arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En epoke er over!

Det er sånn av og til at man må si i fra seg oppgaver man egentlig elsker, rett og slett fordi det står nye i kø. Dagen i dag har vært preget av dette. Jeg har jobber i Fresh Fitness i litt over et år og er så ekstremt takknemlig for mulighetene som er blitt gitt meg der, men nå var tiden inne for å takke for seg.

I juni i fjor var jeg så heldig å vinne en PT-utdannelse, nettopp gjennom Fresh. Jeg var med i en konkurranse som het «treningstryne» og på en eller annen måte klarte jeg å overbevise både Espen Arntzen (aka sjefen sjøl) og hele ledelsen i Fresh om at jeg fortjente en av de 20 plassene de hadde bestemt seg for å gi bort på sommerens kurs. Jeg var hinsides glad da jeg fikk beskjeden, men også vettskremt. Jeg var jo akkurat ferdig med utdannelsen min fra universitetet og hadde egentlig sett for meg en karriere som kjemiker, turte jeg egentlig å gå inn i en provisjonsbasert jobb? Svaret ble, av en eller annen grunn, ja, og jeg satte i gang på det som hittil har vært min tøffeste sommer noensinne. 9 timer daglig med skole ble kombinert med både jobb og egenstudium og jeg klarte til slutt å hale inn en «vel bestått» på praktisk eksamen i tillegg til en skriftlig levering hvor jeg skåret hele 96%. Jeg kunne med andre ord kalle meg personlig trener, og jeg var livredd.

Skjermbilde 2015-09-30 kl. 19.48.28

 

Skjermbilde 2015-09-30 kl. 19.48.39

Jeg jobbet i Fresh i akkurat et år før det havnet et tilbud fra Optimal Trening i posten. Et tilbud jeg hadde lengtet etter siden jeg begynte som PT, et tilbud som innebar at jeg fikk muligheten til å begynne på Norges råeste kompetansesenter, men også et tilbud som betydde at jeg måtte begynne helt på scratch igjen. Optimal Trening har, i motsetning til Fresh, ingen medlemmer, så denne gangen måtte kundene komme utenfra. Det høres kanskje ikke så fælt ut, men når huslånet skal betales og telefonregningene tikker inn er det ok å ha en lønn liggende. Kom jeg til å klare det?

Svaret ble heldigvis ja, i allefall sålangt. Mye på grunn av den tilliten dere har til meg og ikke minst på grunn av fitnok, men også fordi jeg rett og slett er god på det jeg driver med (oh yes I said it). Jeg har i løpet av det siste året klart å karre meg til en finale i ShapeUp-jenta, fått være med i bladet flere ganger, hatt flere intervjuer ute i andre magasiner og på nett og ikke minst startet denne bloggen!

Jeg valgte å fortsette som instruktør i Fresh på tross av at jeg sluttet som PT, men i det siste har jeg innsett at tiden jeg har til rådighet er begrenset. Med en jobb på Optimal, i Webcoaching.no, en blogg som tar tid og ikke minst mitt inntok i www.theworkout.no (mer om dette senere) er det rett og slett ikke flere timer igjen i kalenderen, og derfor hadde jeg min siste time som instruktør i dag. Litt vemodig var det, men det er også deilig å føle at jeg nå kan gi 100% i de jobbene jeg satser på og ikke minst er det digg å tenke på at jeg nå kan sove litt mer fremover 😛 Det blir spennende å se hvor dette ender, dere!

En epoke er avsluttet, men en annen er såvidt begynt.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits