arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Er du et godt menneske?

God morgen 🙂

I går hadde jeg en lang, men veldig fin dag. Den begynte med at jeg fikk en PT-avlysning i det jeg var på vei ut døra, slik at jeg plutselig hadde 2 timer til overs. Det skjer ikke så veldig ofte, så når jeg først har litt tid å slå i hjel vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det endte med at jeg ble sittende hjemme å jobbe litt før jeg sovnet på sofaen med en innpåsliten hund i fanget og våknet 5 minutter før jeg måtte løpe til neste avtale, en treningsdate med en venninne.

DSC_0527-2DSC_0528-2

Vi var begge ekstremt slitne, så det ble en såkalt «kukerundtøkt» hvor alt og ingenting ble gjort. Nærmere bestemt ble det:

Knebøy – 5 x 5
Pushups – 3 x 5
Skulderpress – 2 x 12
Facepulls – 3 x 12
Nedtrekk – 2 x 8
Litt mage, litt rumpe (alltid) og masse tulling

Senere på dagen dro jeg for å treffe en god kompis på Laundromat. Jeg sa vel egentlig til typen at jeg skulle bli borte i en liten time, men 2 og en halv time senere satt vi fortsatt og jabbet. Vi kom inn på temaet «et godt menneske» og hva dette egentlig betyr. For sannheten er at det finnes ekstremt mange fine mennesker der ute som er gode på så like mange forskjellige måter. Du har de som bruker fritiden sin på å hjelpe forlatte dyr, de som tar seg av mennesker som ikke er like privilegerte som oss selv og de som generelt bare er gode med alle de møter. Selv forsøker jeg å havne i sistnevnte kategori (selv om jeg gjerne skulle vært i de to første også) og prøver så godt jeg evner å være snill med de jeg møter. For hvem er jeg til å dømme? Til å fortelle andre hva som etter mine standarder er rett og galt eller til å prøve og få noen til å leve livet på min måte?

DSC_0370-2

Ta for eksempel denne mannen her. Han er en kar med en ufattelig kompetanse, han er ekstremt god på det han driver med og jeg har valgt å dele livet mitt med han. Likevel er vi helt forskjellige, og jeg kunne aldri tenkt meg å gjøre ting på den måten han gjør det. Ikke fordi det han gjør er feil, men fordi det ikke passer meg.

Hvordan hadde forholdet vårt blitt, dersom jeg skulle fortalt han at han skulle gjort alt på min måte? Greit, når det gjelder støvsuging og det å brette klær kunne han gjerne lært litt av meg, men når det gjelder jobb og det å være menneske har jeg minst like mye å lære av han. Og nettopp denne forskjellen, det at vi er helt ulike, men likevel har samme mål, er det som gjør oss så utrolig bra. Han kan lære meg noe om livet, trening og ikke minst kosthold hver eneste dag og kanskje jeg kan lære han noe også?

For meg handler det å være et godt menneske mye om å innse at vi er forskjellige, men likevel riktige på vår helt egen måte. Din måte å gjøre ting på er minst like god som min, den er bare annerledes.

Ha en strålende dag, gode menneske.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits