arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Er du et godt menneske?

God morgen 🙂

I går hadde jeg en lang, men veldig fin dag. Den begynte med at jeg fikk en PT-avlysning i det jeg var på vei ut døra, slik at jeg plutselig hadde 2 timer til overs. Det skjer ikke så veldig ofte, så når jeg først har litt tid å slå i hjel vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det endte med at jeg ble sittende hjemme å jobbe litt før jeg sovnet på sofaen med en innpåsliten hund i fanget og våknet 5 minutter før jeg måtte løpe til neste avtale, en treningsdate med en venninne.

DSC_0527-2DSC_0528-2

Vi var begge ekstremt slitne, så det ble en såkalt «kukerundtøkt» hvor alt og ingenting ble gjort. Nærmere bestemt ble det:

Knebøy – 5 x 5
Pushups – 3 x 5
Skulderpress – 2 x 12
Facepulls – 3 x 12
Nedtrekk – 2 x 8
Litt mage, litt rumpe (alltid) og masse tulling

Senere på dagen dro jeg for å treffe en god kompis på Laundromat. Jeg sa vel egentlig til typen at jeg skulle bli borte i en liten time, men 2 og en halv time senere satt vi fortsatt og jabbet. Vi kom inn på temaet «et godt menneske» og hva dette egentlig betyr. For sannheten er at det finnes ekstremt mange fine mennesker der ute som er gode på så like mange forskjellige måter. Du har de som bruker fritiden sin på å hjelpe forlatte dyr, de som tar seg av mennesker som ikke er like privilegerte som oss selv og de som generelt bare er gode med alle de møter. Selv forsøker jeg å havne i sistnevnte kategori (selv om jeg gjerne skulle vært i de to første også) og prøver så godt jeg evner å være snill med de jeg møter. For hvem er jeg til å dømme? Til å fortelle andre hva som etter mine standarder er rett og galt eller til å prøve og få noen til å leve livet på min måte?

DSC_0370-2

Ta for eksempel denne mannen her. Han er en kar med en ufattelig kompetanse, han er ekstremt god på det han driver med og jeg har valgt å dele livet mitt med han. Likevel er vi helt forskjellige, og jeg kunne aldri tenkt meg å gjøre ting på den måten han gjør det. Ikke fordi det han gjør er feil, men fordi det ikke passer meg.

Hvordan hadde forholdet vårt blitt, dersom jeg skulle fortalt han at han skulle gjort alt på min måte? Greit, når det gjelder støvsuging og det å brette klær kunne han gjerne lært litt av meg, men når det gjelder jobb og det å være menneske har jeg minst like mye å lære av han. Og nettopp denne forskjellen, det at vi er helt ulike, men likevel har samme mål, er det som gjør oss så utrolig bra. Han kan lære meg noe om livet, trening og ikke minst kosthold hver eneste dag og kanskje jeg kan lære han noe også?

For meg handler det å være et godt menneske mye om å innse at vi er forskjellige, men likevel riktige på vår helt egen måte. Din måte å gjøre ting på er minst like god som min, den er bare annerledes.

Ha en strålende dag, gode menneske.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 4

kosthold tanker trening

En varig livsstilsendring – uke 2!

hverdag kosthold trening

En varig livsstilsendring – uke 1 !

blogg tanker

Jeg vil føle meg bra!

blogg hverdag oppskrifter

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg tanker

Jeg blir så lei meg!

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

kosthold tanker

Jeg blir så forbanna lei.

blogg hverdag

Et liv ute av vater

hverdag tanker

En forandring må til

hverdag tanker trening

DETTE var helt latterlig morsomt!!

blogg tanker

Tar livet helt med ro

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

tanker trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

hverdag

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

hverdag oppskrifter

Vegetardagboken: mandag

blogg hverdag trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

tanker trening

Hvorfor trener jeg?

blogg hverdag kosthold

Hør meg på radio i dag!

blogg hverdag

For en HERLIG dag!!

hverdag oppskrifter

Tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

hverdag oppskrifter

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

hverdag kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

blogg hverdag

Endelig reiser vi!

kosthold tanker

5 tips til mat på farten!

hverdag oppskrifter

Av og til trenger jeg dette!

trening

BOOTCAMP!

hverdag kosthold tanker trening

Slik kommer du i form i 2016!

trening

Ny bootcamp!

blogg tanker

Er du en overspiser?

blogg hverdag

Plutselig ble alt klart!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg hverdag

3 år med min kjære!

hverdag trening

Må man alltid trene hardt?

blogg hverdag

Følger du meg på snap?

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 5

hverdag

Dødens dag

hverdag

Bare på TV

hverdag oppskrifter

Proteinpannekaker uten pulver!

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg hverdag oppskrifter

Parkdag

hverdag kosthold trening

Veien mot en sunnere livsstil – del 2

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

hverdag oppskrifter

Sugarfree Saturday!

hverdag

God morgen :)

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

blogg hverdag

Coffee in the morning…

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg hverdag oppskrifter trening

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg hverdag trening

Musikk som motiverer!

blogg hverdag oppskrifter

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg hverdag oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg hverdag kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg hverdag trening

Hverdagsaktivitet og jentekveld

blogg hverdag

Når du minst venter det

blogg hverdag

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

hverdag kosthold tanker

Sol, sommer og gode valg

blogg hverdag kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg hverdag tanker

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg hverdag kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

blogg hverdag

Ny uke, nye muligheter

trening ukategorisert

Hjemmetrening

hverdag kosthold ukategorisert

Proteinrike, sukkerfrie muffins!

ukategorisert

Prokrastinering, sa du?

ukategorisert

Om det å være seg selv

kosthold ukategorisert

Hva spiser jeg i løpet av en dag?

kosthold tanker

17. mai er vi så glad i…

blogg hverdag

Flower printed tights

blogg tanker

For stor?

trening ukategorisert

Dagens utfordring

hverdag tanker

It´s my birthday..

ukategorisert

Endelig søndag..

ukategorisert

Pizzakveld

tanker

God fredag!

Blogglisten hits