arrow-rightgooglepluslinkedinprinticonscroll-to-topsharearrow-leftslide-right

Ett år som blogger

Og med det burde jeg sikkert klart å komme opp med en mer fengende overskrift, men hei. Den skal jo være forklarende! For ja. For nøyaktig 1 år siden satte jeg meg ned foran skjermen og fant ut at jeg ville begynne å skrive og siden den gang har jeg visst ikke sluttet. Det begynte veldig famlende, men etterhvert syns i alle fall jeg at jeg har begynt å få en liten driv på ting. Jeg burde sikkert legge inn flere bilder på hvert innlegg og ta mange andre grep for å komme meg opp og frem, men jeg liker å ta ting i mitt tempo, å skrive det jeg liker og rett og slett holde på med min greie. Det er kanskje da det blir best, også?

Jeg har tenkt mye på hva det egentlig er jeg vil oppnå med å ha denne bloggen, og jeg er egentlig ikke helt sikker. Selvsagt ligger det en stor tanke om å endre verden og hvordan vi ser på hverandre, men siden det ikke kommer til å skje har jeg heller satt meg et mål om å nå flest mulig med det glade budskap, nemlig at kroppen din ikke definerer hvem du er.

Jeg håper dere setter pris på å ha meg her i bloggjungelen, og ikke minst at dere fortsetter å lese de innleggene som kommer fremover! Og husk: jeg biter ikke, så har du noen tilbakemeldinger er det bare å sende meg en mail 🙂

20150822_112456 20150826_100453-1 P1010533 su1

su5 sjokkokuler2 frokostn4

12953195_10156841645310171_599383121_o 2016-05-06 20.08.11

//Camilla

Ett svar til “Ett år som blogger”

  1. Julie sier:

    Gratulerer så mye med bursdagen til fitnok! Og tusen takk for et kjempefint år med innleggene dine, jeg har lest hvert eneste ett og kommer til å fortsette:) Er så glad for at jeg fant bloggen din og deg, det har hjulpet så utrolig mye!

    Fortsett som du gjør, du sprer mye hverdagsglede:D

oppskrifter

Favaffel

oppskrifter

Brokkolipuré

livsstilsendring trening

Kan du gi meg litt motivasjon?

oppskrifter

Jordskokksuppe

mental-helse trening

Bevegelse for kropp og sinn

trening

Yoga i senga

livsstilsendring

MAGASIN!

livsstilsendring

Livsstilsendring – del 1

trening

Leserspørsmål

oppskrifter

Salat på boks!

kosthold oppskrifter

Jeg vil gi deg et oppskriftshefte!

blogg

Embed

blogg

Ny favoritt!

blogg trening

Dagens marerittøkt!

kosthold oppskrifter

Den perfekte frokosten?

blogg

Feminist?

blogg oppskrifter

Den perfekte frappén !

trening

Hold kjeft

kosthold oppskrifter

Min favorittfrokost!

blogg

VÅKN OPP!!

blogg

Jeg sa ja!

blogg

Det gikk!

blogg trening

Dagens økt på rumpa!

oppskrifter

Vegedagbok: dag 3

blogg trening

Fremsiden av VG!

kurs trening

Jentedagen 2016

blogg kosthold

Hør meg på radio i dag!

oppskrifter

Sunn søndagskos!

blogg

Ukens video!

blogg

Ukens video!

blogg trening

En perfekt lørdag!

oppskrifter

Søtpotetlasagne!

kosthold oppskrifter

Tør du å slenge deg med?

trening

BOOTCAMP!

trening

Ny bootcamp!

blogg trening

En helt magisk helg

blogg trening

Ny øvelse: rumpepump!

kosthold oppskrifter

En liten smak av julen

blogg

Helt vanlig!

blogg

Bullshit.

kosthold oppskrifter

Morningbliss

blogg

Dødens dag

blogg

Bare på TV

blogg

Morgenstund

blogg

Dett i desa

trening

Booty blaster

blogg oppskrifter

Parkdag

blogg oppskrifter

Iskafffe i en fei!

blogg

God morgen!

oppskrifter

Pasta bolognese…

blogg oppskrifter trening

Har du prøvd denne etter trening?

oppskrifter

Sugarfree Saturday!

blogg oppskrifter

Onsdagskebab!

oppskrifter

Proteinrike vafler!

blogg kosthold oppskrifter

Sugarfree Saturday – iskrem og sjokolade!

blogg trening

Musikk som motiverer!

blogg oppskrifter

Sukker- og glutenfri ostekake!

blogg kosthold oppskrifter

5 søte og sukkerfrie fristelser!

blogg kosthold oppskrifter

Hvordan spise sunt i sommer?

blogg kosthold oppskrifter

Sjokoladebefengt frokostshake

blogg

Morgenstund

blogg

Lørdagsmagi

blogg

Triathlon?

blogg kosthold

Potetsalat og spontantur

blogg

Sommer !

blogg

Flink pike

kosthold

Fredagsburger !

blogg kosthold

Dark chocolate smoothie

blogg trening

Rumpebonanza!

kosthold

Burger delight

trening

Hjemmetrening

blogg

For stor?

blogg

Pizzakveld

blogg

God fredag!

Blogglisten hits