arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En helg uten speil..

Spør du meg er det alt for tidlig å stå opp 0700 på en mandag, og jeg kjenner at jeg virkelig ikke misunner dere som gjør det. Det er noe så utrolig brutalt ved det å våkne til lyden av en alarm som ikke vil stoppe av seg selv, men som krever at du gjør aktive tiltak for å få den til å holde kjeft. Når du endelig får summet deg såpass at du forstår hvor lyden kommer fra strekker du deg ut og løfter mobilen opp mot ansiktet bare for å bli blendet av det som må tilsvare lyset sendt ut fra 18 atombomber detonert på samme tid. Jeg aner ikke hvor mange arr jeg har i fjeset som en følge av at jeg har mistet telefonen i det øynene mine sjokkert innser at det er morgen, men det er ikke få.

Likevel så er mandag den dagen i uken jeg liker best. Det er liksom dagen for «nye begynnelser» og alt det der, og det liker jeg! Man har mulighet til å legge forrige uke bak seg, børste helgens fadeser av skuldrene og rett og slett bestemme seg for at denne uken skal bli bedre. Eller like god. Aller hva man vil, egentlig. Uansett hva man går for vil ingen rynke på nesa når frasen «jeg begynner på mandag» dukker opp, det er nemlig helt legitimt.

smoothie 3

Målet mitt for denne uken er kanskje litt annerledes enn vanlig, men jeg har lyst til å forsøke å bli litt mindre selvfiksert. Eller selvopptatt? Nei, jeg vet ikke helt hva det heter, men dere forstår snart. I helgen har jeg nemlig vært på hytta og på søndag oppdaget jeg at det eneste speilet som finnes på hele tomta er ca 20×20 cm stort og er plassert ganske høy opp på veggen på badet. Her kan du, hvis du er heldig, sjekke at du ikke har makrell i tomat i munnvikene, men bortsett fra det er det ikke så mye du får sett. Hjemme er det jo helt annerledes – jeg har speil i gangen, på badet, på soverommet og kontoret, og kan se meg selv fra alle vinkler til enhver tid.

Det jeg oppdaget etter to dager i Rendalen var rett og slett at jeg ikke en eneste gang i løpet av helgen hadde vært selvkritisk. Ikke hadde jeg tenkt at jeg burde skjerpe meg med kosten, trene mer, eller spise mindre, jeg hadde rett og slett bare slappet 100% av, uten å bry meg det dugg om hvordan jeg så ut. Jeg er jo ikke sykelig opptatt av dette fra før heller, men jeg merket rett og slett at hodet hadde hatt godt av litt speilfri! Nå skal jeg ikke gå hjem og kaste ut alle speilene i leiligheten, men kanskje jeg skal oppsøke baderommet litt sjeldnere? Ikke vet jeg, men målet for denne uken er altså å bli litt mindre selvbevisst. Og rett og slett tenke litt mindre på hvordan jeg ser ut.

Har du noen mål for uken?

mandag1

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits