arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Er jeg en pingle?

Herregud, dagene går så fort unna!! Jeg rakk rett og slett ikke skrive noe mer til dere i går, og det ser ikke ut som det skal gå så fryktelig mye bedre i dag. Om bare et par timer skal jeg nemlig møte en gjeng andre spreke jenter på The Thief, før turen går videre til årets Stylista 2016. Jeg vet jo søren ikke hva jeg begir meg ut på, for «stylista» er ikke akkurat det begrepet jeg ville brukt om meg selv, men jeg håper jo at det blir gøy da. Og ikke minst at vi får noe mat…

Dagen i dag ble startet på Jordal med A igjen, hvor vi kjørte gjennom noen runder temporuns før vi stakk på OPC (aka jobb) for å få unna styrkedelen. Jeg merket at kneet mitt var litt vondt i dag, så jeg tok det helt rolig på løpingen, og hadde derfor desto mer å gi når overkropp sto på planen. Vi snakker ikke mindre enn 500 repetisjoner på magen, så nå holder jeg på å stryke med hver eneste gang jeg beveger meg! 😛
P1050525 P1050529
Jeg merker utrolig godt at beina ikke er vant til all løpingen som står på planen nå, men samtidig vet jeg ikke helt hva slags type «vondt» som er greit. Er det greit å kjenne det litt i kneet, eller skal det være smertefritt? Er det jeg kjenner i kneet nå for lite til at jeg burde gi meg? Er den smerten i akillesen vanlig? Jeg har ikke begrep om hva som er innafor og ikke, slik som jeg har i styrketrening, og det merker jeg at er litt frustrerende! På den ene siden vil jeg ikke være den som gir meg på grunn av en filleting, men samtidig heller ikke pådra meg en skade som gjør at jeg ikke kan løpe i det hele tatt.. Jeg har derfor funnet ut at det er bedre å ta det rolig en gang for mye enn en gang for lite, og slår meg til ro med at det sikkert kommer til å gå bra i oktober likevel. Og ikke minst at jeg tross alt trenger litt tid på å bli vant til dette, og at jeg ville fortalt mine egne kunder at det er viktig å gjøre ting sakte, men sikkert… Det var det der med teori og praksis da, dere! 😛

2016-06-02 09.55.59 2016-06-02 09.14.20Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg på fest – bildedryss kommer i morgen og svar på alle spørsmålene deres fra spørsmålsrunden dukker opp på lørdag! 😀

Ha en strålende torsdag ♥

//Camilla

2 svar til “Er jeg en pingle?”

  1. grastolifts sier:

    Jeg kjenner meg så godt igjen!!
    Jeg har null peil på hva som er innafor av smerte eller ei når det gjelder kondisjonstrening. Har utelukkende drevet med styrke i min egen treningskarriere.

    Kos deg i dag – digger treningsshortsen forresten! 😀

  2. Er det ikke vanskelig? Må innrømme at jeg sliter med å skille «slitenvondten» fra «vondtvondten», men det går seg sikkert til! Lykke til til oss 😀
    Tusen takk!

oppskrifter spis

Italiensk suppe

oppskrifter spis

Tomatsuppe

oppskrifter spis

Pasta og pølser

oppskrifter spis

Hjemmelaget yoghurtis

oppskrifter spis

Jordbær- og avokadosalsa

oppskrifter spis

Mangosalsa

spis

Cheat days

oppskrifter spis

Linsegryte

oppskrifter spis

Hjemmelaget mango-is

oppskrifter spis

Tacobowl

tren

Yogafilm

oppskrifter

Buddhabowl

oppskrifter

Brokkolicouscous

oppskrifter

Mangoremser

oppskrifter

Vegetarbolognese

oppskrifter

Mangosmoothie

oppskrifter spis

Pepperkakefudge med Sukrin

oppskrifter spis

Favaffel

oppskrifter spis

Brokkolipuré

oppskrifter spis

Jordskokksuppe

oppskrifter spis

Oppskriftsonsdag: eplechips!

oppskrifter spis

Grove bananpannekaker!

blogg

MAGASIN!

oppskrifter spis

Salat på boks!

oppskrifter spis

Den perfekte kveldskosen!

blogg

Embed

oppskrifter spis

Quiche Lorraine(-tzen) !

blogg oppskrifter spis

Pizza, Bangkok og fremtidsplaner!

blogg

Ny favoritt!

oppskrifter spis

Sukkerfrie kanelsnurrer!

oppskrifter spis

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter spis

Den perfekte frappén !

tren

Hold kjeft

oppskrifter spis

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

oppskrifter spis

Vegedagbok: dag 3

blogg oppskrifter spis

Proteinrik kikertepizza! (vegetar)

oppskrifter spis

Vegetardagboken: mandag

blogg tren

Fremsiden av VG!

kurs tren

Jentedagen 2016

oppskrifter spis

Bananbrød med sjokolade!

oppskrifter spis

Tips til mat på farten!

oppskrifter spis

Jeg sprekker av stolthet!

oppskrifter spis

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

oppskrifter spis

Lunsjtips og møte med TV 2!

blogg

Ukens video!

blogg tren

En perfekt lørdag!

oppskrifter spis

Søtpotetlasagne!

oppskrifter spis

Tør du å slenge deg med?

oppskrifter spis

Av og til trenger jeg dette!

tren

BOOTCAMP!

oppskrifter spis

Disse må du bare smake!

oppskrifter spis

Sukkerfri søndagsnacks!

oppskrifter spis

Sukkerfrie sjokoladebomber!

blogg tren

En helt magisk helg

oppskrifter spis

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

oppskrifter spis

Morningbliss

oppskrifter spis

Proteinrike havrerundstykker

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

blogg oppskrifter spis

Parkdag

oppskrifter spis

Rømmegrøt til frokost?

blogg oppskrifter spis

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter spis

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter spis tren

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter spis

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter spis

Onsdagskebab!

oppskrifter spis

Proteinrike vafler!

blogg oppskrifter spis tren

Gårdagens treningsøkt og hjemmelaget musli!

blogg oppskrifter spis

Proteinrik smoothie uten pulver!

blogg oppskrifter spis

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg oppskrifter spis

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg oppskrifter spis

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg oppskrifter spis

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

blogg tren

Rumpebonanza!

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits