arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En liten titt innom VG !

Jeg må bare begynne med å si at dagen i går var helt fantastisk. Line hadde satt sammen en helt rå dag for oss og vi fikk både trene med en verdensmester, hoppe med en sprek brunette fra Italia og rulle på gulvet med en ganske ålright svenske. Asker treningssenter lot hos bruke lokalene deres hele dagen, og jeg ble imponert over alt fra smoothiebaren til garderobene. Senteret har god plass, har en egen ekspressavdeling som er åpen 24/7 og tilbyr alt fra gruppetrening til pt-timer med en verdensmester i styrkeløft, Kjell Egil Bakkelund. Det kan også hende at han får deg til å gråte ved at du må utføre okklusjonsknebøy.

P1020403 P1020411Jeg har hatt noen timer med Kjell tidligere, da han jobbet på Optimal, og liker godt å få tilbakemelding på teknikk fra den kanten. Han forklarer ting på en enkel måte, får deg til å forstå hvorfor du bør eller ikke bør gjøre noe og ikke minst er han flink til å se de små justeringene som bør gjøres for å ta deg fra A til Å litt raskere.

P1020405

Jeg skal fortelle dere mer om de andre timene senere, men nå kjenner jeg at sofaen kaller. Jeg kan vel avsløre at det ble en litt fuktig natt på byen i går, og at jeg rett og slett er dritsliten og trenger potetgull. Med fjeset mitt pent plassert i VG i dag syns jeg nesten også at dette er noe jeg fortjener! 😀

P1020501 P1020502

 

Hva har dere gjort i helgen?

 

//Camilla

5 svar til “En liten titt innom VG !”

 1. Lisbeth sier:

  Du er en inspirasjon og digger det i VG. Du er et vakkert menneske på utsiden og på innsiden.

  Jeg sliter veldig med vekten og tenker at jeg ALDRI kan spise noe usunt. Jeg ser du støtt og stadig spiser noe digg ;-). Hvordan forsvarer du det? Dette er ikke kritikk, bare et spørsmål fra ei som desperat prøver få et normalt forhold til digg/gotteri/snacks. Jeg spiser alltid med dårlig samvittighet og tenker hver gang at jeg har tapt kampen og er en «taper» ;-).
  Gode råd mottas med takk :-)!

 2. […] Hjemmelagede fiskekaker med potet, gulrøtter og smør (her) Tirsdag: Kotelettfilet med rotmos, brokkoli og blomkål (rotmos her) Onsdag: Stekt kyllingfilet […]

 3. CamillaL sier:

  Hei Lisbeth! Tusen takk for gode ord, det setter jeg veldig stor pris på 🙂

  Når det gjelder det med kos tror jeg at de aller fleste er litt som deg: tar man en sjokoladebit eller et kakestykke så har man automatisk tapt kampen mot det onde og er en taper. Denne følelsen kommer gjerne fordi man har en ide om hvordan ting burde være, hva man burde spise og ikke minst hva man burde holde seg unna. Sukker, fett og salt havner gjerne på den siste listen: det vil si alt som er godt her i verden 😛

  For min del handler ikke det om å kose seg om å spise noe ekstra. Jeg spiser ikke det jeg skal i løpet av en dag for så å putte en sjokoladeplaten på toppen av det hele, da dette vil føre til at jeg går opp i vekt noe jeg ikke ønsker. Det jeg i stedenfor gjør er å kose meg «i stedenfor». Er det snakk om en god og lang frokost med venner blir jeg gjerne med på denne, men dropper da kanskje lunsj fordi jeg vet at jeg har spist mer enn vanlig til frokost. Er det snakk om en kosekveld inne med kjæresten kan jeg helt fint spise mindre både til frokost og lunsj, for så å kose meg ekstra med middag og dessert. Jeg forsøker med andre ord å legge opp dagen min slik at jeg vet at jeg kan ha 100% god samvittighet når jeg skal kose meg senere på dagen: Det ekstra måltidet eller sjokoladen skal være en belønning, ikke en straff som gir meg dårig samvittighet og dumme tanker.

  Jeg håper jeg svarte på spørsmålet ditt, Lisbeth! 🙂 Ha en fin uke!

 4. Lisbeth sier:

  Du svarte absolut. Bra tankegang! 100% god samvittighet er så bra istedet for 100% dårlig samvittighet ,som jeg stort sett ender med ?. Når man har slitt med overvekt i en årrekke er skyld, skam,dårlig samvittighet noe som vanskelig slipper taket.
  Du er et forbilde for et voksent menneske som meg ?!

 5. CamillaL sier:

  Det er dessverre noe som ofte sitter i dersom man ikke er 100% fornøyd med hvordan man selv er for øyeblikket. Tips på veien kan være å begrense kosen, men da heller nyte øyeblikket når det først skjer. Begynn med små skritt mot mål, så vil du til slutt komme frem! 🙂
  Masse lykke til Lisbeth, og tusen takk 🙂

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits