arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En helg uten speil..

Spør du meg er det alt for tidlig å stå opp 0700 på en mandag, og jeg kjenner at jeg virkelig ikke misunner dere som gjør det. Det er noe så utrolig brutalt ved det å våkne til lyden av en alarm som ikke vil stoppe av seg selv, men som krever at du gjør aktive tiltak for å få den til å holde kjeft. Når du endelig får summet deg såpass at du forstår hvor lyden kommer fra strekker du deg ut og løfter mobilen opp mot ansiktet bare for å bli blendet av det som må tilsvare lyset sendt ut fra 18 atombomber detonert på samme tid. Jeg aner ikke hvor mange arr jeg har i fjeset som en følge av at jeg har mistet telefonen i det øynene mine sjokkert innser at det er morgen, men det er ikke få.

Likevel så er mandag den dagen i uken jeg liker best. Det er liksom dagen for «nye begynnelser» og alt det der, og det liker jeg! Man har mulighet til å legge forrige uke bak seg, børste helgens fadeser av skuldrene og rett og slett bestemme seg for at denne uken skal bli bedre. Eller like god. Aller hva man vil, egentlig. Uansett hva man går for vil ingen rynke på nesa når frasen «jeg begynner på mandag» dukker opp, det er nemlig helt legitimt.

smoothie 3

Målet mitt for denne uken er kanskje litt annerledes enn vanlig, men jeg har lyst til å forsøke å bli litt mindre selvfiksert. Eller selvopptatt? Nei, jeg vet ikke helt hva det heter, men dere forstår snart. I helgen har jeg nemlig vært på hytta og på søndag oppdaget jeg at det eneste speilet som finnes på hele tomta er ca 20×20 cm stort og er plassert ganske høy opp på veggen på badet. Her kan du, hvis du er heldig, sjekke at du ikke har makrell i tomat i munnvikene, men bortsett fra det er det ikke så mye du får sett. Hjemme er det jo helt annerledes – jeg har speil i gangen, på badet, på soverommet og kontoret, og kan se meg selv fra alle vinkler til enhver tid.

Det jeg oppdaget etter to dager i Rendalen var rett og slett at jeg ikke en eneste gang i løpet av helgen hadde vært selvkritisk. Ikke hadde jeg tenkt at jeg burde skjerpe meg med kosten, trene mer, eller spise mindre, jeg hadde rett og slett bare slappet 100% av, uten å bry meg det dugg om hvordan jeg så ut. Jeg er jo ikke sykelig opptatt av dette fra før heller, men jeg merket rett og slett at hodet hadde hatt godt av litt speilfri! Nå skal jeg ikke gå hjem og kaste ut alle speilene i leiligheten, men kanskje jeg skal oppsøke baderommet litt sjeldnere? Ikke vet jeg, men målet for denne uken er altså å bli litt mindre selvbevisst. Og rett og slett tenke litt mindre på hvordan jeg ser ut.

Har du noen mål for uken?

mandag1

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits