arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En oppsummering av 2015, eller?

Jeg burde sikkert ta dere med på en reise gjennom 2015 snart, og fortelle alle som har betydd noe for meg dette året hvor stor pris jeg setter på de. I samme slengen burde jeg også slenge ut et knippe bilder og oppsummere hva jeg er mest stolt av å ha oppnådd, mestret og gjennomført, men jeg tror ærlig talt ikke dette er min greie. Jeg er ikke en person som ser bakover, men fremover.

Jeg har allerede bitt meg merke i hva som har vært bra i året som har gått, skrevet det ned bak øret og tar det med meg inn i 2016. Dette er ikke nødvendigvis de tingene dere vet om, som at jeg var med i konkurransen om å bli shape-upjenta, startet bloggen eller begynte å jobbe på Optimal Trening, men heller prosessene bak alt dette. Hvordan jeg så og tok mulighetene som lå der, hvordan mine egenskaper som person, venn, ansatt, kjæreste og kompanjong gjør at jeg til stadighet kommer litt lenger frem i løypa. Dette er ting jeg kommer til å ta med meg videre inn i året, men samtidig ting jeg kanskje ikke ønsker å gå så veldig nært inn på.

2015-07-23 13.26.09 2015-07-22 13.24.59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20150822_112456 20150826_100453-1 bestfriend happy

Samtidig er det ting jeg virkelig har lyst til å legge igjen i det gamle året, som den overambisiøse Camilla som til stadighet dukker opp når en ny ide blir fremført for henne. Hun som har vanskeligheter for å si nei, hun som vil være med på alt selv om det hverken finnes tid eller kapasitet og ikke minst hun som ikke tror at hun er verdt noe, men må ta alle muligheter når de dukker opp fordi det garantert ikke kommer nye. Hun som prioriterer jobb foran det meste annet, som er med litt for lite ut med venner og som ikke får sove om nettene fordi det er så ekstremt mange tanker som dukker opp etter midnatt: hun kan få bli værende i 2015.

regaloy3

Det er kanskje en kjedelig oppsummering, men den er i allefall ærlig. Hendelser kommer og går, egenskapene mine forblir også i år 😉

Det jeg i allefall vet er at 2016 kommer til å by på helt nye muligheter, og at jeg i år endelig er klar for å ta litt sjanser. Jeg har klart å seile på en nokså stabil sky hittil, men i fare for regn er det viktig at jeg skaffer meg et litt mer solid underlag. Det er på tide å utfordre den hjernen jeg er utstyrt med (tro det eller ei, den er relativt virksom) og rett og slett gunne på med de ideene jeg har! Det kan selvsagt gå rett til helvete, men er ikke det litt av moroa da?

Hva tar du med deg inn i det nye året?

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits