arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En helg uten speil..

Spør du meg er det alt for tidlig å stå opp 0700 på en mandag, og jeg kjenner at jeg virkelig ikke misunner dere som gjør det. Det er noe så utrolig brutalt ved det å våkne til lyden av en alarm som ikke vil stoppe av seg selv, men som krever at du gjør aktive tiltak for å få den til å holde kjeft. Når du endelig får summet deg såpass at du forstår hvor lyden kommer fra strekker du deg ut og løfter mobilen opp mot ansiktet bare for å bli blendet av det som må tilsvare lyset sendt ut fra 18 atombomber detonert på samme tid. Jeg aner ikke hvor mange arr jeg har i fjeset som en følge av at jeg har mistet telefonen i det øynene mine sjokkert innser at det er morgen, men det er ikke få.

Likevel så er mandag den dagen i uken jeg liker best. Det er liksom dagen for «nye begynnelser» og alt det der, og det liker jeg! Man har mulighet til å legge forrige uke bak seg, børste helgens fadeser av skuldrene og rett og slett bestemme seg for at denne uken skal bli bedre. Eller like god. Aller hva man vil, egentlig. Uansett hva man går for vil ingen rynke på nesa når frasen «jeg begynner på mandag» dukker opp, det er nemlig helt legitimt.

smoothie 3

Målet mitt for denne uken er kanskje litt annerledes enn vanlig, men jeg har lyst til å forsøke å bli litt mindre selvfiksert. Eller selvopptatt? Nei, jeg vet ikke helt hva det heter, men dere forstår snart. I helgen har jeg nemlig vært på hytta og på søndag oppdaget jeg at det eneste speilet som finnes på hele tomta er ca 20×20 cm stort og er plassert ganske høy opp på veggen på badet. Her kan du, hvis du er heldig, sjekke at du ikke har makrell i tomat i munnvikene, men bortsett fra det er det ikke så mye du får sett. Hjemme er det jo helt annerledes – jeg har speil i gangen, på badet, på soverommet og kontoret, og kan se meg selv fra alle vinkler til enhver tid.

Det jeg oppdaget etter to dager i Rendalen var rett og slett at jeg ikke en eneste gang i løpet av helgen hadde vært selvkritisk. Ikke hadde jeg tenkt at jeg burde skjerpe meg med kosten, trene mer, eller spise mindre, jeg hadde rett og slett bare slappet 100% av, uten å bry meg det dugg om hvordan jeg så ut. Jeg er jo ikke sykelig opptatt av dette fra før heller, men jeg merket rett og slett at hodet hadde hatt godt av litt speilfri! Nå skal jeg ikke gå hjem og kaste ut alle speilene i leiligheten, men kanskje jeg skal oppsøke baderommet litt sjeldnere? Ikke vet jeg, men målet for denne uken er altså å bli litt mindre selvbevisst. Og rett og slett tenke litt mindre på hvordan jeg ser ut.

Har du noen mål for uken?

mandag1

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits