arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En oppsummering av 2015, eller?

Jeg burde sikkert ta dere med på en reise gjennom 2015 snart, og fortelle alle som har betydd noe for meg dette året hvor stor pris jeg setter på de. I samme slengen burde jeg også slenge ut et knippe bilder og oppsummere hva jeg er mest stolt av å ha oppnådd, mestret og gjennomført, men jeg tror ærlig talt ikke dette er min greie. Jeg er ikke en person som ser bakover, men fremover.

Jeg har allerede bitt meg merke i hva som har vært bra i året som har gått, skrevet det ned bak øret og tar det med meg inn i 2016. Dette er ikke nødvendigvis de tingene dere vet om, som at jeg var med i konkurransen om å bli shape-upjenta, startet bloggen eller begynte å jobbe på Optimal Trening, men heller prosessene bak alt dette. Hvordan jeg så og tok mulighetene som lå der, hvordan mine egenskaper som person, venn, ansatt, kjæreste og kompanjong gjør at jeg til stadighet kommer litt lenger frem i løypa. Dette er ting jeg kommer til å ta med meg videre inn i året, men samtidig ting jeg kanskje ikke ønsker å gå så veldig nært inn på.

2015-07-23 13.26.09 2015-07-22 13.24.59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20150822_112456 20150826_100453-1 bestfriend happy

Samtidig er det ting jeg virkelig har lyst til å legge igjen i det gamle året, som den overambisiøse Camilla som til stadighet dukker opp når en ny ide blir fremført for henne. Hun som har vanskeligheter for å si nei, hun som vil være med på alt selv om det hverken finnes tid eller kapasitet og ikke minst hun som ikke tror at hun er verdt noe, men må ta alle muligheter når de dukker opp fordi det garantert ikke kommer nye. Hun som prioriterer jobb foran det meste annet, som er med litt for lite ut med venner og som ikke får sove om nettene fordi det er så ekstremt mange tanker som dukker opp etter midnatt: hun kan få bli værende i 2015.

regaloy3

Det er kanskje en kjedelig oppsummering, men den er i allefall ærlig. Hendelser kommer og går, egenskapene mine forblir også i år 😉

Det jeg i allefall vet er at 2016 kommer til å by på helt nye muligheter, og at jeg i år endelig er klar for å ta litt sjanser. Jeg har klart å seile på en nokså stabil sky hittil, men i fare for regn er det viktig at jeg skaffer meg et litt mer solid underlag. Det er på tide å utfordre den hjernen jeg er utstyrt med (tro det eller ei, den er relativt virksom) og rett og slett gunne på med de ideene jeg har! Det kan selvsagt gå rett til helvete, men er ikke det litt av moroa da?

Hva tar du med deg inn i det nye året?

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits