arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Er jeg en pingle?

Herregud, dagene går så fort unna!! Jeg rakk rett og slett ikke skrive noe mer til dere i går, og det ser ikke ut som det skal gå så fryktelig mye bedre i dag. Om bare et par timer skal jeg nemlig møte en gjeng andre spreke jenter på The Thief, før turen går videre til årets Stylista 2016. Jeg vet jo søren ikke hva jeg begir meg ut på, for «stylista» er ikke akkurat det begrepet jeg ville brukt om meg selv, men jeg håper jo at det blir gøy da. Og ikke minst at vi får noe mat…

Dagen i dag ble startet på Jordal med A igjen, hvor vi kjørte gjennom noen runder temporuns før vi stakk på OPC (aka jobb) for å få unna styrkedelen. Jeg merket at kneet mitt var litt vondt i dag, så jeg tok det helt rolig på løpingen, og hadde derfor desto mer å gi når overkropp sto på planen. Vi snakker ikke mindre enn 500 repetisjoner på magen, så nå holder jeg på å stryke med hver eneste gang jeg beveger meg! 😛
P1050525 P1050529
Jeg merker utrolig godt at beina ikke er vant til all løpingen som står på planen nå, men samtidig vet jeg ikke helt hva slags type «vondt» som er greit. Er det greit å kjenne det litt i kneet, eller skal det være smertefritt? Er det jeg kjenner i kneet nå for lite til at jeg burde gi meg? Er den smerten i akillesen vanlig? Jeg har ikke begrep om hva som er innafor og ikke, slik som jeg har i styrketrening, og det merker jeg at er litt frustrerende! På den ene siden vil jeg ikke være den som gir meg på grunn av en filleting, men samtidig heller ikke pådra meg en skade som gjør at jeg ikke kan løpe i det hele tatt.. Jeg har derfor funnet ut at det er bedre å ta det rolig en gang for mye enn en gang for lite, og slår meg til ro med at det sikkert kommer til å gå bra i oktober likevel. Og ikke minst at jeg tross alt trenger litt tid på å bli vant til dette, og at jeg ville fortalt mine egne kunder at det er viktig å gjøre ting sakte, men sikkert… Det var det der med teori og praksis da, dere! 😛

2016-06-02 09.55.59 2016-06-02 09.14.20Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg på fest – bildedryss kommer i morgen og svar på alle spørsmålene deres fra spørsmålsrunden dukker opp på lørdag! 😀

Ha en strålende torsdag ♥

//Camilla

2 svar til “Er jeg en pingle?”

  1. grastolifts sier:

    Jeg kjenner meg så godt igjen!!
    Jeg har null peil på hva som er innafor av smerte eller ei når det gjelder kondisjonstrening. Har utelukkende drevet med styrke i min egen treningskarriere.

    Kos deg i dag – digger treningsshortsen forresten! 😀

  2. Er det ikke vanskelig? Må innrømme at jeg sliter med å skille «slitenvondten» fra «vondtvondten», men det går seg sikkert til! Lykke til til oss 😀
    Tusen takk!

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits