arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En ny type trening

De siste to ukene har jeg lagt inn en del alternativ trening i programmet mitt, og jeg må innrømme at det føles veldig godt. Styrketrening er jo helt klart den treningsformen jeg liker best, men dette er jo på ingen måte den eneste treningsformen der ute! Det finnes sikker 100vis av andre muligheter, og jeg har dessverre vært litt for dårlig til å utforske disse. Misforstå meg rett, styrketrening er flott og virkelig noe de aller fleste burde bedrive, men som personlig trener (og menneske) synes jeg det er minst like viktig å ha noen alternativer i banken.

Forrige uke begynte jeg derfor på yoga, og som dere sikkert har forstått elsker jeg det. Det er rett og slett helt nydelig å kjenne at man kan bruke kroppen på en annerledes måte, og ikke minst er det herlig å ha en time i uken hvor fokuset ikke ligger på å prestere, men på å føle, puste og roe alt ned. Det er godt å kjenne at jeg har muligheten til å være fysisk aktiv uten å måtte ty til høy musikk, tunge vekter og syre i lårene og den følelsen jeg sitter igjen med i kroppen etter en morgentime hos krønsj kan ikke kalles annet enn magisk. Det er som å gå ut fra en massasjetime, og gir meg en helt ny letthet i kropp og sinn som jeg har savnet.

Som PT tror jeg også dette har åpnet øynene mine for at det faktisk er mye mer til trening enn blodslit og dørstokkmil, og at det finnes muligheter som kan utforskes selv om ikke trening i en styrkesal er det som faller hjertet nærmest. Jeg har jo lenge ment at trening kan være så mangt og at det jeg liker ikke nødvendigvis er det du ønsker å fylle treningene dine med, og nå har jeg jammen enda litt mer jeg kan putte inn i nettopp dette reportoaret.

Jeg gleder meg til å dele mer av dette med dere, og kanskje også vise noen øvelser dere kan implementere i treningen dere ellers bedriver?

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits