arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

En serie jeg ikke anbefaler + Kari Traa lansering

Det er fint med hjemmekontor, altså, men ikke når TVen din er automatisk oppkoblet til Netflix og all verdens serier og filmer befinner seg et tastetrykk unna. Av en eller annen merkelig grunn har jeg begynt å se på en serie som minner mer om noe som kunne gått på Disney Channel enn noe jeg burde bruke tid på, men klarer jeg å legge den fra meg? Ah hell no! Jeg er jo tross alt en dame som fullfører det jeg driver med. Eller noe. Serien heter btw «The unbreakable Kimmy Schmidt». Og den anbefales ikke i det hele tatt.

Den handler helt seriøst om ei jente som har vært låst nedi en bunker i 15 år, fordi hun ble overbevist av en prest om at verden kom til å gå under. Nå har hun etablert seg i New York, hvor hun bor sammen med en mann som gjerne skulle vært skuespiller og jobber som barnevakt for en rik familie. Er jeg blitt hekta? Som faen. Har dette ført til at jeg har sitti med vått hår inntullet i en håndkle i 4 timer og ikke klarer å gre håret mitt? Jepp. Kommer jeg til å slutte? Aldri!

Eller jo, for jeg skal på en lanseringsfest med Kari Traa i kveld, så på et eller annet tidspunkt må jeg vel se meg i speilet og få orden på afroen som har dukket opp rundt hårfestet mitt. Heldigvis er det en form for treningsevent noe som gjør at jeg kan gå i det beste jeg vet: tights. Tights som utvider seg og derfor er behagelige å ha på selv om jeg har fått i meg litt mat. Håper vi får mat.

Whoop, nå skal jeg hive meg rundt, lage ferdig et program og se meg i speilet. Kanskje jeg skal ta med meg kamera i kveld og ta noen bilder som en skikkelig blogger også? Vi får se.

//Camilla

2 svar til “En serie jeg ikke anbefaler + Kari Traa lansering”

  1. Siri sier:

    Haha.. den serien har jeg sett også. Jeg tenkte det samme, men syns den var kul da. Hehe..

  2. Malin sier:

    Haha, den serien så jeg med venninna mi, vi ble hekta også??

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits