arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En oppsummering av 2015, eller?

Jeg burde sikkert ta dere med på en reise gjennom 2015 snart, og fortelle alle som har betydd noe for meg dette året hvor stor pris jeg setter på de. I samme slengen burde jeg også slenge ut et knippe bilder og oppsummere hva jeg er mest stolt av å ha oppnådd, mestret og gjennomført, men jeg tror ærlig talt ikke dette er min greie. Jeg er ikke en person som ser bakover, men fremover.

Jeg har allerede bitt meg merke i hva som har vært bra i året som har gått, skrevet det ned bak øret og tar det med meg inn i 2016. Dette er ikke nødvendigvis de tingene dere vet om, som at jeg var med i konkurransen om å bli shape-upjenta, startet bloggen eller begynte å jobbe på Optimal Trening, men heller prosessene bak alt dette. Hvordan jeg så og tok mulighetene som lå der, hvordan mine egenskaper som person, venn, ansatt, kjæreste og kompanjong gjør at jeg til stadighet kommer litt lenger frem i løypa. Dette er ting jeg kommer til å ta med meg videre inn i året, men samtidig ting jeg kanskje ikke ønsker å gå så veldig nært inn på.

2015-07-23 13.26.09 2015-07-22 13.24.59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20150822_112456 20150826_100453-1 bestfriend happy

Samtidig er det ting jeg virkelig har lyst til å legge igjen i det gamle året, som den overambisiøse Camilla som til stadighet dukker opp når en ny ide blir fremført for henne. Hun som har vanskeligheter for å si nei, hun som vil være med på alt selv om det hverken finnes tid eller kapasitet og ikke minst hun som ikke tror at hun er verdt noe, men må ta alle muligheter når de dukker opp fordi det garantert ikke kommer nye. Hun som prioriterer jobb foran det meste annet, som er med litt for lite ut med venner og som ikke får sove om nettene fordi det er så ekstremt mange tanker som dukker opp etter midnatt: hun kan få bli værende i 2015.

regaloy3

Det er kanskje en kjedelig oppsummering, men den er i allefall ærlig. Hendelser kommer og går, egenskapene mine forblir også i år 😉

Det jeg i allefall vet er at 2016 kommer til å by på helt nye muligheter, og at jeg i år endelig er klar for å ta litt sjanser. Jeg har klart å seile på en nokså stabil sky hittil, men i fare for regn er det viktig at jeg skaffer meg et litt mer solid underlag. Det er på tide å utfordre den hjernen jeg er utstyrt med (tro det eller ei, den er relativt virksom) og rett og slett gunne på med de ideene jeg har! Det kan selvsagt gå rett til helvete, men er ikke det litt av moroa da?

Hva tar du med deg inn i det nye året?

Kommentarer er stengt.

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits