arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Er du et godt menneske?

God morgen 🙂

I går hadde jeg en lang, men veldig fin dag. Den begynte med at jeg fikk en PT-avlysning i det jeg var på vei ut døra, slik at jeg plutselig hadde 2 timer til overs. Det skjer ikke så veldig ofte, så når jeg først har litt tid å slå i hjel vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det endte med at jeg ble sittende hjemme å jobbe litt før jeg sovnet på sofaen med en innpåsliten hund i fanget og våknet 5 minutter før jeg måtte løpe til neste avtale, en treningsdate med en venninne.

DSC_0527-2DSC_0528-2

Vi var begge ekstremt slitne, så det ble en såkalt «kukerundtøkt» hvor alt og ingenting ble gjort. Nærmere bestemt ble det:

Knebøy – 5 x 5
Pushups – 3 x 5
Skulderpress – 2 x 12
Facepulls – 3 x 12
Nedtrekk – 2 x 8
Litt mage, litt rumpe (alltid) og masse tulling

Senere på dagen dro jeg for å treffe en god kompis på Laundromat. Jeg sa vel egentlig til typen at jeg skulle bli borte i en liten time, men 2 og en halv time senere satt vi fortsatt og jabbet. Vi kom inn på temaet «et godt menneske» og hva dette egentlig betyr. For sannheten er at det finnes ekstremt mange fine mennesker der ute som er gode på så like mange forskjellige måter. Du har de som bruker fritiden sin på å hjelpe forlatte dyr, de som tar seg av mennesker som ikke er like privilegerte som oss selv og de som generelt bare er gode med alle de møter. Selv forsøker jeg å havne i sistnevnte kategori (selv om jeg gjerne skulle vært i de to første også) og prøver så godt jeg evner å være snill med de jeg møter. For hvem er jeg til å dømme? Til å fortelle andre hva som etter mine standarder er rett og galt eller til å prøve og få noen til å leve livet på min måte?

DSC_0370-2

Ta for eksempel denne mannen her. Han er en kar med en ufattelig kompetanse, han er ekstremt god på det han driver med og jeg har valgt å dele livet mitt med han. Likevel er vi helt forskjellige, og jeg kunne aldri tenkt meg å gjøre ting på den måten han gjør det. Ikke fordi det han gjør er feil, men fordi det ikke passer meg.

Hvordan hadde forholdet vårt blitt, dersom jeg skulle fortalt han at han skulle gjort alt på min måte? Greit, når det gjelder støvsuging og det å brette klær kunne han gjerne lært litt av meg, men når det gjelder jobb og det å være menneske har jeg minst like mye å lære av han. Og nettopp denne forskjellen, det at vi er helt ulike, men likevel har samme mål, er det som gjør oss så utrolig bra. Han kan lære meg noe om livet, trening og ikke minst kosthold hver eneste dag og kanskje jeg kan lære han noe også?

For meg handler det å være et godt menneske mye om å innse at vi er forskjellige, men likevel riktige på vår helt egen måte. Din måte å gjøre ting på er minst like god som min, den er bare annerledes.

Ha en strålende dag, gode menneske.

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits