arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En god natts søvn…

God morgen alle sammen 🙂

I natt har rett og slett vært helt forferdelig. Vi er på besøk hos svigers, noe som er veldig veldig hyggelig, men når natten falt på skulle jeg ønske jeg var hjemme. Senga oppe på soverommet er sjukt god, så jeg gledet meg til å krype til køys etter to eller tre eller jeg vetta faen hvor mange glass vin og det var til og med kjølig og godt der oppe, selv om det hadde vært en varm dag. Da jeg skulle til å hoppe over Typen og lande horisontalt i soveposisjon med hode på puta sa han

«kan du lukke vinduet sånn at katten ikke kommer inn?»

Me trying to get through life...

Me trying to get through life…

Og med det var tidenes værste natt et faktum. Jeg våknet først ved 01 tiden av at jeg pustet inn min egen karbondioksid. Oksygennivået i rommet var faretruende lavt, og jeg klaska til typen og ba han åpne vinduet igjen. Drit i katta liksom. Han svarte med å åpne vinduet og sette på vifta, noe som i et svakt øyeblikk virket som en god ide. Hav og himmel, kinn mot kinn, motortøff og sønnavind. Spesielt sønnavind, som lekte med de små hårene i nakken min og fikk meg til å slå meg selv i bakhodet gjentatte ganger. Jeg sovnet til slutt, men våknet igjen en liten time senere av at luftfuktigheten i rommet hadde forduftet. Tunga mi var tørrere enn sanddynene i sahara, øynene som inntørkete rosiner og nesa var et kapittel for seg selv. I tillegg hadde bikkja funnet ut at han skulle begynne på sitt livs reise rundt i soverommet, og da opp og ned fra senga.

Jeg la meg pent ned på puta, lukket øynene, kjente at jeg måtte tisse, men ga faen. Det var jo egentlig like greit å bare starte dagen..

 

//Camilla

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits