arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Et liv ute av vater

Sponset behandling

Jeg skal ærlig innrømme at livet ikke er helt i vater om dagen, noe som går ekstremt mye utover humøret mitt. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde noen å skylde på, slik at jeg kunne spredd frustrasjonen litt utover, men sannheten er jo at jeg har rotet meg inn i denne mølja helt på egenhånd! Det skal egentlig ikke være en mølje en gang, det skal være en «gylden mulighet», men med mindre man vinner i lotto har det seg slik at man må jobbe hardt som faen for de derre gyldne mulighetene, noe som hittil har ført med seg halsbrann og manglende korttidsminne.

Da Linda Michelle ringte meg fra Studio Alf Vika og  spurte om jeg ville komme og få en liten time fylt med kjærlighet og hodebunnsmassasje var jeg derfor ikke vond og be! Håret mitt har fått hard medfart i sommer, spesielt etter en tur til Thailand uten hårbørste (skulle kjøpe, skjedde aldri. Anbefales ikke), og jeg har ikke klart å greie gjennom det uten å gråte de siste 3 ukene..

Løsningen var en intens olaplexbehandling og litt sjokolade, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Visstnok er dette en behandling som kjendisene elsker også, så jeg menger meg med fiffen. Om enn bare i tankene ;D

Du får selvsagt også tilbud på behandlingen om du er like uvenn med din hårbørste som jeg var med min – 30% avslag på salongbehandlingen (anbefaler deg å ta med en kur i tillegg!) hos Studio Alf Vika. 

IMG_20160823_200328

 

//Camilla

Kommentarer er stengt.

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits