arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Er det mulig å være så lykkelig?

At det er mulig å være så forbanna lykkelig! Det er nesten så jeg ikke tror det selv, rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan det har blitt slik. Alle bekymringer er som blåst vekk med vinden, og tilbake sitter en bekymringsfri og smått sommerbrun Camilla og nyter hver eneste dag som blir sendt hennes vei.

Om jeg skal være helt helt ærlig med meg selv tror jeg at det hele kommer av to enkle ting. For det første er jeg utrolig komfortabel med å være akkurat den jeg er. Hun litt hypre jenta med et alt for stort glis og veldig lange bein som aller helst vil stå i midten av enhver sosial happening, men som også liker å bare ligge på sofaen innimellom. Gjerne i forbindelse med Tour de France.

P1050995 P1050994

I tillegg er jeg for første gang i hele mitt liv omringet av mennesker som jeg helt og holdent kan kalle venner. Mennesker som ikke vil meg noe annet enn godt, og som gjerne kommer på middag hver eneste dag hele uken. Venner det kan planlegges ferier sammen med, trenes med, drikkes kaffe med og ikke minst: venner man kan være helt stille med.

P1060194 P1060191 P1060190 P1060187

Det jeg også legger merke til er at alt annet blir forbannet ubetydelig når alt dette er på plass. Jeg har ikke bekymret meg for hverken kaloriinntak, trening, jobbing eller blogging den siste tiden – alt går liksom av seg selv! Behovet for småspising forsvinner når man er jevnt over lykkelig, og overspising.. Vel det har ikke skjedd siden i fjor tror jeg! Når man snakker om det å ha et anstrengt forhold til mat er jeg derfor den første som sier: Det er ikke maten det handler om. Det er ikke der du skal angripe. Se heller på hvilke andre deler av livet ditt som er problematisk, og få hjelp til å endre på dette. Maten vil komme av seg selv bare følelsene er stabile.

Med ønske om en lykkelig helg til hver og en av dere ♥

//Camilla

4 svar til “Er det mulig å være så lykkelig?”

  1. Hanne sier:

    Takk for inspirasjon 🙂 Jeg trener hver dag, intensivt i 20 min, hjemme i stua. Funker for meg 🙂

  2. Hanne sier:

    oi, kommenterte feil innlegg, skulle være på milkshakeinnlegget 😉 Men enda mer inspirerende var jo dette innlegget 🙂 <3

  3. Shit, det er godt jobbet!! Veldig, veldig bra Hanne 😀

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits