglad sier:

  Å kunne løpe, løfte og tøye kroppen. Kjenne at den fungerer. Og så er følelsen etter ei god økt det beste i verden. Gleden sv å faktisk kunne bevege seg vokser på meg. Før var det mye mer det å se best mulig ut. Men det jaget ødelegger gleden av å trene for meg. Å så er det ikke noe å nekte på, at man kan spise litt ekstra når man trener 🙂
  Du inspirerer meg veldig!!

 6. Åh, nå fikk jeg lyst til å trene! 😀
  Utrolig godt oppsummert, flere skulle hatt ditt syn på dette!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits