arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En dans på roser?

Dag 3 som pasient er snart over, og tro det eller ei; jeg har fått inn to treningsøkter siden the mighty fall. Dere som så meg på snap har sikkert fått med dere at jeg er verdens største pingle, men vet dere? Jeg er egentlig ganske tøff også.

For ja, jeg har skadet ankelen og kan ikke løpe, men nei – det betyr ikke at jeg ikke kan trene. Det er fremdeles relativt mange ledd igjen jeg kan bevege helt fint, og siden det viste seg at det ikke var noe brudd (jeg er bare litt vel dramatisk) er det også på tide at jeg begynner å belaste ankelen. P1060305 P1060308

Jeg tar selvsagt mine forhåndsregler og gjør ingen øvelser som tilsier at jeg må legge hele kroppsvekten på venstrefoten, men jeg forsøker likevel å bruke hele kroppen. Leg-extensions, lårcurl og strakmark med lette vekter går helt fint, i tillegg til at hele overkroppen selvsagt kan benyttes! Jeg mener, det er jo ingen vits i å la hele kroppen forfalle bare fordi jeg har ei litta (stor) forstuelse i foten? 😀

Og dette, mine venner, er det viktig å huske: Litt motstand behøver ikke å bety total fiasko. Javel, så kommer jeg ikke til å prestere så godt på løpet i oktober som jeg hadde håpet, men det betyr da virkelig ingenting så lenge jeg har en kropp som fungerer sånn nogenlunde. Den kan selvsagt ikke gjøre alt slik situasjonen er nå, men den klarer søren meg mye mer enn ingenting.

Gjør det du kan med det du har!

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits