arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En god treningspartner – oppskriften på suksess!

2015-09-08 10.17.06Dagen i dag startet relativt brått, allerede 0500. De dagene jeg jobber tidlig, noe som gjerne er 2 dager i uken, må jeg opp så tidlig for å rekke og komme meg til byen til avtalt tid. På disse dagene skulle jeg ønske at jeg bodde litt mer sentralt til og ikke måtte bruke 45 minutter for å komme meg til jobb hver morgen. Denne følelsen forsvinner dog relativt fort når jeg kommer hjem om ettermiddagene og kan gå rett ut i skogen med hunden. Alt har sine fordeler og ulemper, men akkurat i dette tilfellet veier fordelene (foreløpig) opp for den lange reiseveien.

Det var ikke så mange kunder på planen i dag, men med mailer å besvare, kunder å følge opp via web, et møte med TheWorkout og treningsdate fikk jeg jammen fyllt dagen min likevel. Møtet ble holdt på Åpent Bakeri ved Ullevål hageby, og jeg fikk grabbet til meg den saftigste sjokoladebollen jeg noen gang har hvilt øynene mine på! Den ropte til meg på tvers av kafeen, så jeg kunne faktisk ikke gjøre annet enn å bestille meg nettopp denne.. Det var 110% verdt det :p

2015-09-09 09.38.17

 

Jeg har vært i helt elendig form i nesten 2 uker og knapt trent, så når Katarina dukket opp på Optimal Trening litt over 11 var det med skrekkblandet fryd jeg beveget meg inn i styrkerommet. Til min store glede ble det faktisk en veldig god økt, noe både kroppen og motivasjonen min trengte! Jeg er fremdeles tett i nesa og har hovne bihuler, men er heldigvis kvitt både feber og slapphet, så jeg klarte fint å gjennomføre denne økten – det hjelper visst med en helt fantastisk treningspartner <3

Knebøy – 4 x 4
Chins – 4 x 1

Benkdrag – 5 x 5
Stående enarms skulderpress – 3 x 10

Sidehev – 2 x 10
Kabeldrag for bakside skulder – 2 x 10

Det er kanskje ikke den mest massive økten, men det kjentes virkelig godt for kroppen etterpå! Nå gleder jeg meg til snørra finner veien ut av kroppen og jeg igjen kan trene slik jeg digger, både i styrkerommet og i grupptimesalen. Jeg sitter atm og setter opp et program til meg selv, så neste uke kan virkelig bli morsom! 😀

2015-09-09 12.24.52 2015-09-07 12.25.03Nå står sofaen, en boks Pepsi-Max og helstekt kylling på menyen (oppskrift kommer om den er vellykket), så jeg skal med andre ord slappe helt av resten av kvelden. I tillegg skal jeg forsøke å være flink pike og legge fra meg jobben frem til i morgen, men vi får nå se hvordan det går.. Heldigvis har jeg ingen planer før klokken 12 i morgen, så jeg kan unne meg en god natts søvn, også! 🙂

Hva har du gjort i dag?

//Camilla

 

2 svar til “En god treningspartner – oppskriften på suksess!”

  1. Håper du føler deg bedre snart! Var selv syk i tre uker og begynte å trene igjen først denne uken. Gjør mye på humør og form altså! Ha en fin dag 🙂

  2. CamillaL sier:

    Det er virkelig ikke digg å være syk – bra at du føler deg bedre igjen og er tilbake på trening! Det gjør så mye med humøret ja, jeg føler meg som verdens lateste person når jeg og soffan blir bestevenner over en lengre periode, samtidig som jeg jo vet at kroppen har godt av det. Det derre hodet er rart, altså!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits