arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En helt magisk helg

Jeg må bare si det: denne helgen har vært helt fantastisk. Øynene mine holder på å synke sammen, rumpa søker mot sofaen og jeg gleder meg til å sove i kveld, rett og slett fordi jeg har hatt den mest produktive helgen på ekstremt lenge.

1176026-11-1446322061748

Alle bilder er tatt av Maren Erdvik

Maren og jeg har nemlig befunnet oss på TRX-kurs i hele helgen og har rett og slett kost oss glugg i hjel. Totalt har vi brukt 16 timer inne i et lite lokale sammen med 10 andre mennesker og en høylytt mann med litt tendenser til ADHD, og vi har kost oss som bare det. Det er lenge siden jeg har fått så mye treningsinput på en helg og jeg gleder meg til å ta i bruk all den nye kunnskapen både på meg selv og på kundene mine. Kanskje blir det et slyngeprogram på dere også?

1176026-11-1446322169568 1176026-11-1446322121631

Kurset hadde et ekstremt stort fokus på teknikk, noe jeg liker veldig godt. Det å ikke bare bli vist hvordan man skal gjøre noe, men også bli forklart hvorfor, hvordan det skal føles og hva man lett kan gjøre feil er noe som er gull verdt som PT. Det gjør det lettere å lære bevegelsen videre og gir meg også de verktøyene jeg trenger for å gjøre en øvelse vanskeligere eller lettere. De færreste av mine kunder er jo på et helt likt nivå! Da må jeg som trener ha kompetanse til å tilpasse øvelsen slik at jeg kan møte kunden der de er, og ikke minst klare å gjøre det mer utfordrende etterhvert.

Som verktøy er TRX i denne sammenheng helt genial, da man kan belaste gjennom å øke vektarm, utfordre stabiliteten eller endre pendelen – alt på en og samme gang. Begynner en pushup i slynge å bli lett? Forsøk å gjøre det på ett ben da vel! Er bodysaw litt vel vanskelig? Forflytt deg slik at bena kommer litt på andre siden av festepunktet, så vil tyngdekraften gjøre noe av jobben for deg. Nettopp på grunn av dette, og ikke minst det at den kan tas med over jævla alt (unnskyld språket) er TRX det hjemmetreningsutstyret jeg bruker desidert mest.

 

1176026-11-1446322515168 1176026-11-1446322369463 1176026-11-1446322169568Min oppfatning er at et kurs aldri er bedre enn foreleseren. Du kan sitte med et flott kompendie foran deg, ha all forskning i verden på bordet og ha helt fantastiske elever ved siden av deg (som Maren), men uten en engasjert og kompetent lærer kommer du likevel ikke langt. Det at jeg nå sitter her med bobler i blodet, en øvelsesbank som nesten renner over og masse nye impulser kan jeg derfor ene og alene tilskrive Alexander og Gymline. Han gjorde dette kurset til en magisk opplevelse som var like morsom i time 15 som den var i time 1. Selv med lavt blodsukker og trøtte øyne holdt han motivasjonen oppe hos alle og fikk oss til å fokusere 110% på de oppgavene vi hadde foran oss. Ikke minst satte han i gang mange tankeprosesser hos meg omkring hvordan jeg coacher i dag. Hva gjør jeg bra? Hva kan jeg gjøre bedre? Hva bør jeg droppe? Man har en tendens til å gå litt i ring i sine egne tankemønstre når man har hatt en del kunder, så jeg hadde virkelig godt av å få noen oppvekkere denne helgen.

1176026-11-1446322474933 1176026-11-1446322335633Nå skal jeg kaste i meg en halv skinkestek og krype til køys, for jeg er dævvsliten.

Hva har du gjort denne helga?

 

//Camilla

[kurset er sponset]

 

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits